Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. června 2024 v 09:21
Levnější kosmetika
Mně zase vyhovuje ta korejská. Nakupuji většinou na ksisters. Kromě jiného dodržuji i vrstvení tonerů a na pleti je to znát. Navíc jejich maskám se žádné nevyrovnají.
28. června 2024 v 09:12
iem
tam chodia len take obycajne zeny z nizkej vrstvy. rifle mikiny tenisky na sebe...ale za sluzbu u pallovej zaplatia 2-3 krat tolko nez inde na sr lebo ich laka jej aura luxusu asi. recenzie nechava mazat ale tur negativne su pravda. zvlast od cudzincov ti su v soku z jej spravania a slabych sluzieb. tiez som jej prispela raz a nikdy viac. chcela som skusit. ked som videla jej klientky...pracujuce zeny. tie su tam vitane.
ak si na urovni navstevuj kliniky ktore maju meno. napriklad perfect klinic v jungmanove je spickova klinika. tu som objavila pred rokmi. moderne stroje a skvely personal. to iem nema lebo jej sefka je zla mrcha.
baby preco vsetky kliniky tak brutalne zdrazili? su vyssie i zisky vyplaty? odmeny? sluzby za sex su tiez double? ja pred kovidom?
28. června 2024 v 08:48
Kosmetika
Z levnější kosmetiky jsem spokojená s Avene. Neucpává póry a zatím žádný produkt této značky mi nezklamal, nicméně sprchové gely mám raději La Roche-Posay, připadá mi že jsou více hydratační než ty od Avene. Mám odzkoušeny všechny hojivé krémy a nejlepší se mi zdá Uriage Bariéderm-CICA. Je bezva na mírná spálení od sluníčka, škrábance, štípance od komárů…. Jsem ujetá na lékárenské značky.
28. června 2024 v 08:39
04:20 Početí dítěte
Mít v sobě po sexu sperma není kdo ví jak příjemné. Vždycky jsem rychle utíkala do sprchy, abych to ze sebe dostala. Při touze po dítěti by mi to nevadilo. Víc by mi štvalo to řešit přes kliniku, tomu bych se chtěla vyhnout.
28. června 2024 v 08:28
Celulitida
Mě pomohl úplně normální obyčejný beh, beham cca 5x týdne ráno 7-10km. Celulitida zmizela. Plus cvicim. Už bych nikdy nevrazela prachy do něčeho, čemu muzu zabránit sama a přirozenou cestou.
28. června 2024 v 07:01
22 07
Zvažuji ten medicom nebo půjdu do yes visage, sice je to drahé, ale byla jsem vždy spokojena. To ars clinic mají ukrajinky, tak bůhví co za materiál pouzivaji.....
28. června 2024 v 06:04
1:36
Drahá kosmetika je k ničemu. Platíš tam především za značku a ne za složení. Dát ta jedno ošetření fotona laserem 16-19 tisíc mi přijde úlet. To raději ten facelift.
28. června 2024 v 06:01
23:24
Nevěřím tomu, že si za 10 dní odváží 10 000 pro sebe po odečtení nákladů a provizi agentuře. Klidně to jeď zkusit, ale nepočítej s tím, že si odvezeš raketu. Stačí se podívat kolik je na adult worku holek.
28. června 2024 v 04:20
23:25
Nedokázala bych mít sex bez kondomu 🤮
28. června 2024 v 01:36
X
Holky za mě skvělý fotona laser, pro mě jeste lepší jak botox na omlazeni, obličej mám jak po faceliftu
je mi přes 30
Na celulitidu jsem chodila kdysi na něco jako razovou vlnu, už přesně nevím co, ale jakoby vám dali zespoda pod stehno takovou desticku a pouštěli do vás proud.. myslím, že to byla razova vlna. No efekt to mělo vždy tak pár dní po zákroku. To už je lepší si dojít na dobrou manuální lymfatickou masáž
Jinak z hlediska krému, já mám sice doma drahou kosmetiku , mám možnost získat za dobrou cenu, ale nevidím rozdíl
27. června 2024 v 23:25
.
V budoucnu bych chtěla dítě, ale otěhotnět bez lásky se mi nechce. Napadají mi šílené věci. Svést třeba jednoho bývalého spolužáka ze školy. Prostě aby to byl někdo, koho dobře znám.
27. června 2024 v 23:24
Londýn
Kamarádka tam pracuje, platí 300 liber na hodinu, ale odevzdává půlku. Za 10 dní 100000 pro ní, ale kdyby neodevzdávala tak je to víc, proto se ptám. A není žádná sexbomba.
27. června 2024 v 23:14
Pro Londýn
Holka, Anglie nemá smysl. Je tam nejvíc holek v Evropě. To je jako kdybys nosila dříví do lesa. Už jen ověření profilu na Adultu je o nervy. Plus trvá dlouho než se uchytíš, pokud vůbec. Jestli čekáš, že přijedeš, zapneš reklamu a vyděláš raketu, marně. Když si k tomu přidáš vysoké náklady, opravdu se to nevyplatí.
27. června 2024 v 22:59
22:10
Pleť mám mladistvou a jen u moře používám Avene SPF50. Jednou za měsíc mi vyraší 1-2 pupínky a na Avene je napsáno, že je nekomedogenní. Dior Prestige La Créme Fine mi běžně vyhovuje. Pro zralejší ženy bude vhodnější něco jiného. Kosmetičky většinou nemají zkušenosti s dražší kosmetikou a neumí pořádně poradit. Jsme v Čechách
27. června 2024 v 22:53
22:05
Děti nechci a to mi je 31. Naopak je mi při té představě rok od roku hůř.
27. června 2024 v 22:35
22:03
27. června 2024 v 22:28
22:21 Rázova vlna
Hned googlim a našla jsem: Body & Face Clinique - Chomutovická 1444/2
149 00, Praha 4 je to ono?
27. června 2024 v 22:21
22:03
Na razovou vlnu chodím na kliniku na chodov a je to tam o moc levnější.
27. června 2024 v 22:10
Krémy versus laser
Šťastná ta, co píše, ze je lepší utratit 11 za pořádné krémy, je mi 34 a trpím na hyperpigmentace, byť se mažu SPF50 od La Roche Posay co 3 hodiny a v létě bez kšiltovky ani ránu. Pomaha mi jedině laser v zimě. V Medicom vyjde na 13 tahle procedura, jinde jsem nezkoumala.
27. června 2024 v 22:07
Botox
Ty brdo, ARS kliniku neznam, ale to by me tedy celkem nastvalo! Zvlášť, když se to tak spatne reklamuje. Kam mas v plánu jít příště? Dysport by měl byt stejná účinná látka jen jiný výrobce, sama si ho davam v Medicomu a vydrží tak 4-5mesícu. Není možné, ze meli nějakou špatnou sérii? Já jednou byla u jedné kosmetičky na Žižkově, co si zve čas od času doktora, co picha botox u ni ve studiu a vydržel mi 2 měsíce! Byla jsem mladá a naivní. 🤪