Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. října 2023 v 15:43
Česko
Baby vy co děláte v ČR. Vy už jste se dočista zbláznily nebo co?? Přijela jsem po dlouhé době na Moravu a nestačím čumět..Orál bez v ceně se ptá každý druhý.Rychlovka za 600kc?? Snad když už děláte orál bez v ceně tak si ho nechám zaplatit ne?? Proč tedy děláte tuto práci když to děláte v ceně? I moje kadeřnice bere víc.Myslela jsem že smysl této práce je vydělat pěkne peníze a ne dělat za 600kc?? Pokud prostě takový ceny máte tak se asi o sebe nestarate a nejste atraktivní tím pádem se na tu práci vykaslete a jděte do normálního zaměstnání..Čím přemýšlíte? Chlapi peníze mají!!
23. října 2023 v 15:35
vulkan
hm, me rikal, ze je gynekolog porodnik a do sprchy jit nechtel, pry se koupal doma, hned me chtel ochmatavat, tak jsem ho musela pozadat, jestli by si alespon laskave mohl umyt ruce.. To kdyz zacinala pandemie. Prasaci ti chlapi, navic lekar... A donesl mi jako darek, takovou samolepici podprsenku. Nabizel jakesi foceni.
23. října 2023 v 15:10
13:49
Presne. Mne zrejme nakazil klient za 300€/1h. Viroza kasel atd ale stali mne leky vic jak 150€ A nemuzu delat 2 tydny bez prijmu a zadna nemocenska to neni pro osvc. Proste curak byl na party tak to chytnul, mne navstivil a makazil. On je nemocny ale ma nemocenskou. Hajzl
23. října 2023 v 14:07
Recky
Myslím, že tyhle jejich myšlenkové pochody jsou z velké části bohužel způsobeny i tím, že mnoho mladých slečen je ochotno poskytovat sex jen tak na první schůzce i v osobním životě... A co se týče placených služeb, tak je extrémní množství feťaček, které jsou schopné se prodávat za 500. To, že je mezi čistotnou kvalitní prostitutkou a těmito kusy rozdíl, vůbec neberou v potaz, je jim jedno na kom si uleví, hlavně aby to bylo co nejlevněji a co největší objem praktik. Myslím, že žádná z nás nechce takové klienty, už jen z hlediska přenosu std. Bohužel je těžký to vyseparovat.
23. října 2023 v 13:49
10:30 litr za hodinu
Za litr hodina může jít člověk delat jinou normální práci, to si asi ty chytráci neuvědomují, že sex služby nemůžou stát jako normální služby. I když nějaký holky za tolik dělají. Nechápu, tolik nervů a tolik toho riskujes za litra (zdraví, že tě někdo bude stalkovat, že tě někdo zabije, že ti zničí pověst). Já bych to za litra nedělala, to radši normálně makat. Já bych jim to i ráda vypálila, že litra za hodinu si vydělám i normální práci, takže trochu postrádá smysl dělat tyhle saskarny, kde je hodně rizika za stejnou cenu.
Jo no, to furt melou dokola, jak jsou prostitutky tupý, u mě se týpek divil, že mám 2 tituly. Sami jsou tak omezený, že znají jen stereotypy (kurva = tupá holka, co by se jinak neuživila).
23. října 2023 v 12:31
Recky
Ještě je brněnskej sexprivat4you, tam se koncentruje veškerej odpad, co prcá pouliční šlapky a amatérky bez gumy a pak lezou na priváty. Je tam i mimobrněnská sekce, kde rád přispívá náš starý dobrý vulcan- ale není toho tam tolik jako na norníku, no... Jinak svetaky sleduju a dle mýho by kluci měli skočit spíš na terapii a řešit svou nenávist k ženám, než psát recky, že kurva by měla stát max litr hoďka.
23. října 2023 v 10:43
Dansko
Holky jak vám to jde v Dánsku.ja jsem v Odense vždy to tady jelo super a teď jsem se po létě vrátila a jsem v šoku. Vic jak 2 denně neprijdou a to jsem před létem udělala klidně i 10.000 DKK a teď bída.tak nevím jestli to nejde jen me anebo jde Dánsko taky do prdele jako Švédsko. Diky
23. října 2023 v 10:30
svetaci
svetaci jsou jeste horsi nez nornici. banda zakomplexovanejch nýmamdu co by chteli exkluzivni servis nejlepe za litr na hodinu. napisou tam i jake mate tetovani a kde vas videli nakupovat.strasna grupa socialnich chlapu,co si svoje komplexy leci na prostitutkach,nadavaji na ne, ze se neumi zivit jinak ale denodenne jsou ochotny vyvolavat jestli sis nahodou tu cenu nerozmyslela a smlouvaji o kazdou stovku. ani bych si na ne neodplivla, póvl nechutnej
23. října 2023 v 10:15
nornici
Snad ne, ale ti světáci to je snad ještě horší než ty nornici. Píšou tam i dost osobní informace jak se někdo jmenuje a kde bydlí včetně tel čísla. To snad porušuje GDPR ne? O dalších vymyšlených příbězích a pomluvách, lžích ani nemluvě. Veřejně šířit pomluvy je taky trestné ne? Stačí jeden den pracovat v Česku a hned tam o vás napíšou ve zlatkopkách. Ty jejich názory jsou úplně mimo. Divím se že to funguje a nesmazali jim to taky. Škoda.
23. října 2023 v 08:43
Web
To je právě zajímavý, třeba v jednom městě mi to chodilo jen z dobryprivat, tak jsem zkusila ceskehol vypnout a najednou za cely den 2 telefony, znovu zapla a další den to volalo zase hodně, takže neviiim ;D
22. října 2023 v 23:44
Mumbai inzerce
Ahoj, byla jste některá na tour v Indii? Konkretne Mumbai? Hledám, kde tam nejlépe inzerovat, děkuji za tipy a zkušenosti.

22. října 2023 v 23:26
nornici
Tak už češi nemají, kde hnusně pomlouvat holky, když zmizel nornik, že? Vím akorát o svetaci a jiné stránky už nejsou že?
22. října 2023 v 23:03
17:58
Napis jeho cislo. Nechapu proc hned nevolate policii.
22. října 2023 v 22:59
17:58
To byl pokus? Rozhodne chod na policii. Finsko neni Cr. Bude mit opravdu pruser.
22. října 2023 v 22:27
1
No holka cenove to vyjde možná na stejno, ale já nebudu platit za ty reklamy kde mi to nechodí .Proto si dělám průzkum a na konci nej si zaplatím jen ty reklamy kde mi to jelo.Protoze jak se do 3 měsíců chlapi naučí navštěvovat nějaký web už nebudou mít potřebu objevovat nové .Protoze jsme stejně na všech .Vsechny zkouší všechny weby a ty chytřejší zůstanou jen u těch od kud to vola
22. října 2023 v 22:21
13.26
Proč by si nemohla v 35 vydělávat určitě můžeš i v zahraničí pak záleží do jaké země by si chtěla protože každá země chce jiné fotky.Hodne štěstí
22. října 2023 v 18:42
Web
Asi bude chvilku potřeba nechat si jich víc, nebo si je nechat obecně napořád .. cenově to vyjde stejne jako jedna Andrejovo :D mě chodí odevsad, dobryprivat, českéholky, banging , sex czech .. amatéry si vzivote dělat nebudu to fakt radsi chcipnu
22. října 2023 v 17:58
Pokus o znásilnění
Kdyby se vás někdo pokusil znásilnit, řešili by jste to na policii ? Má to vůbec cenu když děláte tuhle práci? Bylo to v práci ve Finsku. Mám strach, ze si me pak najde a něco mi udělá. Uvidí me všude na inzerci. Na druhou stranu nechci aby mu to jen tak prošlo a mohl to udělat znovu.
22. října 2023 v 17:31
1
Nepomůžeme
22. října 2023 v 17:30
1
Zajimave .No tak si ani v tom nepomůžete každé bude vyhovovat jiný web 😅