Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. května 2012 v 10:43
PRO NORA
AHOJ,KLIDNE TI PORADIM,NAPIS MI EMAIL,CAROLINE
PS,KDY JEDES?
25. května 2012 v 10:38
Nora
Ahoj holky, za měsíc jedu do Anglie, sama na sebe a hlavně poprvé zahraničí. Prosím o nějaké rady, co se můžou hodit
Hlavně s jakou cenou začít? díky za jakoukoliv připomínku!! Nora
25. května 2012 v 10:24
Linda
Holky mám prosbu múžu mít v Norsku v Trondheimu byt podnájem, vezmu sebou dvě holky které v tom umí chodit já tam ještě nebyla,každá pújdeme sama na sebe podělíme se o nájem.Má nějaká zájem?ale jen kdo už v tom umí chodit a poradí co a jak
25. května 2012 v 09:38
Miska
Holky, mozete mi doporucit niekoho na Svajciarsko? Ako je to tam s pracovnym povolenim? Dakujem za odpovede.
25. května 2012 v 00:34
turecko
tak jsem se tu chtela zeptat na turecko zda nevite jak to tam chodi-chtela jsem tam na par dni pracovne a pak dovca pri jednom,ale kdyz tak ctu ty komentare na finsko kde jsem ted uz treti tyden a zadne problemy s policii a kdyz tak jen se otazala zda je vse v poho a dostala jsem vizitku takze o novem zakone nemuze byt rec a dle stareho je nezavisla prostituce legalni tak co to tu pisete za kecy a strasite holky co potrebuj penize to je tedy smutne takze ptat se tady na turecko je asi o nicem protoze odpoved bude lez to je fakt smutne stranky kde si pry holky pomahaji
24. května 2012 v 23:02
Nicol pro Carolin
Muj ex je Turek a 4 roky jsem tam dost cestovala s nim kazdy mesic.Uz nemluvím plynule na výbornou,ale v pohodě se domluvíme a tady v Berlíně jich žije dost takže mluvím denne dá se říct
24. května 2012 v 22:58
Nicol pro LUCKA
Luci dej mi emai poslu ti taky ty fotky dole je muj email
24. května 2012 v 22:51
Lucka proCarolin
Písni mi rmail a pošli mi profi fotky zvlášt Norové na nich trvají,pa L.
24. května 2012 v 22:38
PRO NICOL
TURECKY?JSI DOBRA TEDA...CAROLINE
24. května 2012 v 22:34
Nicol
Mluvim Anglicky,nemecky,turecky
24. května 2012 v 22:29
PORTSMOUTH
SLECNO BEZE JMENA,AHOJ:-)
PROSIM TE,JA JEZDIM SAMA NA SEBE A CHTELA JSEM.TAM SAMA JET...DA SE TAM VYDELAT?NEBO.NADAVAS NA TY SPINDIRKY A RUMUNKY?KOLIK SE TAM DA ASI TAK VYDELAT?DIKY,CAROLINE
PS,PSALA JSEM TED NA.IRSKO,ZDA NEKDO NECHCE JET...ALE.JEN HOLKA CO UMI AJ.A NEBOJI SE A MA ZKUSENOSTI A NA APARTMAN
24. května 2012 v 22:23
IRSKO
NIKDY JSEM NEBYLA V IRSKU,NECHCE NEJAKA V CERVNU SE MNOU?
24. května 2012 v 22:18
LUCCE:-)
AHOJ LUCI,JA BYCH MELA TAKE ZAJEM VYCESTOVAT DO IRSKA,NORSKA..KDY RAZIS?AJ OVLADAM VYBORNE,CAROLINE
24. května 2012 v 22:15
PRO-ADMINKA
JE,TO BY JSI BYLA ZLATA. NEJZLATEJSI,UDELEJ PROSIMMMM,KAROLIN
24. května 2012 v 22:11
Nicol pro Lucku
24. května 2012 v 22:10
Nicol pro Lucku
24. května 2012 v 22:09
Linda
Dobrej nápad a to vícero registrování se dá vyřešit IP adresou už jsem to někde viděla že ze stejnéIP adresi to nejde,já vím múže mít někdo dva internety ale už i to bude uspěch a hodně to tu prořídne
24. května 2012 v 22:07
Lucka
Ahoj Nicol.písni mi svuj email a klidně tě vezmu v červnu sebou pokud ti nevadí Irsko a Norsko.jezdímuž sama 3roky a můžu ti poradit.Já osobně bych do Německa zas něšla.Já žiju trvale v jižním Španělsku a na city toury jezdím odsud.tak pá ozvi se L,
24. května 2012 v 21:42
adminka
holky, mam udelat nove forum? chtela bych tam dat ruzne kategorie, aby to bylo prehlednejsi a kazda by si rychle dohledala to co ji zajima. takisto jak tu uz nektere psaly, bych povolila prispivat jenom registrovanym, mozna zeby i cele forum pro procteni bylo jen pro uzivatelky... aby se daly pridat i linky kde se dava reklama atd.. no, uvitam ruzne navrhy. takisto aby se nestalo ze se jedna holka zaregistrovala pod 10 jmeny a psala dookola to same, tak by to chcelo nejake overeni pri registraci...
24. května 2012 v 21:29
Nicol
Za kazdou radu a nabídku Budu vdečná od více zkušenych slečen