Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. února 2012 v 14:37
betka
tak co, nejake novinky? ze zahranici nebo domova... ja jsem ted v Nemecku, je to jak tak ok, ale zadna slava. a co holky vy?
19. února 2012 v 18:57
Nicol
Děkuju Hani,jsi moc hodná
19. února 2012 v 18:54
varování
holky dávejte pozor na Ninu Tišerovou (nebo vystupuje pod jmenem Ella) a ted začala inzerovat i jako Jana Šindelářova. Jsou to nabídky práce do Švycarska - inzerce ma moc pěkně napsané, ale absolutně chybí profesionalní přístup k práci i holkám, nezajistí prac. povolení a vyhrožuje vysokýma pokutama. Navíc šéf je albánec - takže to myslím mluví za vše. ....konkretně je to klub Paris Chick v kantonu Thurgau.
19. února 2012 v 16:33
Nicol
Neznáte někoho,kdo vám udělá stránky,když chcete fungovat jako independent?
17. února 2012 v 11:50
linda
Ahoj holky nemel by nekdo zajem semnou cestovat za praci,auto mam a nechce se mi jezdit sama ,nake skusenosti mam take...
Mail;sexylucinka@email.cz
16. února 2012 v 10:33
Zdenka
Marie-Můžeš mi poradit s tou reklamou?Nechci jít přes agenturu.Napiš mi svůj mail,prosím.Diky
16. února 2012 v 01:52
Marie
vím, kde se dělá reklama...
16. února 2012 v 01:51
Marie
Klienti se tam sice obávají, sice jich chodí méně, ale za hodinu na přepočet to vychází 4-6000Kč, takže plně stačí 2-3 klienti denně, tam se nejede na počet...to už i Finsko kleslo a jak holky snižují ceny, tak na výdělek z a2 klienty ve Švédsku je třeba tak 6 klientů ve Finksu CHYTRÁ KATEŘINO
15. února 2012 v 17:44
Nicol
Marie:A ty víš,jak se tam dělá reklama,že tam chceš vyrazit?
15. února 2012 v 17:43
Nicol
Katka:To by tomu klienmtovi museli dokázat,že za to zaplatil a to mu jen tak nedokážou,museli by ho vidět v moment,kdy ti dává peníze a to se jen tak asi nestane a ty kliemti to vědí,takže myslím,že se toho moc nebojí.Kdežto když jsou trestaný holky,tak stačí najít reklamu na netu,přijde policajt jako že je klient a je průser
15. února 2012 v 10:25
Katka
Pro Marii-takže to jako radíš holkám,aby jely do Švédska a pracovaly tam,protože až přijde policie,tak klienta zavřou až na půl roku! TO TAM BUDOU DAVY LIDÍ A HOLKY SI PERFEKTNĚ VYDĚLAJÍ....
To si snad děláš prdel,ne?!
14. února 2012 v 21:58
Marie
Nicméně Anglie a Norsko chtějí přijmout stejný zákon, aby omezily poptávku, aby se klienti báli za takovýmito službami chodit... jen pro info
14. února 2012 v 21:56
Marie
Nicol: holky tam pracují jen na sebe, agentury nejsou. Pokud by přišla policie a bude tam klient, je trestaný on pokutou nebo půl rokem vězení.
14. února 2012 v 21:54
Noemi
Claudia: napiš mi na email:
jana.ber55@seznam.cz poradím Ti co a jak s Finskem, nejsem agentura, sama tam jezdím a už vím, kdo jsou podvodníci a kdo ne, už jsem tam byla přes 3 různé agentury...
14. února 2012 v 21:50
Marie
Tak to je nesmysl, ve Švédsku je trestaný klient, ne dívka!!!
14. února 2012 v 16:20
Nicol
Aha,tak to jsem nevěděl.Slyšela jsem něco podobnýho o Řecku,ale o Švédsku ne.Ale bylo mi divný,že to právě skoro nikdo nenabízí.Tak díky :)
14. února 2012 v 08:36
Katka
Nicol,Švédsko nedělá žádná rozumná agentura!Je tam hodně silný zákon proti prostituci.Ano,můžeš si tam vydělat,ale asi tak 3 dni,než tě seberou,zavřou na pár dní a deportují na letiště.Pokud ti to zato stojí,tak přejí hodně štěstí.A jěstli najdeš agenturu,která tohle dělá,tak jí určitě nezáleží,jak dopadněš....
Pro
Claudii-v.i.p.models1@seznam.cz ( Finsko)
14. února 2012 v 00:05
Nicol
Marie:A máš vytipovanou nějakou agenturu,která do Švédska jezdí?Co čtu ty inzeráty,tak to ted nikdo nenabízí...
14. února 2012 v 00:03
Nicol
Marie:A máš vytipovanou nějakou agenturu,která do Švédska jezdí?Co čtu ty inzeráty,tak to ted nikdo nenabízí...
13. února 2012 v 17:12
Claudia
Ahoj holky, byl nekdo ve Finsku pres Viktoria Nettoyar??? chystam se k ni a nemam z Finskem zadne zkusenosti...