Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. května 2012 v 11:57
Monika
Holky byla jste některá v Portmonth nebo v Bristol?mám tam 2.6.jet ale tam jsem nikdy nebyla tak jestli můžete poradit ja můžu poradit sNorskem a Irskem.
20. května 2012 v 10:49
Markéta
20. května 2012 v 10:12
AHOJ HOLKY,
A TIP NA UK NA JIH,KDE TO SLO?NEKOMU....NEKDY.....TAKE PORADIM
20. května 2012 v 10:06
AHOJ HOLKY,
NEMATE TIP NA IRSKO?JAKE MESTO?
DEKUJU,SARA
19. května 2012 v 23:47
Norsko
Cau holky,pres koho jezdite do Norska?
19. května 2012 v 23:38
Markéta
Souhlasím s Luckou mě se také stalo že nás z hotelu v Tampere přišel vyhodit manažer hotelu s tím že nás tam už nechce vidět tak fakt jsem začala jezdit do Norska a Anglie a tam je klid.Díky té finské ministrini fakt Finsko nedoporučuju a at si tu ag.píšou že nevyhazujou tak to není pravda a za zápis na policii to fakt nestojí.
19. května 2012 v 23:38
Markéta
Souhlasím s Luckou mě se také stalo že nás z hotelu v Tampere přišel vyhodit manažer hotelu s tím že nás tam už nechce vidět tak fakt jsem začala jezdit do Norska a Anglie a tam je klid.Díky té finské ministrini fakt Finsko nedoporučuju a at si tu ag.píšou že nevyhazujou tak to není pravda a za zápis na policii to fakt nestojí.
19. května 2012 v 22:46
Pro Katku
tak to nevím kde Finsko děláš protože já tam měla jet a když se vratila kamaradka s tím že je vyhodily z hotelu v Tampere a další vyhodily z hotelu v Helsinkách tak jsem si to rozmyslela.Holky ted do Finska nesmí protože podle nového zákona od 1:5.ti ke jmenu když tě chytnou musí dát ke tvemu jmenu do systemu přídavek prostitutka a tím pádem na hotelu to vyskočí při ubytování.tak neblbni holky ano!!!!!já Finsko dělala taky a už jsem přešla radši na Norsko a Irsko tam je klid.Zdravím Lucka
19. května 2012 v 21:23
Katka
A zase je tady ten problém s vyhazování holek z finských hotelu....Je to nesmysl,dělám Finsko jako agentura dlouho a holku na apartament nepošlu...Vratte se o pár stránek dopředu a přečtěte si názor holek,které tam byly....Jednu tam přepadli 2 černoši,zmlátili a vzali jí přes 200 tisíc,druhou pořezali atd...Neriskovat kvuli penězum svuj život!
Ja posálám svoje holky pouze na hotely a nebojím se o ně.Plno klientu to sice nechce,ale otázkou je...PROČ?Normální bezproblémový klient jde na hotel bez kecu,ale negra by tam zastavili hned u dveří!!!
A nikdy mi odsud žádnou holčinu nevyhodili...
Držím palce a musíte si vybrat vy samé,co vám je přednější...
19. května 2012 v 18:02
Nicol
19. května 2012 v 17:54
Prosa
Ahoj Holky,potrebuju Jestly nemate tip na finsko,diky
19. května 2012 v 11:02
Laura
Ahoj, vím, že tu řešíte převážně zahraničí, ale zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s kluby na Znojemsku (konkrétně In Flagranti)? Děkuji.
19. května 2012 v 00:17
lenka
ahojky muzete mi napsat nekdo o norsku ci svedsku jednam ted s jdnou agenturou o norsku ale nikdy jsem tam nebyla jake to tam je a neni to trestne dekuji muj mail
cestujicikocka@seznam.cz nebo napiste sem si to prectu dekuji--ps--pokud znate dobrou agenturu pro norsko svedsko dejte mi vedet dekuji
18. května 2012 v 23:24
Pro Sáru
Fakt serte všichni na Anglii jsou to kokoti.....VARUJI VŠECHNY!!!!!
18. května 2012 v 23:00
..
SARA: TAK TO JE HUSTE TA UK, ja mela jet nekam na jih kolem Bristolu nebo co...
18. května 2012 v 21:55
Pro Sáru
No ahojky.Já byla ve Skegness to je na jihu Anglie a ted v Southamtnu a pokud neděláš OWO,Anál i pánský nenecháš si narvat ruce malem do dělohy tak varuji nejezdi do Anglie.Tam to chtějí 99chlapů ze 100 a pokud tento servis neděláš stěžují si privatu a majitel je pak nasraný.já tam jezdila 2roky ale co se děje v Anglii ted tak to je konečná.Zlaté Finsko a Norsko
18. května 2012 v 20:07
Petra
Ahoj Jani, můžu Tě poprosit o uvedení emailu, který tato "paní" používá? Jen aby jsme veděly. :) Děkujiiiii
18. května 2012 v 20:03
Jana
Ahoj holky,chtěla bych Vás varovat před NICOL z BASELU ze Švýcarska,je to klasická, stará ,zamindrákovaná štětka,která má za zenitem.....opravdu zlá a nic jí nezajímá..,když máš problém,nepomůže!Během týdne,co jsem tam byla a utekla...,vyhodila 3 baby v noci!!!A to,že se jí nehodíš,prostě se Ti nedaří.....A hlavně nesmíš nic a pak Tě ,,zjebe",že neděláš nic:-),,,VARUJI!!!!!
18. května 2012 v 17:22
MASAZE..PROSBA
AHOJ HOLKY, PROSIM VAS, nevite,kde jsou v Praze na privydelek erotic,masaze?dekuji Sara
18. května 2012 v 16:23
RADCE
AHOJ,KDE JSI BYLA???JAKE MESTO?CO SE TI TAM STALO?TAKE MAM JET,TAK AT NENALETIM,DEKUJI SARA