Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. října 2023 v 12:31
Recky
Ještě je brněnskej sexprivat4you, tam se koncentruje veškerej odpad, co prcá pouliční šlapky a amatérky bez gumy a pak lezou na priváty. Je tam i mimobrněnská sekce, kde rád přispívá náš starý dobrý vulcan- ale není toho tam tolik jako na norníku, no... Jinak svetaky sleduju a dle mýho by kluci měli skočit spíš na terapii a řešit svou nenávist k ženám, než psát recky, že kurva by měla stát max litr hoďka.
23. října 2023 v 10:43
Dansko
Holky jak vám to jde v Dánsku.ja jsem v Odense vždy to tady jelo super a teď jsem se po létě vrátila a jsem v šoku. Vic jak 2 denně neprijdou a to jsem před létem udělala klidně i 10.000 DKK a teď bída.tak nevím jestli to nejde jen me anebo jde Dánsko taky do prdele jako Švédsko. Diky
23. října 2023 v 10:30
svetaci
svetaci jsou jeste horsi nez nornici. banda zakomplexovanejch nýmamdu co by chteli exkluzivni servis nejlepe za litr na hodinu. napisou tam i jake mate tetovani a kde vas videli nakupovat.strasna grupa socialnich chlapu,co si svoje komplexy leci na prostitutkach,nadavaji na ne, ze se neumi zivit jinak ale denodenne jsou ochotny vyvolavat jestli sis nahodou tu cenu nerozmyslela a smlouvaji o kazdou stovku. ani bych si na ne neodplivla, póvl nechutnej
23. října 2023 v 10:15
nornici
Snad ne, ale ti světáci to je snad ještě horší než ty nornici. Píšou tam i dost osobní informace jak se někdo jmenuje a kde bydlí včetně tel čísla. To snad porušuje GDPR ne? O dalších vymyšlených příbězích a pomluvách, lžích ani nemluvě. Veřejně šířit pomluvy je taky trestné ne? Stačí jeden den pracovat v Česku a hned tam o vás napíšou ve zlatkopkách. Ty jejich názory jsou úplně mimo. Divím se že to funguje a nesmazali jim to taky. Škoda.
23. října 2023 v 08:43
Web
To je právě zajímavý, třeba v jednom městě mi to chodilo jen z dobryprivat, tak jsem zkusila ceskehol vypnout a najednou za cely den 2 telefony, znovu zapla a další den to volalo zase hodně, takže neviiim ;D
22. října 2023 v 23:44
Mumbai inzerce
Ahoj, byla jste některá na tour v Indii? Konkretne Mumbai? Hledám, kde tam nejlépe inzerovat, děkuji za tipy a zkušenosti.

22. října 2023 v 23:26
nornici
Tak už češi nemají, kde hnusně pomlouvat holky, když zmizel nornik, že? Vím akorát o svetaci a jiné stránky už nejsou že?
22. října 2023 v 23:03
17:58
Napis jeho cislo. Nechapu proc hned nevolate policii.
22. října 2023 v 22:59
17:58
To byl pokus? Rozhodne chod na policii. Finsko neni Cr. Bude mit opravdu pruser.
22. října 2023 v 22:27
1
No holka cenove to vyjde možná na stejno, ale já nebudu platit za ty reklamy kde mi to nechodí .Proto si dělám průzkum a na konci nej si zaplatím jen ty reklamy kde mi to jelo.Protoze jak se do 3 měsíců chlapi naučí navštěvovat nějaký web už nebudou mít potřebu objevovat nové .Protoze jsme stejně na všech .Vsechny zkouší všechny weby a ty chytřejší zůstanou jen u těch od kud to vola
22. října 2023 v 22:21
13.26
Proč by si nemohla v 35 vydělávat určitě můžeš i v zahraničí pak záleží do jaké země by si chtěla protože každá země chce jiné fotky.Hodne štěstí
22. října 2023 v 18:42
Web
Asi bude chvilku potřeba nechat si jich víc, nebo si je nechat obecně napořád .. cenově to vyjde stejne jako jedna Andrejovo :D mě chodí odevsad, dobryprivat, českéholky, banging , sex czech .. amatéry si vzivote dělat nebudu to fakt radsi chcipnu
22. října 2023 v 17:58
Pokus o znásilnění
Kdyby se vás někdo pokusil znásilnit, řešili by jste to na policii ? Má to vůbec cenu když děláte tuhle práci? Bylo to v práci ve Finsku. Mám strach, ze si me pak najde a něco mi udělá. Uvidí me všude na inzerci. Na druhou stranu nechci aby mu to jen tak prošlo a mohl to udělat znovu.
22. října 2023 v 17:31
1
Nepomůžeme
22. října 2023 v 17:30
1
Zajimave .No tak si ani v tom nepomůžete každé bude vyhovovat jiný web 😅
22. října 2023 v 16:47
8
Mě teda z banging vůbec nikdo nevolal ani nepsal takže ten určitě ne.spis beru český holky a sex-czech.z privatu asi 3.
22. října 2023 v 15:12
1
No tak z českých holek mi zatím žádný nepřišel … co už peníze jsem už poslala.Holky carkujte a hlaste v listopadu si posdilime info :)
22. října 2023 v 15:10
1
Dobrý privat chce 1000
České holky 10 dni 500
30 1300
Tam chtějí zaplatit teď aby v prosinci kdy to máme všechny zdarma nebyl velký nápor na platby predskoncenim inzerce zdarma.Ja teda oboum poslala ještě zkušební peníze .Carkuji si každého kdo přišel a zatím vede banging.Tam proste klienti nemají problém zaplatit mou cenu.Ostatni jen volají a nic moc z toho není
22. října 2023 v 15:03
Inzerce
Z dobrehoprivatu mi ještě nic nepřišlo, kolik budou chtít?
22. října 2023 v 14:41
1
Tak dobrý privat už požaduje zaplatit inzerci , české holky též poslali SMS o nějaké platbě .Nevim jak vám , ale mě podle průzkumu přišli jen 2 klienti z bangingu 12 .Asi ten dobrý privat není pro klienty na které se zameruji