Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. května 2012 v 09:18
Lucka
No mrkni na webovky apartmánu Forenom anebo si zadej do googlu ubytovánínapř.Kemi a ono ti to vyběhne.Ale ted od 1.5.mají ve finsku nový zákon tak fakt si dávej pozor a hned jak seženeš letenku domu let odtamtud pryč.pa a hodně štěsti..
23. května 2012 v 09:03
Linda
Holky já vás obdivuju,teda klobouk dolu já bych sama do neznáma nejela,aspon budete mít jednou na co vzpomínat
23. května 2012 v 08:52
Sunny
Můžu ještě radu...v Jyvaskyla, Kemi, Rovaniemi..kde se tam ubytováváte, mě se nedaří najít žádný apartmán, kromě nějakých lesních chatek.
23. května 2012 v 07:48
Lucka
Holky s tím Oulu souhlasím tam je toklidnější a pak zkuste Kemi a Rovaniemi tam je to zatím v pohodě teda relativně.ale je otázka času než na to policajti přijdou.Hlavně se vyhněte velkým městům např.Turku,Lahti,Helsinki apod.držím palce.nejlip byste udělali kdyb\yste se prvním letadlem vratily zpět.pa L.
23. května 2012 v 07:15
Sunny
Moc díky takhle za pomoc a rady. Opravdu...
23. května 2012 v 06:35
finsko
holky jedte třeba do jyvaskyly,oulu atd !!!
tam je to nejlepší, nikdo tam není !!!
23. května 2012 v 06:29
Sunny
Misho....mail je
nina.matalote@gmail.com Lucko, prosím tě, nějakej nápad kam se přesunout? Něco kde se dá uhradit ubytko až pak? Protože jsem samozřejmě reklamu nezapla v téhle situaci a nevím, co teď dál.
23. května 2012 v 01:25
Misha
Dala jsem posledni penize do letenky, ubytovaní a reklamy :-(
23. května 2012 v 01:11
Lucka
Pro Sunny a Misha.holky co vás to napadlo jet do Tamperre tam je to fakt uplně nejhorší už proto že tam jezdí všechny holky..ted jen čekejte až dorazí policie a dá vás do systemu a pak kdekoliv ve Finsku se budete chtit ubytovat vyskočí na ně u vašich jmen poznámka prostitutka.Misho ty jsi to rozmysli a nikam nejezdi fakt to tam ted hlidaj a ted po hokeji tam nebude moc výdělek.Já se vratila předevčírem a byl to fakt muj nejhorší zážitek a to city tour jezdím často.
23. května 2012 v 00:15
Misha
Chápu :-) jsem natom stejně :-( no ještě nevím, uvidim zitra ráno čekám na email ohledně ubytování. Nechceš mi dát email? Třeba to cestování bude ve dvou lepší :-)
23. května 2012 v 00:07
Sunny
Jj, jsem tu sama...přesně tak, poslední peníze jsem dala do letenky, reklamy, ubytka. No to je radost. A kam jedeš?
22. května 2012 v 23:53
Misha
Jo taky jsem to tady dneska četla a byla jsem z toho dost v šoku, ale letenka je zaplacená, reklama taky tak se nedá nic dělat. Jezdíš sama? :-) ja jezdím sama :-)
22. května 2012 v 23:44
Sunny
Do pondělí, ale to jsem nečetla všechny ty hrůzy tady..dnes přijedu, paní z kanclu od apartmánů ze mě byla dost něšťastná a dostala jsem přednášku o tom jak tam nemám šlapat a vodit si chlapy, no vůbec žádný servítky a zábrany vůči mě. Tak nevím jestli plaším zbytečně, nebo....
22. května 2012 v 23:14
Misha
čauky , na jak dlouho tam jsi? Letim zitra rano :-)
22. května 2012 v 23:03
Sunny
Je někdo aktuálně ve Finsku, popř. v Tampere? Dnes jsem dojela, ale jsem z toho úplně podělaná, ještě jsem ani raději nezapla reklamu...
22. května 2012 v 18:53
...LOLI pro Nikol:
bytanglie@seznam.cz
napis mi na mail, ju??papa Loli,domluvime se, nechci tady psat..
holky, muzete mi napsat kazda,kdo potrebuje nekoho,kdo umi AJ
22. května 2012 v 18:35
Michala
No ještě dráždany, tomu věřím že zháníte holky,já tam byla před 5 lety a už tenkrát se tam dělalo bez a za 30.Východní německo už nikdy,samej turek arab a jiná verbež dráždany už fakt nikdy,kdo tam byl stopro potvrdí má slova
22. května 2012 v 18:05
Sonja
Pro velky zajem klientu urgentne,shanime mile,spolehlive divky do zavedeneho privatu s desetiletou tradici do mesta Drazdany.Nabizime diskretni,ciste a bezpecne prostredi.Prace je legalní a pracuji maximalne tri divky na byte.v okoli solarium,obchody,restaurace,kadernik.Plne vybavena kuchyn,pracka i susicka.Vsechny extra priplatky jsou pro Tebe!Dale zdarma nabizime:ubytovaní,reklama,profi fotograf,rucniky,hygienicke potreby i zakladni potraviny.Vysoke vydelky jsou zaruceny,jsme nejlepsi a nejznamejsi adresa ve meste a momentalne vazne nestihame:).Pokud Tě nas inzerat zaujal ozvi se na 00491639184803 nebo na
sonjastella96@yahoo.de a pracovat muzes klidne od zitra.:)
22. května 2012 v 17:58
XxX
Ahoj, muzu se zeptat jake mate zkusenosti z fkk saunama v nemecku??? Dikky
22. května 2012 v 12:28
Lucka
HOLKY CHCI VAROVAT PŘED FINSKEM!!!!!VČERA JSME SE ODTAMTUD VRATILI A HROZNÁ ZKUŠENOST.V TAMPERRE NAS ODMITLY UBYTOVAT A STRAVILY JSME NOC NA LETIŠTI A SE ZAZNAMEM VE FINSKÉM POLICEJNÍM SYSTÉMU.TAKŽE CO PSALA TADY NĚJAKÁ SLEČNA ŽE TO JSOU SVINĚ TAK JE TO PRAVDA..ZAPOMENTE NA FINSKO NESTOJÍ TO ZA TY PROBLÉMY§§§§§