Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. května 2012 v 11:39
Nikola pro Loli
Máš zkzšenosti např.s Irskem,Finskem nebo Norskem?pokud ano napiš email beru tě hned.
22. května 2012 v 11:09
Jana
Holky,poradíte kde si nechat udělat fotografie?Dávat přes 10 tisíc za 6 fotek u Vávry se mi zdá zbytečné.Nebo se vyplatí investovat?A ještě otázka: dá se vydělat pokud bych měla na netu fotografie s rozostřeným/zakrytým obličejem?Pochopitelně nechci,aby mě někdo poznal! A kde se podle vás dá dobře vydělat v létě?Moc díky za odpovědi.
21. května 2012 v 22:54
potřebuji job na léto pro LOLI
jestli máš zkušenosti s nějakou zemí, tak tě beru hned
21. května 2012 v 22:26
...LOLI
ahoj Holky, nehledate nekdo pro sebe operatorku? jsem fer a zvedam telefony, vyborna koketni anglictina...Loli
21. května 2012 v 21:36
potřebuji job na léto
nebo aspon tu zaplivanou prahu - privát kde budu mít 3000kaček čistého
21. května 2012 v 19:44
spolucestování-starší holka
21. května 2012 v 17:08
Laura
Ahoj, vím, že tu řešíte převážně zahraničí, ale zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s kluby na Znojemsku (konkrétně In Flagranti)? Děkuji.
21. května 2012 v 15:31
skotsko??
cau kočky, nebyla jste nektera z Vas ve Skotsku????? chtela bych jet.....MílA
21. května 2012 v 14:38
ilonka
Irsko dost spatny. chodi policajti a delaji problemy. ja jsem musela po 4 dnech kupovat letenku spatky do cech, takze jsem temer nic nevydelala... nedoporucuji
21. května 2012 v 13:41
Elena
Ahoj holky, teď jsem dělala v mnichově na privatě a už se tam nechci vrátit ale docela jsem si zvykla na to město... nemáte někdo nějaké dobré zkušenosti ale jen priváty do clubu nechci ... moc děkuji
21. května 2012 v 13:16
Nicol
Holky muzu se zeptat,jak jde Finsko?kolik zhruba mate za tyden?diky
21. května 2012 v 10:23
Dana
Holky, jak to jde v Irsku? Máte některá zkušenosti? kolik se da vydělat? je to tam legální?
21. května 2012 v 09:07
Nikola pro Baronesa
Prosímtě a kdejsi ve Finsku?já tu sem ted také v Helsinkách a je to strašný ted byl ten blbej hokej tak klienti vůbec nechodily a když už tak byly hrozné rozmlsaný a vymýšlely kraviny.tak se zas vrátím k starýmu dobrýmu Irsku.pa
21. května 2012 v 02:53
Baronesa
ahoj holky, tak toto jsem našla náhodou a je to super, bo jsem si často říkala, že by to chtělo, kde si holky napíšou dobrý adresy a varují před špatnýma. Ale byla jsem skeptická, o to víc teď mile překvapená. No z čeho už tak mile překvapená nejsem je, že to dělám fakt dost dlouho a takový servis, co teď se nabízí jsem nezapsala... osobně znám jen švýcarsko před x lety než se tam začalo brát standartně kuřba bez a líbání.. takže zpět do Rakouska, Německa. V Rakousku ještě nedávno fungovaly super laufhasy, i holky se k sobě chovaly slušně a majitelé měli konečně jiný přistup. Bylo 2-2500/týden pro normální kočenu. Někde je i dělat bez zakázáno (myšleno kouření jak jistě známe od hostů
). V Linzi si mě maejitel sám zkoušel, jestli udělám pod cenu a bez. A ze zoufalství jsem jela na Slovinsko (říkala jsem si: laciňárny vždycky šly dobře a práce safe), 200 na den a chce to těch min. 300 na den čistýho a už jsem stará k.., co potřebuje svůj klid, takže po 5dnech adieee. No a teď jsem skončila ve Finsku, to už je bez komentáře. Fakt zoufalství ty služby...
20. května 2012 v 22:17
..masaze
ahoj holky, nevite nekdo o masazich vPraze?????nechci sex a toto je pro me jedine reseni...jj, je toho spousta na hyper,,,ale kazdy toho namluvi,,,,chtela bych Vase zazitkxy a zkusenosti, prosim Vas, je tu nekdo????kdo by mi pomohl???Terezka
20. května 2012 v 20:20
Nicol
Nechapu..
20. května 2012 v 19:59
Katka
Ahoj holky,
neporadíte někdo kam se dá jet,je mi 37 let.Díky moc.Katka
20. května 2012 v 19:58
Laura
Anetko já přes tebe byla a to co tu holky o tobě píšou asi nebudou výmysly!!!byla jsem přes tebe v Helsinkách a v Tampere ale pod jiným jménem.
20. května 2012 v 19:29
ANETA coyotour
Milé závistivé slečny, nebo dámy...za prvé, slečny si vybírám a nejezdím tour s každou závistivou slečnou a za druhé, do žádného apartmánu v Turku nikdy nikoho neposílám, Turku se vůbec nejezdí, navíc jezdím Finsko jen s pár holkama a Vás milé dámy, jsem určitě neměla....takže ty pomluvy co tu píšete si nechte pro sebe..nikdy nikde nikdo se mnou nebyl vyhozený z apartmánu a udaný na policii...
20. května 2012 v 18:19
L.-pro MONIKA
ahoj tak uk delam uz leta a z bristolu k nam uteklo uz vic holek ale nevim ja tam nebyla osobne-mam sve misto kam jezdim uz 2 roky a super jen ti zakaznici samej ind a pakos ale to je v uk normalni--rada bych severske zeme pzkusila tam pry neni tak cerno--muzes tedy poradit to norsko dik