Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. ledna 2024 v 22:12
showpark ze 16:59
Dělala jsem tam pár měsíců ještě před covidem. Reklamu jako takovou si platí SP na podnik, ne na jednotlivé holky. Tehdy si bylo možno vybrat jestli chceš mít nebo nechceš mít fotky zveřejněny na jejich stránce, když je tam nemáš je nájem vyšší než když je tam máš.
SP má s tebou normálně reálnou hodně dobře ošetřenou smlouvu o pronájmu pokoje. Bez podpisu tě tam nepustí. Za mě byly všichni manageri ok, někdo seděl lidsky víc někdo míň, ale nikdy na mě nikdo nezkoušel sex, když jsem měla problém že mě chtěl chlap stalkovat domu když jsem odcházela, tak ho chytli u baru a mluvili s ním a zatím mi zavolali tágo k zadnímu vchodu.
Co se týče výdělku, bylo to na houpačce, některé noci ledva 4k pro sebe, jiné 20k. Není to pro každého. Chodí hodně cizinců, ale (minimálně v minulosti) jakmile se někdo choval přes čáru tak to ochranka řešila. Nechceš s někým mluvit a vzít ho, tak to prostě neuděláš. Nesmíš pouze urážet klienty, být totálně opilá nebo sfetovaná. Pozor kouřilo se uvnitř (mě osobně tohle vadilo celkem dost).
22. ledna 2024 v 21:45
showpark 21 44
stejne jim musis ukazat obcanku, nebo ne?
22. ledna 2024 v 21:44
Showpark
Počkejte, vy uvádíte do nájemní smlouvy jméno a příjmení? Pasákům? Češky v Česku? To doufám neeee.
22. ledna 2024 v 21:37
Norsko
Jak to myslis, týdny nic? Ty tam zijes? Ja letim vždy na 6 dní max.

A teda kde ti daji 3000nok? Me teda na tohle par přijde, ale zbytek je hnus co je zvyklych na oral bez dost se to v Norsku rozjelo
22. ledna 2024 v 21:08
showpark 21 02
Proc by tam chodili jen ukrajinci a spiny? Napr na google v recenzich ten podnik hodnoti hodne italu.. Je potreba si to vyzkouset, prvni den by mel byt zadarmo, tak clovek nema co ztratit.. Takze ja to chci zkusit, ale nejak mi z tama nikdo neodpovida

22. ledna 2024 v 21:02
showpark 20 58
ale drive byvalo otevreno od 18 00 tusim, tak kdyby to nemelo cenu od te 12 00, by meli zavreno si myslim..
22. ledna 2024 v 21:00
Showpark
Holky showpark šel do kelu uz tam chodi jen špíny .Vypada to tam jak v klasickém levně bordelu ani ty pěkné rumunský uz tam nerobi .Nejvic klientů tam je z Ukrajiny .Ja od tama utekla uz ve 2 rano a smazala jsem si tu aplikaci.Za ten rok se to tam hodne zhoršilo
22. ledna 2024 v 20:58
Showpark
Na webu mají napsáno že mají otevřeno 12:00 - 06:00 a tím že je to vedeno jako nightclub, tak spíš budou lidi naučení chodit v noci. Škoda že není něco takového na pronájem pokoje přes den

to by mě taky zajímalo.
22. ledna 2024 v 20:55
showpark 18 20
chodi z ulice a otevreno je myslim od 12ti dopoledne do sesti do rana a je na tobe, kolik hodin tam budes.. ale jestli se da vydelat i pres den, nevim, to by spis poradila slecna co psala v 16 59, vypada ze se vyzna

22. ledna 2024 v 20:53
20.38
Jo tak to máš pravdu.ja mam ceny stejný jen s tím že nedělám quicky a ve Švédsku mám 3.500 SEK.ale jak říkáš smlouvaji cmoudi a ty Já zásadně neberu a že jich ve Švédsku a a Norsku teda je.a hodně Slováků teda.ja v Gotemburg měla dny kdy přišly klidně 3 Slováci denně.A jak říkáš než dělat prasarny za coz povazuji i oral bez tak půjdu radši do supermarketu.
22. ledna 2024 v 20:48
showpark 16 59
moc dekuji za radu, poslala jsem email, tak uvidime..
22. ledna 2024 v 20:38
Norsko
Holky k Norsku. Několikrát jsem volala buchtám co měly v profilu že jsou češky ale 90% nebylo. Od covidu výdělky jsou nižší ale nebude to češkama.. Ve Finsku je poměrně mnohem více ukrajinek a Rumunek. Já mám Norsko/Švédsko ceny 15min 1500, 30min 2000, 45min 2500, 60min 3000. Extra žádné, vše s gumou a jen základní servis. Některý týdny mám úplně mrtvo a některý týdny jsou super. Cenu smlouvají jen migranti a ty neberu. Už to není tak dobrý jako dřív ale pořád cítím že mám hrdost a půd sebezáchovy že pokud bych se měla snížit k menším cenám nebo nějaký prasárně, tak půjdu radši makat do Lidlu

22. ledna 2024 v 20:21
Dovolená
Poradí mi někdo dobrou all inclusive dovolenou pro jednu osobu? Rovnou prosím hotel a klidně více možností

Zajímá mě hlavně sluníčko, dobrý jídlo, bezpečí a aby tam nebyli chlapi co se chtějí seznamovat

22. ledna 2024 v 20:19
Showpark
Tak pojďme to zkusit spolu :) akorát já jim teda psala a zatím nikdo neodepsal :((
22. ledna 2024 v 18:20
Showpark
Taky mě vždy lákal a tam má holka normálně reklamu nebo proste chodí z ulice ? A dá se tam vydělat jen přes den třeba 10-18?? Moc dekuju
22. ledna 2024 v 16:59
Showpark
Normálně napiš na ten e-mail co tam jenpro zájemkyně o práci. O ni se ti ozvou a domluví si s tebou schůzku, tam ti vysvětli co a jak, provedou tě a domluvíte se na tom prvním dnů zdarma. Podepíšeš nájemní smlouvu a pak už přijdeš na ten co jste se domluvili. U dveří je vždy ochranka, po prve řekneš ze jsi domluvená ohledně práce a jméno manažera který tě čeká, a oni ti ukážou kam jít. Pak už tam budeš říkat pouze číslo pokoje který mas rezervován a oni se jen ujisti tím ze se zeptají na tvoje křestní jméno. Neboj když jsou tam zákazníci tak buď počkají nebo se ptají šeptem
22. ledna 2024 v 16:40
Finsko
Holky jezdite nekdo Lahti? Ted jsem tu po treti a je to snad jedine mesto z ktereho mam spatny pocit. Nejaky klient mi rekl, ze to je mesto plne drog a gangu. Dokonce pred par dny kdyz jsem tam byla a klient prisel na byt tak mi rekl, ze pred vchodem lezi chlap a krvaci z hlavy. Takze pred vchodem policie, sanitka a vsude krev. Zajimave mesto...
22. ledna 2024 v 16:36
Stavka
22. ledna 2024 v 15:43
showpark
ahoj, delate tam nekdo? Je lehke se tam dostat nebo se musi rezervovat pokoj nejak dopredu? Na webu pisou, ze mivaji plno..
22. ledna 2024 v 15:06
13.30
Taky by mě to zajímalo kam dát reklamu když ta původní co byla je zrušená.