Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. června 2024 v 15:01
14:53
28. června 2024 v 15:00
14.58
Vím, že existují i lidé pro které sex nic neznamená, už jsem takového taky potkala, co ho sex nebavil. To nechápu ....já sexem žiju a baví mě celý život, jinak bych se tím asi neživila ....a proč by ne takový svět měl zajímat?
28. června 2024 v 14:57
.
Podle vás mi má lichotit, že mě chce chlap i jebat doma bez peněz nez jen jako šlapku? Protože zadarmo doma mám větší cenu než 250 eur na hod?
Aha. Asi výjimečně jsou vycházky v Bohnicích i v pátek, jinak to není normální. Jebat zadarmo mě bude chtít vždycky a každej. To, že mě chce chlap zadarmo, není nic ke chlubení. Chlap ojede všechno, co má díru a dejchá (a mnohdy ani to ne).
28. června 2024 v 14:53
…
A víte ze existují úspěšné ženy, které umí byt samy?? Svět není jen prostitutka nebo umastnena od sporaku. A hlavně chlapi vidíte jen z toho, co vidíte, takže zákazníci. Ale jsou i ne-zákazníci ;)))) který si žen váží a sex pro ne není smysl života. Ze vy takový svět neznáte, tak neznamená ze neexistuje ;)
28. června 2024 v 14:51
.
To je fakt gól. Jako šlapka, na kterou musí curak týden vydělávat, se kouká skrz prsty, ale správně bych ještě měla být vděčná, že by mě někdo chtěl doma jebat doma gratis, protože to ze mě dělá hodnotnější ženu, když mi chlap nezaplatí? Zadarmo s nájmem napůl mám pro chlapa větší hodnotu než sama a zajištěna? Taky někomu hráblo
28. června 2024 v 14:48
chlap prostitutku nechce. A co když je to naopak??
Chlap se musí snažit o mě, aby mi stal za pohled. A ne že já mu budu dělat cvičenou opici, aby mě mohl jako zhrzenou šlapku, která vydělává sto tisíc, milostivě jebat doma bez placení
Jinými slovy - je mi u prdele, jestli žádný chlap nestojí o vztah se mnou, protože primárně MĚ nezajímá žádný chlap bez placení. Natož nabídky o šuk zadarmo doma. To by bylo pro mě za TREST a vy to berete jako hodnotnější uznání, když vás chce chlap šukat i doma bez honoráře
to jako vážně?
28. června 2024 v 14:47
14:10
Kdo mluví o mastné ženské od sporaku? To znáš jen takový svět?
28. června 2024 v 14:44
Nevím, proč jste někteří/některé posedlí tim, že prostitutky pánové nechtějí (a proto jim asi platí
) a že bych snad ještě měla být ráda/vděčná, že mě chce někdo jebat doma zadara?! To je pro mě potupa, jestli si mě chce chlap vzít domů, kde bych mu dělala matraci zadara a nikoliv kompliment.
Chlap se má snažit o ženu, chlap se má dvořit ženě a pokud chce prostitutku, která má pětinásobným plat, tak se musí sakra předřít, aby vyhrál nad platícími klienty. A ne že si chlap dělá konkurz, která mu bude líbat ruce za to, že mu milostivě může vyprat pokálené trenky
To je ta sebehodnota. Že mě chce chlap i zadarmo a ne jen jako kurvu
To je moc
28. června 2024 v 14:43
13:17
Bože co to meleš. Právě že já mam vysokou sebehodnotu protože vím že jediný kdo mě zahrne láskou a penězi jsem já sama.
28. června 2024 v 14:42
14.38
A proto je to tak zžírá, zakládají fóta, aby nás tam mohli špinit a snižovat naši hodnotu a na jejich výkony pět ódy...jsou to fakt pacienti a chodit sem brečet, že nemají už na víc, než šukat cikánku nebo ukrajinku.....doba a evoluce jde stále kupředu
28. června 2024 v 14:40
Nejdůležitější věc - ne že si o prostitutku chlap neopře ani kolo - Prostitutka si neopře kolo o chlapa. Vy si pořád myslíte, že Prostitutky jsou špíny, na kterou by normalni chlap nesáhl. A proto nás každý druhý klient chce na vztah (samozřejmě hlavně šuk zadarmo), ale úplně nevidíte že je to naopak hlavně prostitutka, která nestojí o žádného normálního chlapa nebo vztah. Prostitutka chce peníze a ně zájem curaku o vztah
Máte to úplně obráceně. Chlap se musí snažit o mě a ne já o něj. Já nestojím o pozornost chlapa, pouze o jeho peníze. Nepotřebuju, aby mě uhaneli chlapi, kteří mě chtějí šukat zadarmo
To fakt pro mě není lichotka.
28. června 2024 v 14:38
Olomouc
Holky pozor, mladej klučina, tvrdí že zapomněl peněženku v autě, nabídne platbu na účet, která ovšem nikdy nedorazí 739 487 631, fotku obličeje pošlu případně děvčatům co tím směrem jezdí na emailem ze záznamu kamery.
28. června 2024 v 14:29
14:22
A ty jejich manželky si nechají líbit partnerovu nevěru, protože nikdy nebyly samy/nedokážou být samy/nemají na to být samy. Tomu říkám výhra být závislá na kokotovi, který tě může kdykoliv podvést. Naproti tomu prostitutka vezme peníze, chlap je za hodinu pryč a ona má svůj klid a svoje peníze a nemusí nikomu říkat pane. Sebehodnota a hlavně hodnota svého času a společnosti je vidět na první pohled. Jestli šlapka, která si sama vydělá na byt nebo manželka s dětmi, která by bez manželka a jeho domu/alimentů chcípla hlady
prostě je tam závislost na chlapovi, aby ji neopustil, aby měly děti tátu, aby to sama utáhla. Prostitutka ukáže chlapovi vztyčený prostředníček, jestli nemá prachy na hodinu s ní a žije podle sebe.
28. června 2024 v 14:22
14.19
A těma jejich šmmudlama taky , co ikdyž ví, že jim chlap zahýbá, tak roztahují nohy doma zdarma a mstí se společnicim, které si dělají jenom svoji práci....už nikdy víc tuto dělnickou střední třidu co nemá žadbou úroveň .....
28. června 2024 v 14:20
Prej sebehodnota. Mně chlap musí vysolit peníze, abych se s ním vůbec bavila. A moje vrstevnice šukají bez kondomu jak o život a dělají doma služky zadara, aby ten jejich pak nedošel za takovýma jako jsem já
Protože člověk chce vždy to, co nemůže mít. Zamilovaná ženská udělá pro chlapa všechno. Prostitutka neudělá pro chlapa bez placení vůbec nic. Proto pak chlapi hledaji nás:)
28. června 2024 v 14:18
14.15
....a ješte dostane na konci kariéry prostitutky od města být a plný invalidní důchod k tomu jako idstupné a bolestné v jednom. ....já jsem spokojená, opovrhovat by se mělo začít těnahle chlapama co si řikaj norníci aby pochopili kde je jejich místo ve společnosti. Jako živi popelnik bych je použila, větši hodnotu ten tvor nemá 😘
28. června 2024 v 14:11
13:59
Napsala jsi to ještě lépe než já
28. června 2024 v 14:10
Chceš říct, že mastná mamina od dětí, která dvacet let pere, roztahuje nohy zadarmo má větší hodnotu (pro chlapa, ne společnost) než kočka, o které ví, že si ji na víc než dvě hodiny nikdy v životě nemůže dovolit? Že by bez peněženky s ním nikdy ani nepromluvila? Nad kterou si myslíš, že chlap bude víc slintat, podbízet se jí, snažit se o ní. A která si myslíš, že z těch žen v to životě vyhrála? Že mamina s děckama na krku skončí v 50ti rozvedená, protože tomu jejímu se zachtělo mladého masa a sleduje letáky, aby mohly děti na lyžák a starej neposílá pravidelně alimenty
A naproti tomu nezávislá (společností opovrhovaná) prostitutka, která se kromě klientům věnuje sobě, wellness, dovoleným, má svůj byt a chlapy těžce na háku?
28. června 2024 v 14:04
V čem je moje sebehodnota nižší, když si na pár minut se mnou musí chlap v práci několik dní vydělávat, jinak mi nestojí ani za pozdrav narozdíl od zoufale ženské, která mu bude dělat služku a prostitutku v jednom za slib před oltářem, což ho nic nestojí kromě trochu přetvářky? Čeho si myslíš, že si budeš chlap vážit? Toho, co dostal zadarmo až pod nos?
Máš myšlení chlapa, podle kterého jsou prostitutky špíny bez sebeúcty, protože nedělají chlapům charitu jako zamilované trosky?
Narozdíl od té zamilované vysoce hodnotné ženy nemusím šukat bez kondomu dvacet let ani prát někomu ponožky a platit půlku nájmu, aby na mě vlezl zadarmo
V tom já vidím sebehodnotou někde úplně jinde. A sice holku, na kterou v soukromí chlap absolutně nemá, protože ji nemá co nabídnout a je raději sama - a nedá se ukecat na sex z lásky jako 90% ženských - v 50ti strhaných, ze života totální hovno, hlavně se chovaly celý život "slušně"
28. června 2024 v 13:59
13.57
Všichni se zrcadlíme v lidech, takže pokud ty vidiš naši nízkou sebehodnotu, tak ve skutečnosti je to tvoje vlastní hodnota, která se ti zrcadlí v nás ☺️