Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
2. března 2012 v 20:48
michal
á prvni nasranej z agentury tak kolik jich jeste bude
2. března 2012 v 20:32
pro michala
a co jsi za kokota ze vlastni pritelky ni schanis praci?ubozaku
2. března 2012 v 16:51
michal
ahoj holky když tady čtu jak sháníte prace přes agentury to si fakt neumite sehnat flek samotné kdo chce do německa tak stačí zadat ladies.de a vždy napsat město jake chcete takže třeba munchenladies nebo frankfurtladies.de tam jsou vsechny kluby pak uz jen kliknu na klub na kontakt a volam.když jsem zhaněl přitelkyni klub ve švycarech tak sem dal treba sexclub.ch vyjel mi kluby a to same kontakt a volam to same treba dansko sexclub.dk atd atd a nemusite pres nejake podelane agentury to i ja si ted muzu udelat agenturu a zavolam nekam tam mi reknou ze berou a ja si tam za provize hodim holky.jde to i samo jen se snazit hledat .šus michal -omluvte mou gramatiku
29. února 2012 v 15:57
Zuzka
Pto Evelyn-napiš na Finsko Katce.Všechny,co u ní dělali,si ji chválí-tak to zkus,pokud má místo.Její mail je někde dole-hledej,ja se pokusím ho dostat od kámošky,co s ní byla.
29. února 2012 v 15:42
Bernthova
Ahoj, procitavam tady spoustu odkazu o Mnichovskem private Moncherrie. Mela bych jsem zajem jet tam pracovat ale predem se radeji chci informovat, jestli to tam je dost bezpecne a opravdu se tam penize dobre vydelaji ? Muj email je :
Bernth@seznam.cz Diky za info..
Ze dne 13. ledna 2012 jsem tady cetla odkaz Moncheri - Lena
Clanek me zaujal a rada bych, kdyz by ses mi ozvala, abych jsem se Te mohla zeptat na par veci, kdyz mas dlouholete zkusenosti s tim privatem.. Diky Monika
29. února 2012 v 14:30
beruska
holky ja teda nevim ale jste uplne prdle ktere jezdite city tour ztracite cas a penize,nervy a ty naklady tez nejistota a pak se divite ze se agentura na vas vykaslala to delaji skoro vsechny agentury po trech dnech.ja pracuji na private a nemuzu si vubec stezovat zadne skryte poplatky,cisto a pohoda,takze holkam se city tour preju hodne stesti
29. února 2012 v 13:16
evelyn pro Zuzku
Zuzi diky, tak toto me staci....navic pry uprednostnuji slecny, co delaji oral bez a to ja delam jen vyjmecne...diky diky diky, tak ted jeste zkusit najit nekoho jineho rozumneho, fakt nevim kam jet pracovat, vsude samy podvodnici a zlodeji...
29. února 2012 v 12:54
Zuzka
Pro Evelyn-TAK TAHLE SVINĚ MNĚ POSLALA DO FINSKA!!!! ATAM SE PO ZAPLACENÍ NA MNĚ VYKAŠLALA!!!NIKDY VÍC!
28. února 2012 v 15:54
evelyn
ahoj holky, chtela bych se zeptat, mate nekdo zkušenost s řeckem? soluň? docela bych to i zkusila, ale po prehršli špatných zkušenosti se bojim jet.Budu rada za kazdý váš názor.email z ktereho mi nabidka prišla je od nějaké Lindy
_esrot.yasmine@gmail.com
27. února 2012 v 19:59
Nicol
Ahoj,já v Bielu byla v lednu a souhlasim s názorem,že nikdy víc.Byla jsem na privátě,tak to bylo asi i tim,už bych na privát nikdy nejela,byl tam hroznej koektiv,všichni se jenom pomlouvali a na čem jsme se dohodli před příjezdem,to samozřejmě neplatilo a práce skoro žádná.Takže příště jedině na tour
26. února 2012 v 19:14
Hanca
26. února 2012 v 13:54
Zaneta
Blondynko,jela bych do Milana. Pošli mi více info :)
26. února 2012 v 13:52
Zaneta
Ahojky Karin,v Bielu jsem byla jednou a musím říct, ze nikdy víc.... Moc černochů a málo peněz :( ovsem záleží ,na jaky klub či privat narazis. Osobně bych však dala přednost Zurichu nebo Basel.
26. února 2012 v 13:40
Tereza
holky nevite jak je to s touhle praci v recku? Jde to tam aspon trochu? jsou tam vubec nejake cluby, u more? diky
26. února 2012 v 13:40
Tereza
holky nevite jak je to s touhle praci v recku? Jde to tam aspon trochu? jsou tam vubec nejake cluby, u more? diky
26. února 2012 v 02:36
karin
Ahoj holky nemate nekdo zkusenosti s praci na private v bielu ve svycarsku - web je and6.ch dikas za info ;-) a at se dari!
24. února 2012 v 16:52
Anna
Nabízím práci spolehlivým, šikovným ženám 22-35let, které by měly zájem pracovat jako masérka body to body, zkušenosti jsou výhodou, ne však podmínkou. Práce je na min. 7-10 dní v měsíci, je možné přijet každý měsíc či jen párkrát do roka. Práce je na diskrétním apartmánu v centru Londýna. Výdělek od 1500 liber...(samozřejmě nemohu garantovat, ale dle dosavadních výdělku dívek), nejedná se o sex nebo orál - toto je masérce zakázáno poskytovat, byť za příplatek... Kontakt:
body2body.london@gmail.com
Děkuji.
24. února 2012 v 11:51
betka
no zadna slava znamena ze za tyden tady ted mam 670 eur.
23. února 2012 v 14:39
Blondynka
ahoj Betko, co je u tebe neni to zadna slava? dik
23. února 2012 v 14:39
Blondynka
ahoj, nechce jet nejaka do Milana?