Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. ledna 2024 v 09:57
České holky
Je to úplně ta samá sračka jak za Andreje tak ano taky si myslím že to má někdo od něj.taky tam radši neinzeruju.mam jen dobrýprivat a annonci a bohaté to stačí.tak si fakt davejte pozor.
23. ledna 2024 v 09:16
Ceske holky
Bacha na ne , to bude zas 2. Andrej!!!Oslovili mě segrinym příjmením ( platila za me inzerci ) takze si delaji databází jmen holek.To nedělal ani Andrej.V životě se mi nestalo , aby nekdo z těchto stránek oslovoval příjmením.Kdyz jsem odpověděla ze inzerovat nebudu ze mi od tama nikdo nevola ( mam vyšším ceny od 5000) tak přišel výsměch …Takze davam sem zkusenost .Neprofesionalni jednání
23. ledna 2024 v 08:24
Zanet
Pěkný den 🌸
Před Vánoci jsem byla s dlouhodobým klientem - on dělal “dobře”🙄 orálně mě, já jemu a podotýkám bez. Sex byl s.
No a po 3 dnech jsem dostala kvasinky. Nepomohl mi ani gynax, ani clotrimazol. Mám i takový bílý povlak na jazyku, údajně kvasinky taky (podle Google😃)
Doteď nepracuji a nemohu se toho zbavit

bolí me občas i podbrisek.
23. ledna 2024 v 08:24
Norsko
Nežiju tady, jezdím na 3 týdny a pak domů ale některý týdny jsou zlé a některý jsou super. Za mě týden je málo na to, abych vydělala co potrebuji. Dřív jsem taky lítala na pár dní a počítala jsem co den to litr € v kapse ale to už dávno není. Teď když mám denní průměr 500€ tak už si radši nestěžuju protože vím, že to může být i horší. Minulý rok v norsku jsem v jednom městě udělala co den to minimálně 10tis kr a když jsem tam přijela v listopadu, zaplatila jsem byt na 14dní a počítala s tím, jak to bude super zase tak Teda nebylo. Měla jsem v průměru 3000kr den a to jeden den bylo dobré a dva dny nula. Pak zase líp a zase nic a tak pořád do kola. Kdy jsem si říkala buď špatný měsíc nebo jsem celá špatná já

23. ledna 2024 v 07:39
2.10
Samozřejmě jsou jen stačí zadat do googlu Hodinový hotel a vyběhne ti jich mraky po celé CR.nenj pravda že jsou jen na Slovensku i když tam je je plno.
23. ledna 2024 v 05:53
Anglie
Neznáte někoho kdo dělá operátorku na Anglii?
23. ledna 2024 v 03:21
Pokoje
Ano existuje ale na Slovensku
23. ledna 2024 v 02:10
Pokoje
Existuje něco, kde se dají pronajmout pokoje i přes den?
23. ledna 2024 v 02:07
Německo
Zajímalo by mě jestli tu jezdí někdo sám na sebe a má vyřízené papíry zda mě to platí po celém Německu když si je vyřídím nebo v každém jiném okrese musím mýt nové?
23. ledna 2024 v 02:02
Showpark ceny
Jak se pohybují ceny slečen v Snowparku? Půlhodiny, hodiny, extras? Co je taková běžná průměrná taxa?
22. ledna 2024 v 23:50
22:12
mohu se zeptat v jakém věkovém rozmezí pracují ženy ve showparku? díky
22. ledna 2024 v 22:43
showpark 22 12
moc dekujeme za info

a ty noci, kdy bylo sotva 4k, bylo to tim, ze byla mala navstevnost, nebo jsi nemela stesti na klienty? A holky tam, byly v pohode?
22. ledna 2024 v 22:12
showpark ze 16:59
Dělala jsem tam pár měsíců ještě před covidem. Reklamu jako takovou si platí SP na podnik, ne na jednotlivé holky. Tehdy si bylo možno vybrat jestli chceš mít nebo nechceš mít fotky zveřejněny na jejich stránce, když je tam nemáš je nájem vyšší než když je tam máš.
SP má s tebou normálně reálnou hodně dobře ošetřenou smlouvu o pronájmu pokoje. Bez podpisu tě tam nepustí. Za mě byly všichni manageri ok, někdo seděl lidsky víc někdo míň, ale nikdy na mě nikdo nezkoušel sex, když jsem měla problém že mě chtěl chlap stalkovat domu když jsem odcházela, tak ho chytli u baru a mluvili s ním a zatím mi zavolali tágo k zadnímu vchodu.
Co se týče výdělku, bylo to na houpačce, některé noci ledva 4k pro sebe, jiné 20k. Není to pro každého. Chodí hodně cizinců, ale (minimálně v minulosti) jakmile se někdo choval přes čáru tak to ochranka řešila. Nechceš s někým mluvit a vzít ho, tak to prostě neuděláš. Nesmíš pouze urážet klienty, být totálně opilá nebo sfetovaná. Pozor kouřilo se uvnitř (mě osobně tohle vadilo celkem dost).
22. ledna 2024 v 21:45
showpark 21 44
stejne jim musis ukazat obcanku, nebo ne?
22. ledna 2024 v 21:44
Showpark
Počkejte, vy uvádíte do nájemní smlouvy jméno a příjmení? Pasákům? Češky v Česku? To doufám neeee.
22. ledna 2024 v 21:37
Norsko
Jak to myslis, týdny nic? Ty tam zijes? Ja letim vždy na 6 dní max.

A teda kde ti daji 3000nok? Me teda na tohle par přijde, ale zbytek je hnus co je zvyklych na oral bez dost se to v Norsku rozjelo
22. ledna 2024 v 21:08
showpark 21 02
Proc by tam chodili jen ukrajinci a spiny? Napr na google v recenzich ten podnik hodnoti hodne italu.. Je potreba si to vyzkouset, prvni den by mel byt zadarmo, tak clovek nema co ztratit.. Takze ja to chci zkusit, ale nejak mi z tama nikdo neodpovida

22. ledna 2024 v 21:02
showpark 20 58
ale drive byvalo otevreno od 18 00 tusim, tak kdyby to nemelo cenu od te 12 00, by meli zavreno si myslim..
22. ledna 2024 v 21:00
Showpark
Holky showpark šel do kelu uz tam chodi jen špíny .Vypada to tam jak v klasickém levně bordelu ani ty pěkné rumunský uz tam nerobi .Nejvic klientů tam je z Ukrajiny .Ja od tama utekla uz ve 2 rano a smazala jsem si tu aplikaci.Za ten rok se to tam hodne zhoršilo
22. ledna 2024 v 20:58
Showpark
Na webu mají napsáno že mají otevřeno 12:00 - 06:00 a tím že je to vedeno jako nightclub, tak spíš budou lidi naučení chodit v noci. Škoda že není něco takového na pronájem pokoje přes den

to by mě taky zajímalo.