Svet-Stranek.cz
Dokud dýchám, doufám.
Jak se žije společnici?

Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.

Kdo přispěje?

Nebo mi napíše na: spolecniceslunecnice@email.cz
jméno / nick
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161
otevřít smajllíky
odeslat
28. června 2024 v 10:59
10:46
Tak s ním nešukej a už vůbec ne bez kodnomu, nejsi za to placená. A pokud tě bude milovat, tak i bez sexu. Nebo se bojíš, že ve vztahu bez sexuálních služeb odejde jinam? To ti neva dělat prostitutku zadarmo?
28. června 2024 v 10:57
10.31
...právě že my to máme tak nastaveno, že každy zásun se rovná pár tisícovek a navíc bez emočniho vydírání, takže nám se to logicky nemůže vyplatit pokud mi ten vztah prakticky nezaplatí dopředu a to jde do mukuonů no....když počita do konce života....mně už je ořes 40 a šukaka jsem za prachy celý život, nechápu to proč kusů šukaji zadarmo s je mi to jedno co si o mně kdo myslí...pro mě je to normální. Jestli jejich manipulativni s toxické vztahy jsou norma pro ně, tak ať si to užijou....já se mám ale tisíckrát lup a oni závidi mne. Já je jenom lituju 😅
28. června 2024 v 10:53
10:34
Čistá láska založená na emocích a povahách lidí asi neexistuje. Určitě to platí při seznamování. Jsou lidé kteří spolu stráví celý život a milují se i v seniorském věku. Mladí lidé toho přestávají být schopní. Mrzí mi to že nejspíš nezažiju to co má babička s dědou. Tohle je na dnešní době dekadentní.
28. června 2024 v 10:53
10:46
Řeknu jedno - s žádným mým partnerem jsem se nikdy neměla tak dobře jako single prostitutka. Šlapání mi zvedlo sebevědomí, bankovní konto a s tím prakticky neomezené možnosti. Můžu cestovat, můžu si koupit na co si ukážu. Mně nedal partner k narozeninám ani kytku..jako prostitutka jsem si sama dopřála dovolenou v Brazílii a Austrálii (Českej) chlap by mě vzal nejdřív na Lipno a boháč z Ameriky by zase chtěl mrdat bez gumy. Takhle nemusím sloužit nikomu a veškeré peníze i čas patří jenom mně!
28. června 2024 v 10:52
10.31
Ty hrubky už opravovat nebudu....
28. června 2024 v 10:50
10:33
Chlap, který by chtěl se mnou mít vztah (čti šukat zadarmo neomezeně) by mi musel alespoň koupit byt, aby se mi to vyplatilo. Jinak ztrácím svoje mladí a cenný čas. Z lásky se v důchodu nenajím.
Ale protože pánové tolik peněz samozřejmě nemají,. můžou si mě pronajmout na hodinu. Každopádně moji budoucnost mi nikdo jiný kromě mě nezajistí a nemíním ztrácet nejlepší roky svého života šoustánim zadara, když se můžou úplně stejnou činností zajistit do konce života. Nechápu, jak dneska může vůbec hezká holka šukat z lásky. Spíš je lituju, že dělají matrace pro charitu a nepochopily ještě, jak fungují povrchní mužské potřeby
28. června 2024 v 10:46
10.31
....taky se jich štítím bez gumy.....nevím jak to přežiju,až budu chtít mít vztah a chlapa, jedinê že bych byla zamilován, ale to se mi bohužel za celý život nestalo .....asi ani nestane, ty jejich manipulace přes city dávno znám, jejich výplatu za neomezené moje sexuální služby pro mě není výhodné, když spočítáme každý sex na hodinovou taxu, tak to by musel vyděkavat tak 200 tisíc s navíc mě vadí ta jejich emoční zàvislost, citové vydírání, manipulace, jejich neschopnost přehazuji na neschopnost ženy, která je právě v té nevýhodné pozici, že má starost o všechno a chlap ji je schopný urážet, když nemá všechno pod kontrolou a on sám by nezvládne ani hodit ponožky do šponaveho prádla...a nájem a všechno si zaplatím sama...jenom neschopné ženy hledají tyto neschopné chlapi, protože ani jeden žních to sám nezvládá, tak jsou nuceni být spolu a tak se uráži navzajem.....a oba ví, že se potřebují. Žny co zvládnou být sami s dětmi nejdou chudinky,ale hrdinky a logicky na takové tento chudák nemá, tak je spikečnost shazuje, jak si za to můžou sami....ale ony některé chtějí být sami. ...protože se mají líp jak s chlapem....co ve skutečnosti chce jenom parazitovat
28. června 2024 v 10:44
Máme se líp, protože díky vlastním penězům se ti otevírají dveře do světa. Nejsi na nikom závislá, tudíž nemusíš nikoho poslouchat, bát se co budeš jíst zítra. Máš své peníze, můžeš si dělat co chceš. Jako matka na plný úvazek bez peněz nemůžeš prakticky nic. S tím taky souviselo, že chlap uživil rodinu, protože mu nic jiného nezbývalo. A tak zatímco ženy zesílily, dneska dokáží uživit rodinu samy i bez chlapa, mužská hodnota naopak drasticky klesá, protoze už nemá ženě v jejím životě, jež si dokáže zařídit sama, už ničím přispět. Průměrný plat chlapa mám za víkend, na dovolenou, do kina, do restaurace chodím bez výčitek sama. Můžu si dělat co chci, kde chci a s kým (ne)chci. Náramně si to užívám.
28. června 2024 v 10:37
Proto taky přibývá kurev a s nima i počet frustrovaných můžu, kterým se zužuje výběr mrdu zadarmo. Čím dál víc ženských volí raději single Život než se starat o blba. Přišly na to ve chvíli, kdy si začaly samy vydělávat a zjistily, že už chlapa vlastně nepotřebují.
Dokud ženy zůstávaly doma, nevěděly, jaké mají možnosti, protože neměly svoje peníze. Čím víc peněz žena má, tím spíš jí nemá chlap už co nabídnout. Protože s penězi ženská získává sebevědomí a svobodu!
28. června 2024 v 10:34
10;12
Chlapovi nepřijde divné, že se běžně otočí za ženou, když má vedle sebe manželku. Respekt nula.
Slintají nad mladýma a hezkýma, škatulkují atraktivitu žen podle stupnice 1/10. A pak prankují na netu, že holky raději sednou do Lamborghini než otřískaného favorita! To je tak povrchní! To jsou zlatokopecké kurvy chtít pro sebe to nejlepší, když nemáš pero mezi nohama A sami radši půjdou na rande s 20letou prsatou blondýnkou v minisukni než 60letou cigánkou s knírkem z šesti dětmi. A to každý tvrdí, že povaha je důležitější. Jasně, ale z té se jim nepostaví curak. To povrchní není co Mně zase zvlhne z nadité peněženky. V čem jsem horší, když chlap chce lásku výměnou za moje tělo a já jeho výměnou za bankovní konto? protože jako podřadné pohlaví nemám nárok si vybírat?
28. června 2024 v 10:33
10:20
Ano, ale mám pocit postupného zlepšení. Ještě nedávno byla hrozně falešná doba. Současnost se mi zdá svobodnější. V TV jsem zahlídla reklamu, kde byla boubelka, holka s vitiligem, atd. Ženy jsou více sebevědomé a emancipované. Podle mého názoru se máme lépe než naše mámy. Dospívající dívky na tom budou ještě líp.
28. června 2024 v 10:20
10;12
Většina chlapů odchází/podvádí/ochladne, jakmile žena není schopna dopřávat sexuální hrátky - těhotenství, šestinedělí, mateřská, nemoc, úraz, těžké období..Jakmile se jim náplní pytlík a žena neposlouží jako matrace,.tak se chlap začne poohlížet jinde. A to nejdůležitější - nikomu to už dneska nepřijde vůbec divné. Nevěra je u muže mnohem více tolerována a nikdo se nediví, že si chlap najde milenku, když doma nesmočí. Přijde tohle někomu normální? Ale chtít jako žena po muži zázemí a finanční zajištění, je přes čáru, nemorální a zlatokopecké?! K smíchu. Za to může zažitý patriarchát, kdy se ještě pořád nesluší, aby žena myslela pragmaticky jako muž. Aby žena myslela na sebe, dopřávala si, užívala si. Chlap to dělá každý den i na úkor své rodiny. Žena je ve stejné pozici ovšem vyvrhel společnosti
28. června 2024 v 10:15
9:24
Natož abych platila půlku výdajů. Ty si umím hravě zaplatit sama za víkend a nemusí mi u toho nikdo funět každou noc do ucha, sbírat po někom fusakle a dělat po nocích šlapku zadarmo (navíc bez ochrany, pač s kondomem to není pro pána ono ). Nasrat. Takhle si odsukám pár blbů a mám svůj klid, svou svobodu, své peníze a svůj čas jen sama pro sebe. A nemusím dělat kompromisy, starat se o přerostlé mimino, po kterém budu uklízet a ještě platit půlku nájmu. Co to je za chlapa, když se nedokáže ani postarat o tak základní výdaje? Šukat by chtěli ale platit ne. Nikdy v životě jsem se neměla tak dobře jako šlapka paradoxně. Žádný vztah mi nikdy nedal to, co jsem si sama svépomocí dopřála jako prostitutka za víkend Z chlapů mám dneska už jen srandu, hlavně když se mě snaží přemluvit na výhodný vztah - mrdat a platit půlku výdajů To fakt nemám zapotřebí. Radši tisíckrát sama, zajištěna a být svou paní než zamilovaná naivka s holou prdelí
28. června 2024 v 10:12
10:00
Rozhodně s Tebou souhlasím. Láska se pozná podle toho, jestli muž s tebou zůstane i když odmítáš sex. Základní způsob jak vytřídit zrno od plev. Mám známé, kde se muž stará o nemocnou ženu a o rodinu. Je to ale výjimka. Obětavé jsou více ženy, to je nepopíratelné.
28. června 2024 v 10:07
Pokud má muž rád mou osobnost, tak k tomu nepotřebuje můj rozkrok. Jenže takhle vztahy nefungují. Ženy se často sníží k "manželským povinnostem", aby byl doma klid. 80% ženatých klientů mluví za vše. Snad všechny pokusy o běžné seznámení skončily ve chvíli, kdy jsem odmítla dát nohy do praku To už jsem dělala záměrně, abych si ověřila, že i běžní muži chtějí od ne-prostitutek sexuální služby Akorát se to snaží zabalit zájmem o seriózní vztah Tomu říkám láska až za hrob. Chlap mě má rád výměnou za sexuální služby. Jako prostitutka dělám to samé, akorát si u toho ještě stihnu vydělat na byt Takže proč bych to dělala zadara? Protože jsem ženská, tak se nesluší, abych myslela na svůj profit jako to dělá každej chlap? Chlap si taky do vztahu nevybere starou ošklivou bez sexu. Stejně tak by pro ženy mělo být normální a tolerované, že nebudou s chudým, když můžou mít bohatého.
28. června 2024 v 10:00
O tom tady píšu pořád. Jen peníze a mít svůj klid. Co ti ten chlap dá? Ze sexu mám tak akorát infekci nebo bolesti. Zatímco chlap se uspokojuje na mém těle. Chci logicky za to něco nazpátek.
O vztahu ani nemluvě. Proč bych měla dělat prostitutku zadarmo?
Měla jsem tu čest se potkat s hodně muži, kteří se o mě měli zájem a o mé práci nevěděli. Tvrdili, že jsem výjimečná, že mě budou nosit na rukou bla bla. Jejich láska skončila vždycky ve chvíli, kdy jsem odmítla sex. V tu ránu se změnili v rozohněnou saň, že jsem vypočítává kurva, co chce jen prachy - zaplatili za mě maximálně večeři a všichni očekávali alespoň rychlou kuřbu A samozřejmě vztah na celý život podle toho, co předvedu v posteli Nasrat Jsou to akorát vychcánci a za celý život jsem nepotkala chlapa, který by v první řadě nehleděl hlavně na svoje profity. Zkuste zamilovaným debilům navrhnout sex po svatbě a hned se ukáže, že každej chce jen slapotu zadarmo a ne nějakou lásku. To je jen slušnější výraz, jak přijít k mrdu bez honoráře Jak jinak si vysvětlit, že se muži ve vztahu bez sexu nudí Láska je přece v nitru, na lásku není třeba mít kalhotky dole
28. června 2024 v 09:52
09:24
Mezi lidmi a dokonce i mezi muži se najdou výjimky, ale je to veliká náhoda potkat někoho nesobeckého. Mám několik kamarádek, které potkalo štěstí. Holky, je moc fajn, že tu nyní panuje klidná atmosféra a vzájemný respekt. V roce 2020-2021 to tady bylo strašné
28. června 2024 v 09:50
8:39
Já bych se poblila při představe mít v sobě pero bez gumy jeho sperma jen základě nějaký touhy mít parchanta. Díky bohu, že mě neovládají hormony
28. června 2024 v 09:28
Módní diktát
Nosím to v čem se cítím dobře. V létě přes den volnější bavlněné a lněné oblečení. Na večer když je chladno, tak si beru kašmírový svetřík. Legíny jsou hnus 🤮
28. června 2024 v 09:24
kosmetika
nesukam zadarmo ani sa s nikym nebavim zadara na drinku, takze to je tajomstvo mladosti.
muzi su zlatokopky ako zeny. jak pocuju ze mam firmu, peniaze, vsetci ma chcu oplodnit. som udajne podla nich krasna chytra a nevypadam na svoj vek. ja to o sebe viem ale mne mazat med kolem huby nemozu. blbecek mlady som bola, ale treba sa rychlo poucit dievcata.
slecna co tu roky pise o muzoch ma vo vsetkom pravdu. muz ta kludne kedykolvek vymeni za to co povazuje za lepsie i ked ma k tebe naklonnost. tak sa stalo mne. stacilo mu nalhat, ze nemam peniaze. jeho idea bola mat ofiko vztah a mna si nechat ako milenku lebo mna miloval sex bozi. akurat ked mas na detektiva tak si vse zistis o tom nom. typek je na urovni vzdelany ma vzdelanie. nepotrebuje zenu s peniazmi. rozumiete dievcata? ludia su predatori vsetci do jedneho. jeden vyzera nevinne druhy jak predator. nepoznate to na ludoch ale kazdy jeden clovek si ide po svuj kus masa. to uz vidite v skolke ze? takze ten tvoj milacek ma i ine bokem a vzdy bude mat. nasa zem vztahy a sve pohlavia je kruty boj medzi 2 pohlavim. kdo z koho. yt je plny videi o tom jak dostat ziskat...ja na tie hry serem s jedine co ma zaujima su love. skuste to tiez
<< na začátek | < předchozí   | ... 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | ... |   další > | na konec >>