Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
14. října 2023 v 20:50
Pro “chlapa”😂
A hlavně moc neutrácíte protože nemáte z čeho.
14. října 2023 v 20:44
Pro “chlapa”😂
Je opravdu hloupé si myslet že jen otroci co platí největší daně udržují stát v běhu. My jsme prakticky aktivistky pro svobodu protože vy otroci všechno platíte kartou idioti. My platíme všechno cash.
14. října 2023 v 20:42
Pro “chlapa”😂
My prostitutky máme velký konzum takže přispíváme do státní kasy až až. Seš na blbým fóru ty moralisto. Státní kasu cucaj cigáni a ukáčka. My si svoje prachy poctivě vydělaly a bohatě utrácíme a z toho taky platíme daně. Takže udržujeme bussinesy v běhu.
14. října 2023 v 20:04
jsem chlap= Matěj
reakce na příspěvek z 19:10 no vidíte, já u ženy hledám spíš to aby byla hodná, milá, byla s ní sranda a byla chytrá :) to platí v civilu i u společnic, ale i tohle je problém :) u společnic nehledě na pohlazení, mazlení, líbání, kdy to vyloženě většina žen ani nechce dělat, protože moc intimní, a kytku mi nenos už jsem taky slyšel, obzvlášť u nás na Ostravsku, ale i v Praze když jedu na služebku...každá mince má dvě strany :) někteří chlapi už se po takových zkušenostech nemusí snažit :)
14. října 2023 v 19:10
nornici
dva norniky jsem znala v clubu v Cr. problem takoveho muze je ze chce kocku modelku. on je stihly treba i ma slusny prijem docela mysleno jako treba 40-50ti enneni uplne socka ale tyhle penize nejsou nic i kdyz je dosti divnej a neumi nic v sexu-to se muze naucit pokud chce. spis nechteji. jenomze moje klientela v cizine se mne snazi potesit. pohladi, hezky lize, neublizuje, zaplati. nerekne ze drahe, neznasilni mne, neponizi. nemrdaji mne 59min ale trva to treba 30 min a pak lezime v objeti a povidame si. nosi kytky, sladkosti, daji dyzko.
normici chteji modelku supr modelku. ma klientela v cizine nema manzelky/exmanzelky, pritelkyne modelky. normalni zeny. z me skusenosti nornici maji prehnane naroky na partnerku a zlobi se ze je takova nechce. takze jsou single jelikoz jim nejde o vztah ale jen o vzhled. pardon ja znam milionare a nemaji naroky na vzhled netouzi po krasce a take znam ultra krasavce a supr v posteli a maji penize a netouzi jen po supr modelce. nornik je divne stvoreni. to kde hodne nema nic
14. října 2023 v 18:15
17:34
Ještě je forum svetaci to je to samy jako nornik
14. října 2023 v 18:12
jsem chlap= Matěj
už nemám kde se zeptat

14. října 2023 v 18:04
17:34
No u nás z naši strany se tomu jen usmívame, nebo proste píšeme, jak někdo muže tak mluvit o ženách, ale třeba oni si pořad jen stěžují a přesto za námi chodí a platí, nikdo je nenutí, spis se zkus zeptat na druhé straně, proč když námi pohrdaji si tedy kupuji naše služby
14. října 2023 v 17:53
4
14:39 napsala jsi to naprosto přesně. Mě je kolikrat těch chlapů " norníků " až líto, tolik zloby a nenávisti v sobě mají, ti nebudou mít nikdy šťastný život. A oni tam hejtí i chlapy, co chodí jen na masáže třeba nebo ty co chodí za dražšíma holkama.
14. října 2023 v 17:34
jsem chlap= Matěj
v pořádku pokud to tak máte, děláte na sebe jen chválím, ale můj příspěvek byl mířen spíš na ty co si zde stěžují právě na recenze a ostatní věci již zmíněné níže :) není moc lidí které práce naplňuje, taky nemám svůj dream job a dělám tu práci hlavně kvůli penězům :) ale nestěžuji si na fórech :) nemám součástí toho nátlak, ani od šéfa a jiné problémy :)
14. října 2023 v 17:33
16:55
AMEN

krásně si to shrnula
14. října 2023 v 17:30
17:17
Magory ne Káhiry :D
14. října 2023 v 17:28
17:17
Ano stojí to za to, ne všechny mají problémy s recenzemi nebo úplný Káhiry klienty, proto jsou různé cenové relace, podle toho, na které klienty holka cílí. V práci si vydělám max na nájem a zradlo, kde je fitko, masáže, wellnes, oblečení, různé zážitky atd ? Ano radsi mám práci, která mě třeba nedělá úplně šťastnou ale za to mám pak 90% šťastného života, který si díky tomu muzu dopřát. Je mi milejsi mít šťastný život mimo práci. Mimochodem holka která nepracuje pro pasaky a stará se o sebe si logicky muže vybírat klienty, stanovit takové ceny, aby tenhle povl nikdy nepřišel
14. října 2023 v 17:17
jsem chlap= Matěj
Božinku, to nebyla kritika, ani předsudky :D jen že to je nestandardní, zálohy jsou nízké atd. mám vystudovanou VŠ v oblasti práva takže mi to nemusíte vysvětlovat :D hlavní myšlenka byla zda Vám to stojí za to s tím množstvím starostí nemluvě o hromadě debilů, zakomplexovaných chlapů s malým pindíkem co Vás hejti na různých fórech a jak jsem se dozvěděl v posledních příspěvcích i finanční nátlak ze strany provozovatele webu sex.cz tak se uklidněte :)
14. října 2023 v 17:04
Pro chlapa:
Jdi si stěžovat třeba sockám na pracáku, které i my společnice jakožto daňový poplatníci platíme ze svých peněz. Nebo si rovnou stěžuj někde u vlády proč naše profese není legitimní a není možné ji vykonávat oficiálně. Jako to je třeba v Německu. Tyhle ty předsudky fakt nesnáším a nechápu jak může mit nekdo tak zastaralý názory. Jakože společnice neplatí nic když to ani není možné. Nejdříve si zjisti nějaké info než začneš psát takové bludy a urážet všechny. A ty kecy co se píšou na amatérech jakože na nás všechny holky přijde finanční úřad? Vazne? A jak když příjem z prostituce se nedaní a oficiálně neexistuje! A náš problem to fakt není.
14. října 2023 v 16:55
Pro chlapa:
Ze zákona musí být zdravotně pojištěna každá osoba, která zde má trvalý pobyt. Každá osoba Musí platit zdravotní pojištění bez ohledu na to jakou činnost vykonává! Kdo neplatí dostane exekuci. I osoba bez zdanitelných příjmu OBZP musí platit minimální částku na zdravotní pojištění. Takže ty kecy že si tyhle holky neplatí zdravotní pojištění? To ze zákona není možné je to zkrátka povinné platit. Výjimkou jsou jen studenti a socky na pracáku. Sociální je ze zákona povinné platit Pouze pro všechny OSVČ (živnostníci, podnikatelé). Většina holek co dělá tuhle práci je teda buď studentka, OBZP nebo OSVČ. Daně platí Pouze OSVČ a firmy. Bohužel tahle práce není oficiální není legitimní. Neexistuje na ní živnost a není možné tuhle práci vykonávat a příjmy z ní oficiálně přiznávat. Je v tzv šedé zóně. Je to pojem a můžeš si to vygooglit. Stěžovat si chlape jdi naší vládě a těm všem předhozím vládám. Takže danit příjmi z prostituce je nemožné bohužel. Přesto se ale najde velké množství žen, které příjmy z této práce daní a platí zálohy na sociálním a zdravotním. Některé jak už zde padlo mají živnost na něco jiného. Nehledě na to že takové holky přináší do ČR peníze i z jiných zemí a ty peníze tu ve velkém utrácí. Stejně jako penize ktere vydělají v ČR tak je i zároveň nechají v ČR, přispívají do naši ekonomiky a ne do ekonomiky jiných států jako to dělají socky co jezdí nakupovat do Polska nebo zloději co si peníze posílají do jiných států atd. Mimochodem zaměstnanci s minimální mzdou tu velký útraty nedělají, dělají je hlavně podnikatelé mezi které se velká část holek jakožto OSVČ počítá. Jo a pro info za zaměstnance platí všechny odvody a daně zaměstnavatel. OSVČ si je platí sám a to výrazně pocítí oproti nějakému zaměstnanci za kterého to platí někdo jiný. Ženy z této branže přispivají do systému ipřesto že je výrazně proti nim. Takže sorry ale nemáš vůbec správný info a nejdříve si něco zjisti než tu začneš psát nesmysly ktere nejsou pravdivé. Jdi stěžovat třeba sockám c
14. října 2023 v 16:29
Sham12389
14. října 2023 v 16:12
7
Jee, stastne cislo

Taky to tady vetsinou jen procitam.
14. října 2023 v 15:51
jsem chlap= Matěj
Neříkej mi že to jseš ty?
14. října 2023 v 15:49
jsem chlap
Anno?