Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
19. ledna 2024 v 20:48
Finsko
Ja jsem v norsku/bergen,/ a nic moc.jsem tu tyden a vydelala jsem.na naklady ubytovani,letenky a nic vic. To je muj nejhorsi tyden. Nechapu,co se to deje. Kam. je v Dansko a taky bida. leti.domu zitra. Finsko stejne jako norsko. Nevim vubec kam bych jela. Norsko byla moje TOP zeme.
19. ledna 2024 v 19:37
Veci co me serou
Paneboze uz me ty chlapi vytacej do ruda. Sice jsou to picoviny, ale ja uz se z toho asi zblaznim. Nesnasim kdyu so chlapi lehnou na postel a daj si ruce za hlavu jako nekde na plazi... Samozrejme jim nechutne smrdi z podpazdi a ja se celou dobu tim padem dusim. Pak kdyz jdu na oral tak si stosujou pod hlavu polstar a me malem vyrazi zuby kdyz ho mam v puse. Kdyz mame sex tak mi funej do obliceje... Ne dychaj, ale funej! Idealne primo me do pusy a to se snazim ji mi zavrenou. Funej tak, ze mi vlajou vlasy v tom proudu nechutneho dechu. Taky mi nonstop ziraj do oci. Ja se jim zamorejme sem tam do oci podivam ale oni ziraj nonstop a neuhnout pohledem ani jednou. Na facku fakt... a pak pri odchodu (specialne ted v zime) jim trva dve hodiny se oblict. Svliknuty kdyz jdou do sprchy to jsou rychle behem vteriny, ale jak se ma obliknout pri odchodu tak to maj mraky casu. A ted oni maji milion vrstev a pak co me uplne dodela je, ze kazdeh Fin ma boty na tkanicky, takze kazdou botu zavazujou dalsi 2 hodiny... Jako proc? Ja snad nemela boty na tkanicky od 9 tridy a kdyz tak jsem do nich vzdy jen vklouzla a nikdy je nerozvazovala. No proste ...
19. ledna 2024 v 18:29
Finsko
Ja teda v inzerci zadne holky za 50e nevidim, to nevim kde si vzala... Vetsina holek ma 100e na 30m a i to je teda spatny. Ale 50e urcite ne
19. ledna 2024 v 18:21
17.23
A prd inflace

nasralo se všude mraky nových holek s cenama za 50eur anebo v případě Norska a Švédska 500NOK atd.a chlapy si rychle zvykly neplatit vyšší ceny.proc taky.jim nezáleží na kráse,sympatiich atd ale jak co nejlevněji zasunout takže jim je jedno s kterou hlavně že je levná.a kecy jako že chlapy na urovni za pevnou holkou nepůjdou me můžou akorát rozesmát.
19. ledna 2024 v 17:23
Finsko
Ja jsem ted Finsko. Byla jsem v malem meste a supr 1000e, ale ted jsen ve vetsim a 500/600e max. Jeste mam pred sebou dve mesta tak uvidim. Uprimne od cervence 2023 to slo uplne do hajzlu. Bez varovani jsem zacala vydelavat o 2/3000e mene nez predesle roky. A je jedno co je za mesic, prijde mi, ze teprve ted je opravdu citit inflace.
19. ledna 2024 v 16:31
16.20
Jo tenhle systém taky praktikují

a zatím se me to vyplácí dám sk inzerát a když to nevolá nějak moc tak to většinou odložim ale teď souhlasím s tím že leden a únor jsou vždy hodně slabý.
19. ledna 2024 v 16:20
15.31
A to si myslíš že ti tady někdo napíše že jim to frčí nebo ne zkus si inzerát na jeden den a uvidíš sama tady bych se nikoho neptala.
19. ledna 2024 v 16:20
16.16
Určitě ne 15.000 eur které v Dánsku nejsou.to spíš jak to je všude na hovno tak bych řekla 15.000 českých.
19. ledna 2024 v 16:16
16:07
Jako ceske 15 tisic ? Nebo 15 tisic euro ?
19. ledna 2024 v 16:07
Fknskp
Tyhle 2 mesice do března je to slabý všude.ja byla začátkem roku ve Švédsku a hodně slabý takže teď do března nikam nejedu.
19. ledna 2024 v 16:01
Finsko
Severský země jsou teď slabý. Jsem v Dánsku a jestli si za ten týden dovezu 15 tisíc ? Nevyplatí se.
19. ledna 2024 v 15:42
Leden,unor
Byt tebou počkám do března.ja uz to viděla vloni že to bylo špatný a letos to je prý ještě horší.
19. ledna 2024 v 15:31
Finsko
Holky jak to jde ted ve Finsku? Kamaradka tam jezdi, pry leden,unor se to nevyplati. Tak nevim jestli koupit letenku, nebo pockat na brezen.
19. ledna 2024 v 13:47
Pro ...
Mindset
19. ledna 2024 v 13:46
Pro ...
A ještě abych to teda uvedla na pravou míru, dle mýho nejde až tak o vzhled dotyčného, ale o to, jak je srovnaný se svou mužskou rolí, jaký má minset, jaká traumata si na sebe za život nabalil a samozřejmě jak byl vychován. Průměráky nazývám spíše duševní chudáky, než vizuální...
19. ledna 2024 v 13:35
Norsko
Norsko nemá k drahým potravinám a nákladům vůbec smysl. V Česku dokážu za den vydělat víc.
19. ledna 2024 v 13:08
Pro ...
Hele, stává se mi to skoro pořád. Mám krásný, úspěšný, inteligentní klienty ve věkovém rozmezí 30-55, kteří jsou nadšeni z toho jak vypadám a v jaké kvalitě jim poskytuji službu a dávají mi tu validaci až v extrémní míře už od příchodu, jak chováním, tak třeba nějakými tips na závěr. Pak přijde průměrnej buran, kterej je zvyklej "vlézt" na cokoliv a nic. Pro ty není nic dobré. Jsou schopní jít za špínou z amatérů a pak za krásnou čistotnou holkou a stejně si něco najdou. Moc velká prsa, moc malá prsa, moc zpevněná postava, málo zpevněná postava, moc umělá, moc přírodní- a tak bych mohla pokračovat donekonečna. Jsou to ty typy lidí, co jim přistavíš novou M3 a oni se na to podívají a řeknou hmm, ujde. Nic si z toho nedělej, to že nevidí tvou hodnotu je jejich problém, páč ji neumí rozpoznat, ne tvůj! Jen se ti snaží srazit ego, abys byla submisivní neasertivní holka, co o sobě pochybuje. Protože na ty, co si věří, nemají, ani když si zaplatí. Kdysi mě to taky sralo, páč s těmito lidmi bývají všeobecně problémy i jiného rázu, ale pak jsem si uvědomila, že v soukromém životě to mám stejně. Pro průměráky jsem nikdy nebyla dobrá, protože neměli kapacity na to, poznat, v čem dobrá jsem a srala jsem je tím, že mám něco, co oni ne...
19. ledna 2024 v 12:47
12.39
Úplně s tebou souhlasím. Dělá to každá špína která v Praze dělala na privatu za 500Kc tak ji 500 NOK připadá jak majlant.a my co máme vyšší ceny se mame jít past.protoze 90% chlapů když může zasunout co nejlevněji toho využije.
19. ledna 2024 v 12:39
12.02
To je právě to co tu holky píšou že za 500NOK dělají Česky quicky tak senediv. A hlavně 2500 NOK bych se nenamáhala do Norska.boze i na Slovensku ti dají 200 eur

coz je 2500 NOK. Jste normální v Norsku????tam je cena od 3000 NOK minimálně s basic servisem ale bohužel díky takovým smuckam co nejsou dobre ani dělat hajzlbabu to tam šlo do hajzlu.ja tam byla naposledy před 2 lety a měla jsem hodinu 3.500 NOK a nestihala jsem.a teď hrůza.
19. ledna 2024 v 12:02
Sazba Norsko
Jaké máte ceny v Norsku na hodinu? Mě třeba 2500 NOK přijde málo, ale x chlapů mi psalo, že chodí i holky levněji, že jsem drahá..