Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
27. června 2024 v 22:05
22.01
No tak ja jsem třeba chtela mít děti, ale chlapa jsem nechtela nikdy ... protoze me bavi chlap jen když platí a mlčí a kromě sexu nic po mne jineho nechce a jsem ráda, že děti mam, protože jsou to jedine bytosti, které mi moji vynaloženou energii a péči i snad jednou vrátí... peníze a nezavislost nejsou jedine hodnoty a smysl v životě... nechci zustat na stáří sama...
27. června 2024 v 22:03
Kosmetika apod
Holky, a máte někdo zkusennosti s rázovou vlnou proti celulitidě? V Medicom mi to doporučili, ale stojí to kolem 60 000.
Byla jsem tam na 7 sezeních LPG a to tedy za me nic moc.
27. června 2024 v 21:47
Londýn
Poradíte prosím někdo jak pracovat sama na sebe v Londýně a nemuset odevzdávat půlku? Klidně do e-mailu děkuji
27. června 2024 v 21:36
19 25
ty jo, to se mi stalo taky, ale na klinice ars v praze, sla jsem na botox, bez predchoziho varovani mi misto original botoxu dala dysport, po 10ti dnech ucinek 30%, tak ze mi to dopichne, ze tam toho napoprve dala hrozne malo, coz nechapu, jak jako malo??? Proc?? Tak snad ma dat normalni davku a ne pak dopichavat... no ani po dopichu zadna vetsi zmena, jestli zlepseni o dalsich 10%, tak to jsem jeste hodne pozitivni a za cca 20 dni efekt nula!! A to jsem zvykla, ze mivam celo jak beton, sice mi to podle mych predstav vydrzi tak max 2 mesice a pak to vyprchava, ale i tak v pohode chodim co pul roku a staci to. Ma jeste nekdo negativni zkusenost s ARS clinic praha?? Na google maji skoro 100 % pozitivnich recenzi, jen asi 2 negativni, zbytek vse 5 hvezd, to musi byt fejk...
27. června 2024 v 21:13
19:25
Za 11000 je lepší nakoupit kvalitní kosmetiku.
27. června 2024 v 21:06
20:14
A ještě si všichni myslí, že samotná žena = osamělá chudinka
Že místo plínek radši přebaluju kufr na další dovolenou a místo chlapa, co chce nájem napůl, mám za víkend víc než on za měsíc
Nechápu, proč se pořád uštvaná mamina od sporáku a mastnými vlasy považuje za životní štěstí, protože má komu prát trenky narozdíl od osamělé chudinky ženy, která má sto tisíc, vlastní byt a spoustu času pro sebe
Vztah budu mít jedině, že příjem z něj bude převyšovat příjem z prostituce. Jinak holka okrádá sama sebe.
27. června 2024 v 21:03
20:42
Proto každá co si udělá sex s chudým jen přispívá že ve světě bude víc chudých. Radši si udělat dítě se střední třídou nebo bohatým ale ve státě kde pokud otec neplatí adekvátní peníze tak jde do vězení. Ne jak v Čechách kde jsou alimenty 2000 Kč. Tolik mě stojí měsíčně moje kočka. Dítě se švýcarem, němcem, angličanem je o moc chytřejší a soudy funguji jak mají.
27. června 2024 v 21:00
20:14
Tak není běžné tedy hlavně soudné si dělat děti bez svatby. Chlap nemá absolutně žádné závazky. Může kdykoliv odejít podle nálady. Ženská těhotná a na mateřské je ve velmi zranitelné situaci, kterou chlap nemá nikdy jak zažít. Nechci dítě. Nechci nikdy zažít, že bych na něj byla sama. A dvacet ani pětadvacet mi už dávno není. Všichni kolem mě rodí ostošest - taky mají mizernej život. Protože kromě těch děcek nemají poradny život. Čas na sebe, finance, dovolené. A ještě se klepat strachy, aby chlap neodešel, protože ženská s děckama sama na krku většinou asi nebude mít takovou možnost volby a svobodu jako svobodná holka bez závazků. Mně můj život naproto vyhovuje. odsukam pár klientů a mám svůj nekonečný klid. Žádné fusakle po zemi, záchodové prkénko, nevěra, dělení napůl a vynucováni si sexu před spaním. Nechápu, jak někdo může žít ve vztahu. Tedy hlavně žena neprovdaná za milionáře. Vždyť je to úplně o hovne. Ztratit nejcennější roky života s kokotem zadara a v 50ti začít od nuly s holou prdelí.
27. června 2024 v 20:42
20:15
I ja spatne programy. Nastesti jsem na sobe drela. Nikdo se mne nedoktne bez gumy a penez
27. června 2024 v 20:41
19:59
Iem neni jen v Praze! Fotek mam dost jako dukaz i ucet tak v klidu jo
27. června 2024 v 20:14
19:44
Holt Češky mají malou sebeůctu. Znám ženu co si udělala 2 děti s 2 různými chlapy. Oba k ničemu. Alimenty 2000 měsíčně o které se soudí. A já se ptám. Proč sis nevybrala lépe? A ona na mě, že ani nevěděla že si může vybírat. Přitom nadprůměrně hezká žena. Ale od rodičů špatné programování.
27. června 2024 v 19:59
19:42
Zvláštni, hlavne proti že botox v nabidce nevidím.
27. června 2024 v 19:58
Pro 19:42
Mne to přijde super cena. Chtěla jsem na Lumeccu jít na podzim do Medicomu, kam tedy chodím leta i na botox k doktorce Majerove, ale přistál mi dnes mail, ze IEM SPA ma dva dny v akci na nákup voucheru, tak jsem toho využila. Rada je podpořím, líbí se mi prostředí, relaxační zóna a přístup. Každopádně stejne tak si rada nechám doporučit jeste lepší místo, pokud nasdilis, uvítám rozšíření obzoru. A to jsi byla v IEM SPA v Bratislavě? V pražské pobočce jsem ani nezaregistrovala, ze by tam botox byl v nabídce. Já si davam v Medicomu Dysport.
27. června 2024 v 19:44
18:54
Moje klientela v cizine. Podnikatele co maj v ucte sve manzelky ktere ale s nima nespi. Z ruznych duvodu. I tak je tak ucta a respekt. Holt blbky roztahuji zadara. Pokud je zena atraktivni tak se nema davat zadara!
27. června 2024 v 19:42
19:25
Delas reklamu jo? Ja jim dala vic jak 12000 za botox, ktery fungoval 7dnu a z 30%. Tohle se mi nikdy nestalo. Chodte jinam slecny
27. června 2024 v 19:25
Lumecca v Akci jen dva dny
Holky, znáte IEM Spa v Masarycce? Chodím tam na kosmetiku od otevření. Teď mají dvoudenní akci na Lumeccu ošetření - já si koupila 3x voucher na oblicej, dekolt a krk za 10.900 - třeba se vám tohle info některé hodí.
27. června 2024 v 19:23
Lumecca v Akci jen dva dny
27. června 2024 v 19:01
18:57
To možná tak v Praze. na Moravě je za běžnou práci 20-35 tis. To mám za víkend
Pak co mi má vztah s Čechem nabídnout? Co???
27. června 2024 v 19:00
.
Asi není náhoda, že čím dál víc žen smýšlí stejně, že dnešní chlap je naprosto zbytečný. Nedokáže zastat ani svou jedinou biologickou úlohu - donést mamuta do jeskyně. Dneska toho pomyslného mamuta donese ženská sama do vlastní jeskyně a udělá a zařídí si radši vše sama než aby se otravoval s přerostlym miminem.
Prachy to nemá, chlupatý to je, ale jebat by mě chtěli nejlíp zadarmo celou noc
Viz video cizinců - čeští chlapi mají na ženy vysoké nároky, ačkoliv sami nemají co nabídnout. I po cizinkach chtěli zaplatit rande a půlku nájmu
Není fakt nad to být kurva a mít své peníze a svobodu a přijít do čistého bytu bez curaka. Jsem ráda, že jsem kurva a ne naivní vrstevnice, co šukají bez gumy a platí půlku výdajů a mají z toho hovno.
27. června 2024 v 18:57
18:04
Já ano ale jsou to chlapi co vydělávají 200-400 tisíc měsíčně a od mala jim rodiče říkali že muž musí zabezpečit ženu a rodinu. Průměrný Čech vydělá tak 50 tak pak nutí do práce i svoji ženu.