Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. června 2024 v 12:11
11:55
Kurvy leží v žaludku spoustě lidem z různých důvodů.
Pro starší/neatraktivní ženy jsou nesrovnatelnou konkurencí, protože ony své mládí prošoustaly zadarmo, dvacet let strávily u sporáku místo toho aby si užívaly, celý život obětovaly rodině a na stará kolena vidí, co zasely. A litují, že svůj čas neinvestovaly líp.
Muži nenávidí prostitutky, protože ony de facto žijí a těží z jejich pudů. S větším počtem prostitutek se také mužům zásadně zmenšuje rybníček možnosti zásunu zadarmo. A muž chce být odjakživa ten, co má navrch, ten, co zvítězí nad ženami, aby se cítil jako alfa samec, který zamete s podřadným pohlavím, které tu celá staletí bylo pro jeho potěšení. Vždyť ženy dostaly právo volit teprve před 105 lety
A ženy začaly vydělávat peníze až posledních pár desítek let. Jenže nyní se otřásá jejich trůn, protože ženy jsou sebevědomějši, samostatnější, svobodnější. Prostě chlap už není ten king, co býval a prostitutky z toho těží, že berou pětinásobek jejich platu za "nic". Chlap je na druhé straně barikády. Už to není kanec, ale zaplacena složenka, další v řadě, co si přišel smočit pero, protože zadarmo ho nikdo nechce. A to je pro ješitné mužské ego ledová sprcha! Není divu, že pak nešetří urážkami na šlapky, ačkoliv jim ve skrytu duše závidí styl, jakým si vydělávají nezdaněné peníze. Najednou už to není ten borec, co sklátil pět holek za večer, ale naopak ona má pět borců za odpoledne a plné kapsy k tomu. Prostě se karta obrátila vůči nim a to nikoho nepotěší
28. června 2024 v 12:06
22.05
S tím nemám problém s věkem. Chlapi ocení i zralé ženy, pokud o sebe pečují, sluší jim to , mají vkus a umí se i chovat. Jsou elegantní a sečtělé.....
28. června 2024 v 11:59
11:47
Ženy posouvají věk krásy. Tatianě Drexler bylo 60 a vypadá na 40.
28. června 2024 v 11:59
11.57
No to je ale dobrý nápad.....dám mu až po svatbě ....chudák to není, postavení taky není žsdns nula s hlavně je to alfasamec....no ale kdo to vydrži s co když po té svatbě zjistím, že ho má 2 cm a je úplně poleno🤣
28. června 2024 v 11:55
11.52
....taky ma společnost zakódované, že kurva je automaticky špatna matka, protože myslí tím co má mezi nohama a přitom je to naopak....kurva myslí pragmaticky a ty co rodi jedno decko za druhým v toxickému vztahu ty myslí čim?
28. června 2024 v 11:51
11:45
Protože žiješ v patriarchální společnosti, kde stárnoucí žena nemá pro muže žádnou hodnotu. Pokud jsi mladá a hezká, budou ti všichni ležet u nohou, jako důchodkyni tě ani nepozdraví. Protože už nemůžeš chlapům nabídnout plný výstřih a útlý pas. Na to slyší a budou slyšet chlapi všech generací. Slintat nad mladým pevným tělem je normálka, ale chtít od chlapa zabezpečit, je ženská vychcanost
Když chce se mnou v dnešní době randit, tak sex až po svatbě (každej si v tu ránu lásku se mnou okamžitě "rozmyslel") nebo ukážu ceník, ať se zbytečně oba neobíráme o čas. Narozdíl od mužů i po tom všem nevodim nikoho za nos a pravidla znají dopředu. To chlapi mažou med kolem huby, aby se mohli bez placení vycákat. Takže prostituce je ještě nejčistší forma vztahu mezi mužem a ženou. Zbytek jsou jen omáčky, jak ochcat jeden druhého
28. června 2024 v 11:51
11.46
Tu lásku a štěsti nsjdeš i v dětech....ale je to složite dělat tuhle práci a mít děti. Hodně složité, zažila jsem si už svoje od společnosti....
28. června 2024 v 11:50
11:44
Asi Ti připadám jako naivka. Odpovím tedy šalamounsky. Je mi mezi 20-30.
28. června 2024 v 11:47
11.46
Mně je 42 ale vypadám pořad dobře tak o deset min, jelikož jsem nikdy nepracovala🤣🤣🤣
28. června 2024 v 11:46
11:39
Já to mám mnohem jednodušší. Žádný chlap ani děti a nemusím řešit nic z toho. Nemusím řešit nevěru, peníze ani výchovu. Maximálně to, kam pojedu příště na dovolenou
28. června 2024 v 11:45
10.34
Je to asi v nich zakódované, že žena automaticky má sloužit chlapovi, ale já toam obrácen ...chci aby chlap sloužil mně s nebo rovnocenně...nikdo není výš s i níž s když bude chtít vyprat nebo uvařit, tak mě laskavě požádá a pak poděkuje .....nic není damozřejmost...žensks by měla prosit chlapa o všechno a on bere její péči jako samozřejmost....v tom já teda nežiju s ženy tyto lituju
28. června 2024 v 11:44
11:35
Ha ha přesně. Upřednostňovat mladou prsatou dvacítku před 60letou tlusťoškou je normální, ale když si holka vybere Lamborghini před žigulíkem, je povrchní svině, zlatokopecka kurva
Pěknej dvojí metr.
28. června 2024 v 11:44
11:39
Kolik ti je let?
28. června 2024 v 11:39
10.34
Já ho nepotřebuji, děti potřebuji vidět mužskou roli a jejich energii, ikdyž stojí zaprd...adomů si ho tahat nebudu. Každý máme svoje zázemí...jenom na výlety a tak, aby byla rodina kompletní. ....já nežiju jenom sama pro sebe,..myslím i na děti, jejich budoucnost a vývoj...potřebujjí oba rodiče....společne žít a bydlet s chlapem to bych asi už nedala....ale nevyylučuji to. ..nežiju jenom pro prachy a byznys, mám ráda i spokojenou rodinu ...
28. června 2024 v 11:39
11:00
Myslím si to samé. Ale až budu starší tak nechci být sama. Najít si chlapa s charakterem je oříšek. Ta chlapská vypočítavost a být k dispozici 24/7 mi děsí. Teď mám všechno. Co se mi líbí tak si koupím. Jenže je to chvilková radost a pak cítím samotu. U kafe s kamarádkami si připadám divně a pomalu si s nimi nemám co říct. Mám pocit že bych měla hledat lásku a štěstí.
28. června 2024 v 11:35
Vychcani chlapi
28. června 2024 v 11:05
11:03
Abys měla komu prát trenky a roztahovat nohy po večerech? Je vidět, že se ještě dáš táhnout na vařený nudli. Já bych na chlapa bez placení nechala ani klackem, fuj tajksl.
28. června 2024 v 11:03
10:46
Se divím, že pořád ženy nevidí tu chlapskou vychcanost - bez sexu o vztah zájem nemají. Čili je na první pohled jasná prostituce zdarma. Když přece někoho miluju, nepotřebuju k tomu jeho genitálie. Ženy to pořád omlouvají přírodnou a pudama, ale je to čirá a hlavně tolerovaná vychcanost. Když není sex, není láska? Láska se přece neurčuje podle zásunu, to jenom prostituce, kde místo slibů před oltářem dostanu cash na ruku.
28. června 2024 v 11:03
10.31
Ještě žádného chlapa nemám, ale přemýšlím, jak to bude .....zajemců by bylo dost...ale zadarmo šukst právě nebudu a na pohádky o lásce nejsem zvedavá....chci kamaráda spiš pro sebe i deti
28. června 2024 v 11:00
10.31
Hkavně děti nevyrůstaji v toxickému orostředí. Málo který chlap je schopný brát ženu jako rovnocennou bytost. Platit všechno sám, být gantlman , umět ženu ocenit, bážiz si jí atd...nebýt mačo a buran a k tomu nepotřebuje mít miliony e úctu k ženam a charakter a taky být aspoň průměrně inteligentní a rovný chlap