Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. června 2024 v 15:40
Nevím
Chodit bosa v trávě ne bída :D
28. června 2024 v 15:39
Nevím
Proč to tu pořad omilate dokola? Nenavidite chlapi ok, milujete svoji práci ok, nenavidite svoje klienty ok, milujete peníze ok, ale k čemu je to užitečný tady? Tohle běžte psát na emimino nebo mimibazar osvětu pro neznalé umastene ženské ;) prostitutka bude mít vždy nízké vibrace stejne tak její klienti. A podle toho pak posuzuje svět okolo. OK. Já jsem si vědoma všech plus i minusu, vím, ze peníze štěstí nepřinesou a nejsou vše. Luxus je pro mě chodit bída v trávě a zmoknout venku při letní bource:) chlapa taky nehledam je mi dobře samotné. Sex dělám za peníze. Ale necítím k nikomu nenávist ani se s nikým nesrovnavam. A mám klid.
28. června 2024 v 15:26
.
Potkala jsem také spoustu starších/rozvedených kolegyň a všechny nezávisle na sobě s různými osudy mi řekly, že jim chlap nesmí přes práh a většinou litují, že své mládí obětovaly chlapovi, který jim ve finále víc vzal než dal. Za své děti by dýchaly, ale chlapa by v životě nechtěly a že dělat šlapku a být sama je mnohem lepší než když byly vdané
28. června 2024 v 15:26
15. 16
Proste tu bude porAd ten věčny boj mezi Evou a Lilith
28. června 2024 v 15:22
15:12
Stejná zkušenost. Jako teenagerka jsem měla stydlivého panice, o pár let později i staršího cizince, milionáře, potkala jsem opravdu slušnou řádku mužů klientů i neklientu, ale všichni měli společné jedno - zvlášť když jsme byli o samotě - dožadovali nebo minimálně naznačovali, že chtějí sex. A to mi někteří naslibovali kde co. Cestu kolem světa, auto, byt i lásku na celý život.
Jakmile jsem sex odmítla, začali být z minuty na minutu velmi odtažití. Jeden kamarád mě na výletě v Budapešti dokonce vyhodil z apartmánu, protože si myslel, že v noci dostane "odměnu". A když jsem mu řekla, že je to prostituce - být milý na ženu podle její ochoty s ním spát, řekl, že je to úplně normální. A takových zkušenosti mám mnohem víc a kolegyně jsou stejného názoru. Ať už jim je dvacet nebo padesát, chlapa jinak než za peníze už nechce žádná.
28. června 2024 v 15:20
15. 16
Z nekterych zen proste jde do eteru sexualni energie a z nekterych ne... proto chlap to proste vyciti jako zvire, ale to neznamena, ze ta zens je hned kurva co je vic naruživa a ta co sex nevnima jako dulezity ze je slušná.... je ro dano i geneticky a bulogicky a taky hodne křestanstvi tady nastavilo to, co se idsuzovat ma a co me opěvivat.... proto upalovali čarodejnice
28. června 2024 v 15:19
Milovat umí ženy a děti. Možná ještě psi, ale jiná zvířata ne
28. června 2024 v 15:16
Ať už jsem dělala masérku nebo než jsem začala s tímhle, tak každej absolutně každej chtěl dřív nebo později sex. Vždycky. Ještě se mi nestalo, že by se o tom alespoň nezmínil. Zvlášť když jsi třeba s "kamarádem" sama doma, podívat se na film, jim se hned zvedá pero. To je fakt to poslední, co mi v životě chybí. Další pero do sbírky. Je mi z nich na blití a neumím si vůbec představit sahat na to někdy v životě gratis. Bych se opravdu na místě pozvracela
28. června 2024 v 15:14
22.01
....
28. června 2024 v 15:13
15:05
V čem jsem hulvatum vysílala, že jsem prostitutka, když jsem v té době byla panna, nenápadná, stydlivá..? Jsem chlapy všechno druhu a dřív nebo později se mi každej chtěl dostat pod kalhotky a sex po svatbě se mi vysmáli. Říkám, zkus to navrhnout svému partnerovi a sama uvidíš, jestli mu půjde o tvoje srdíčko nebo frndu, aby upustil páru.
28. června 2024 v 15:12
28
Mě je 28 a taky ty chlapy musim odhánět. Nepřitahují mě už ty jejich penisy, jde jim stejně jen o sex nic jiného. Proto taky mají vztahy aby měli jistý sex a servis. Ano můžou tě mít rádi ale milovat umí jen žena.
Nedávno jsem byla na “rande” vylet, welnesy, večeře, hotel. Docela luxus, typek tam nechal kolem 17k. Ale dožadoval se sexu stále. Hned na welness, večer,ráno mě budil a při odvozu domů mi řekl jestli si ho vemu do pusy a ze jak jsem ho odpoledne na výletě odmítla tak celou dobu myslel jen na to jak mě mrdá že ho hrozne beru. Za tohle divadylko bych mohla mít 20 k doma a zajit si sama na ten welness. Nikdy víc fakt.
28. června 2024 v 15:07
15:05
Umíš číst? Psala jsem i PŘED prací. Nebyla jsem poznamenána prostitucí a přesto se dřív nebo později dožadovali sexu, i když jsem byla panna. Neumíš porozumět psanému textu? Tvl, srážka s blbcem.
28. června 2024 v 15:06
15.00
Možna paní nevypadá jako sexsymbol proto loni chlap a i sex nechce
28. června 2024 v 15:06
15:02
Pes přináší štěstí a lásku opětuje
28. června 2024 v 15:05
…15:01
To je tvoje zkušenost, to, ze clovek dela prostitutku je proste cítit na dálku a muzes vypadat sebevic normálně a nenapadne. Ze přitahujes hulvaty je ale tvoje chyba.
28. června 2024 v 15:05
15.00
Mě by chtěl taky každý obyčejný chlap, bůhví proč že jo....jiné nezavádí o chlapa, nemají s kým otěhotnět a já i ve 40 nevím, jak je odhánět. ....my tu pišem svoje zkušenosti a zas nějaký umbecil napiše, že existuje svět i bez sexu .....no to ten zbytek světa co tvoři ty správné hodnoty s my jsme Ben to nutné zlo.....bet kterého by jsme tu ale nikdo neexistoval....
28. června 2024 v 15:04
14:53
Proto je taky nejvíce nevěř v těhotenství, šestinedělí, mateřské, nemoc, úraz, kdykoliv ženská nemůže jebat, tak kde chlap jinam. To vidím a čtu kolem sebe. Na to nemusím být ani prostitutka, abych viděla, o co jde chlapům.
28. června 2024 v 15:02
…14:57
Pokud pro tebe je svět jen Sukani zadarmo/za peníze, tak je to smutný. Každý kdo není prostitutka nemusí sukat zadarmo, muže i nesukat vůbec a byt úspěšná, nemyslím bohatá, to taky ale byt úspěšná neznamená vždy bohatá, znamená to, ze její práce přináší společnosti užitek a ji dela šťastnou :) štěstí si za prachy fakt nekoupis, max psa a nebo kolo :)
28. června 2024 v 15:01
14:53
28. června 2024 v 15:00
14.58
Vím, že existují i lidé pro které sex nic neznamená, už jsem takového taky potkala, co ho sex nebavil. To nechápu ....já sexem žiju a baví mě celý život, jinak bych se tím asi neživila ....a proč by ne takový svět měl zajímat?