Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
21. ledna 2024 v 09:52
9.38
Já žiju už 10 let v Itálii a česky jsem fakt nezapomněla. Hlavně ne Y a I jako takhle hvězda se základní školou.
21. ledna 2024 v 09:50
9.36
Jo taky me to připomíná tu hvězdu z Ukrajiny nebo něco podobného že v zahraničí nepotřebuje mluvit česky

ta jsem přispívá dost často.
21. ledna 2024 v 09:38
0.49
Podobně jako ta, která používá “je my to jedno” taky se vymlouva, ze žije v cizině tak na co umět češtinu ;D myslím, ze inteligentní člověk, který třeba 20 let žije venku, tak takové základy nezapomene ne ?
21. ledna 2024 v 09:36
0.49
Počkejte ta za chvíli napíše, že bydlí v zahraničí a nepotřebuje umět český 😂
21. ledna 2024 v 09:14
00.49
a základku si vychodila? 😂😂😂😂
21. ledna 2024 v 08:34
00.49
Teda ty nám taky "nechybys "a pevné doufáme že v tom "Svicarsku"budes dlouho protože bych řekla že jsi moc chytrosti nepobrala.a pak se dovíme že jde tahle práce do riti když ji dělá každá blbka co umí jen roztahnout nohy.
21. ledna 2024 v 07:07
00.49
Pevně doufám že takové jako ty jezdí jen to Německo a hlavně "Svicarsko"protoze debilka co udělá v jednom texte tolik chyb v y a i se fakt do jiných zemí nehodi.ani do Česka protože napsat klientovi sms s tolika chybami tak nepřijde nikdo kromě nějaké socky co je na tom s pravopisem stejně.
21. ledna 2024 v 06:49
00.54
Teda přesně kvůli takovým jako ty to šlo do prdele. Ze ty budeš mít základní školu nebo max.nejaky ucnak?protože udělat tolik chyb v tom tvém textu může fakt jen dilyna. Ty jsi radši makat do supermarketu protože na tuhle práci se fakt nehodis.
21. ledna 2024 v 06:46
22.54
A jaká je reklama na Islandu prosím?nikde jsem nic nenašla a je to můj sen se tam podívat. Díky moc
21. ledna 2024 v 00:49
kazdy rok
pisete porad dokola ze nekdo kazi ceny. v lednu/unoru. vzdyt jsou na dovolenych! leden a unor nejsou klienti. ja normalne delam 1/3 stalaku nez jine mesice. ze nejvetsi zumpa cikny rumuni daji cenu par korun to vase klienty nezajima. proste to nechodi a zacne to chodit koncem brezna! vsude mame snih kazdy jezdi lyzovat ted, k mori atd. ze jste chude a nejedete na 2 mesicni dovolenou v lednu a unoru je vasa blbost. zvyste ceny a neprudte v lednu hned po Vanocich s praci. nikomu nechybyte ted. vydelejte a pak jedte do
Thajska misto kecu o sexu za par korun. 5 let tady porad stejny kecy dokola ale nezvysujete ceny. oni inflaci neresi jak vy protoze maji ve smlouve o inflaci zvysena vyplata kazdy rok. to jenkurvy jako jedine nezvysuji o 5-6% kazdy rok. 150€ ma byt 30min za oral a sex jedno
cislo ale v posteli max 20min a hodina 250. boze jak jste blbe...klidne soulozite 30 min za cena co tady byla pred 20 lety. Nemecko Svicarsko Sever porad stejne ceny.
20. ledna 2024 v 23:58
ceny
Ceny šli úplně do háje za poslední rok všude ale. Jak tu některá psala že si vydělá v česku víc tak to nevěřím. 200 € je pořád víc jak 2 tisíce nebo jaké to máte ceny v tom česku ale
20. ledna 2024 v 22:54
16:07
V prosinci jsem byla ve Švédsku celkem byla práce . Ted jsem tyden v Reykjavík a top vydelky !
20. ledna 2024 v 19:18
Svedsko 17.56
Stojí to úplně za hovno jako v Norsku a Dánsku. Totálně to tady holky zkurvily a každý 2chce quicka za 500 SEK.jezdila jsem tam 5 let a milovala jsem to tam a naposledy jsem byla před Vánoci a po 3 dnech jsem jela domu.zkus si dát nejdříve reklamu a uvidíš co za ecity ti bude psát.SEK normálně vymenis v Česku.ja je měním v Brně a bez problémů. A jestli si myslíš že když budeš nová že se nezastavís tak budeš hodně zklamaná. Jim nejde o to jestli jsi nová ale k to jestli jsi levna

20. ledna 2024 v 18:15
pabloescobar
abogado dui prince william va
20. ledna 2024 v 18:01
Norsko
Byla jsem tam pred 5 dny, a bylo to 50/50. Dva dny super ,,dva dny bida.....tak no nevim jestli v unoru tam pojedu. Chtela bych zkusit dansko, svedsko. Jezdite? Nejake zkusenosti? Muzu dat info norsko. Moc to ted holkam nejde. Mam tam ted 3 kam, a maju to stejne jak ja pred tydnem. Busy busy dva-tri dny, vikendy total mrtve.
20. ledna 2024 v 17:56
Svedsko???
Jezdite Svedsko? Jak to delate s sek? Pry se nedaji menit. Nikdo je nechce. Co s nimi delate? Nebo kdyz jste tam na tour, posilate si neco? Jsou tam kllienti ochotny platit v eurech? Nebo ne? Laka me to tam. Budu new. Tak myslim ze to muze byt super na vydelky.
20. ledna 2024 v 15:12
Skandinávie
Za me se už nevyplatí nikde.je plná holek za 500 NOK, SEK atd takže klienti nehledí na kvalitu služeb ale jak tu už bylo napsáno na cenu.
20. ledna 2024 v 15:05
Norsko
Norsko - nejezdit. A to Vás, slečny, neodtazuji záměrně. Dejte si zprvu inzerát a zabookujte si klienty.Vrátila jsem se po 3 dnech.

Nikdo nechodí.
Inflace dopadla katastrofálně.
20. ledna 2024 v 14:32
13.48
No ie to hrozny co se to deje. Tahle prace se da delat jen kdyz za to jsou dobre penize a ted uz ani to ne...
20. ledna 2024 v 13:59
Francie
Jo Azurove pobřeží a Monaco jsou super v létě.jen zrušily web m.6annonce.com kde se dávala reklama a o dalsim nevím.taky jsem tam v létě jet to zkusit.