Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. února 2012 v 16:24
Claudia
Ahoj Katko, das mi prosim te vice infa o tvy agenture ve Finsku?
Sgirl2@seznam.cz
13. února 2012 v 14:47
T.
ahoj holky..nevíte o místě, kde by dělaly i holky starší..Je mi 38let, vysoká dlouhovlasá tmavovláska. DÍky
wlaschi@centrum.cz
12. února 2012 v 18:05
Marie
Ahoj, já uvažuju o Švédsku, tam je za tyhle služby trestaný klient, ale prý to tam jde a hodina vetšinou stojí 3000 švédských korun, což je přes 6000Kč našich...Norsko netuším, ale zákon by
tam měl začít platit ten samý jako ve Švédsku...
12. února 2012 v 17:36
Nicol
Ahoj,nebyla některá z vás v Norsku?Docela nad tím uvažuju,akorát nevím,jestli se tam dá vydělat
12. února 2012 v 13:12
Lena
hledám holky na práci do Amsterdamu jsme malá agentura,která dohazuje práci v Amsterdamu,Belgii,Finsku,a později Istannbul. Více info mejlem:) spokojenost je naše číslo 1:)
e mail je
skolacka61@email.cz
těšíme se na spolupráci:)
10. února 2012 v 02:30
Hanca
Marie, dik :)
10. února 2012 v 00:10
Marie
ahoj kontakt na Rakousko :
niki.a24@seznam.cz
privát ve Vídni, dobré období i 500euro denně, ale bývají i slabá období 150-200euro denně atd...
9. února 2012 v 16:33
Bydleni Praha
Ahoj, jsem 24leta slecna a hledam bydleni v Praze, pouze Zizkov, nebo centrum Prahy, pouze na 14dni v mesici, nejlepe samostatny, ale muze byt i spolecny pokoj, (s internetem) diky moc kdybyste o necem vedeli, potrebovala bych uz od 13.2
6. února 2012 v 19:34
Tereza
6. února 2012 v 09:50
varování
je to kontakt club paris chick v kantonu Thurgau
5. února 2012 v 20:41
Ladyyyyyyyyyyy
Ahoj, můžu se akorát zeptat, o jaký privát, či klub ve Švýcarsku se jedná? Nebo město?
Díííííky
5. února 2012 v 17:51
dobry penizky
Ahoji chci se zeptat ve kterém klubu v Praze se dají vydělat dobré penízky? slyšela jsem o sauně, K5, a darligu.. tak bych byla rada za jakékoliv zkusenosti. dík
5. února 2012 v 17:31
varování
holky dávejte pozor na Ninu Tišerovou (nebo vystupuje pod jmenem Ella) inzeruje nabídky práce do Švycarska - inzerce ma moc pěkně napsané, ale absolutně chybí profesionalní přístup k práci i holkám, nezajistí prac. povolení a vyhrožuje vysokýma pokutama. Navíc šéf je albánec - takže to myslím mluví za vše.
4. února 2012 v 19:41
BLONDYNKA
1. února 2012 v 22:33
pre blondinku
ahoj posli na seba email mozme to prebrat..
1. února 2012 v 21:28
Pure Fitness Praha Palladium
PURE HEALTH & FITNESS Palladium od 700 kč za měsíc
Chcete se dostat do formy před létem? Zasportovat si, či si dopřát relax v sauně a to přímo v centru Prahy?
Pure Fitness chystá na 1.dubna slavnostní otevření nového klubu v oc Palladium. Využijte jeho nynější výhodné nabídky, roční členství již od 700 Kč za měsíc, navíc bez registračního poplatku! Posilovna, sauna, studijové hodiny – tam všude budete mít příležitost dobíjet svoje baterky. Pokud máte o členství zájem, pište na
purepalladium@klikni.cz
1. února 2012 v 18:53
Bydleni Praha
Ahoj..Holky hledam levne bydleni v Praze na 14dni v mesici.. nejlepe samostatny pokoj a na Praze 3,nebo blizko centra.. diky moc kdo byste o necem vedeli
1. února 2012 v 16:21
Blondynka
ahoj holky,nedelate nekdo v UK a mate tam pronajaty byt ?nepotrebujete pomoci s najmem? umim dobre AJ,reklamu si zaridim
nebo je tady nejaka normalniiiii slecna, co se nemusi vodit za rucicku a umi vyrazit sama do sveta ,ktere by se hodila spolecnost?
1. února 2012 v 00:29
Katka
Pro Kluby-všechny tady vyjmenované země jsou dnes pasé....Ani v jedné se už dnes nedá vydělat,tak nevím,kdo by se ti hlásil....
Možná to šlo před 15 rokama,ale z vlastní zkušenosti bych to už nikdy nebrala-možná jako zaplacenou dovolenou-nic víc!!!
31. ledna 2012 v 17:52
KLUBY
Ponúkam krásnym kočkám možnosť zaujímavého zárobku v niektorom z tanečných alebo erotických klubov ( Švajčiarsko, Rakúsko, Grécko, Taliansko, Kanárske ostrovy ). Treba sa vedieť dohovoriť anglicky alebo nemecky. Detaily zašlem.
clubladiesnet@gmail.com