Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
19. října 2023 v 00:10
Paris
Jezdim francii, chci nekam mimo eu.
19. října 2023 v 00:09
Australie
Nejaky kontakt na dobrou ag?
19. října 2023 v 00:08
Australie
Hodne holek jezdi Australii. Na jak dlouho jezdite? A jak si posilate money,?
18. října 2023 v 20:38
andrej
holky to prece neni mozny aby z toho jen tak vyvázl.kdyby se me zeptali tak reknu hned jak po me chtel vic penez aby mi nezrusil inzerci. ze prej jsem ulhana, nikdy predtim jsem s nim nemluvila. ze jestli neposlu aspon na 3 mesice tak mam utrum atp. tak tohle je snad vyhrozovani. nemyslim si ze na nej nic nemaj. a opravdu si preju at tahle svine jde sedet!
18. října 2023 v 15:21
andrej
to je zmrd zasranej, takže mu to zase projde
18. října 2023 v 09:34
Anglie
Holky někdo sem dával tenkrát kontak na angli. Zajímalo by mě zda ho někdo má? Díky
17. října 2023 v 19:41
4
Tak snad mu aspoň zatrhnou činnost a už nebude moct mít ten web
17. října 2023 v 19:21
1
Já vím dnes mi to řekl klient …Prý nemaj dostatek důkazu na zavření .Zas mu to projde
17. října 2023 v 18:34
4
Ve finsku byla posledni roky, nebo mozna jeste je, uz tam nejezdim, naplava rumunek, v profilech mely, ze jsou to italky a spanelky. Ten plesatej pasak mel po finsku holky s reklamou 80e30min v nadpisu. Pak to po nem zacaly kopirovat levne holky, co se baly dat si vetsi cenu, vetsinou starsi a silnejsi. To se tam v te dobe jeste dalo bezne vydelat 120e za pul hod, pak zacaly litat cesky ve velkem, a cena se ustalila na 100e za 30min. Ja jsem tenkrat nevedela jake jsou normalni bezne ceny, byla jsem mlada a blba, zvykla z nemecka z moncheri na nizke ceny a jeste odevzdavat pulku Rudimu

Pak mi ale sami klienti rikali, ze si mam dat vyssi cenu nez 80 euro za pul hodiny, ze se prodavam pod cenou.. Potom byl jeden takovy slabsi den a nejak to nevolalo, a najednou zacaly chodit uplne divne existence, ja koukam na reklamu a ja tam mela 60e30min!! Tak jsem si tam odkroutila tech par dni, vydelano jsem mela i za ty nizke ceny v porovnani s nemeckem super, prijela jsem domu, udelala jsem si nove fotky a zacala tam litat sama za 100e v zakladu. Juj to byly casy

17. října 2023 v 17:39
16:40
V Irsku nejsou jenom Češi ale hlavně Rumuni co i přepadávají. Už aby je pochytali všechny.
17. října 2023 v 16:40
13.24
Jakože že je nemůžou zavřít vždyť je všechny ve Finsku pochytali a teď bude na řadě banda z Irska největší svině

17. října 2023 v 15:46
JOOSSH45681
17. října 2023 v 13:24
17:21
Tak tu neznám naštěstí :-D Ty jo jestli toho plešatyho neznám, s blbým obočím. Potkala jsem takhle dost lidí, když jsem kdysi přes někoho letala, myslí si, že nic špatnýho nedělají a nemůžou je zavřít 😁
17. října 2023 v 12:25
911
Jenom ve Skandinávii. Ještě by to chtělo zrušit pasáky v Anglii a Irsku.
🙏🏻
17. října 2023 v 12:23
Fmovies
While Fmovies initially started as a platform for streaming free content, it has made significant strides in improving the quality of its streams. Users can now enjoy high-definition content without intrusive buffering. The platform has upgraded its infrastructure to ensure a smooth and enjoyable viewing experience.
However, the rise of premium streaming services has put pressure on Fmovies to enhance its streaming quality further. In response, the platform has started to offer some premium content at a subscription cost, thereby combining the best of both worlds – free content with the option to upgrade for a premium experience.
https://fmovies3.com
17. října 2023 v 09:15
Operatorky Agentury
Hlavně když tvrdí jak jsou tak dobrý proč pořád hledají nové holky že

nebudu tady ani jmenovat všichni moc dobře víme kde jaká pasačka je ale ono se to jednou utrhne to ucho pro každou.

A kdo pro ně pracuje ještě půjde k výslechu.
17. října 2023 v 09:11
Operatorky agentury
Policie to ted hlida, tak bacha. Ja jezdim jenom sama a na klid. Za chvili kazda holka bude jezdit sama.
17. října 2023 v 01:29
08:06
Je to pijavice co parazituje na holkach boji se ze se holky jednoho dne seberou a otevřou si vlastní privát. Proč ale blokuje slečny co u něj nikdy nedělaly nechápu. Asi proto že je to pasák a nemá nic jinýho na práci.
16. října 2023 v 19:47
Latex