Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. října 2023 v 10:47
8
Mě připadá že teď dementi volají snad ze všech webu.ale nejhorší jsou české holky tam to je fakt výkvět. Co si myslí jako že 1500 kč ta půl hodiny????ale kdyby jeden ale včera snad 10 kokotu.boze holky co máte za ceny?dobrý privat a annonce to samé.fakt díky bohu za stalaky.
25. října 2023 v 10:16
1
Anonci jsem měla a volal mi jen odpad co jsou zvykli na nízké ceny.Takze pro holky co si umí říct o peníze to fakt není
25. října 2023 v 08:05
17:21
Však Lena je taky v té skupině ženy ženám
25. října 2023 v 07:40
Landon King
25. října 2023 v 04:29
Weby
Za mě co se týče Prahy tak nejlepší annonce z té me to chodí.mimo teda banging a na Moravě avizo. Jinak je pravda že české holky je největší odpad tak fakt volají jen nornici co chtějí půl hodiny za 1.500kc

to se posrali. A na privat už taky moc nejde takže nevím .
24. října 2023 v 22:40
-
Kdo mluví anglicky mrkněte na tohle video
https://m.youtube.com/watch?v=rvmZf3EKksk
Rule number two. People will give you absolute minimum. Or nothing at all if they can get away with it. Unless you openly and vocaly insist on getting more.
Hodně mi to video připomnělo to jak tu čas od času někdo napíše že jsou nízké ceny. Ale ty ceny si určujeme my. Chlapi kdyby mohli tak by ženské dali absolutní minimum a nebo vůbec nic kdyby jim to prošlo. Je to jen zcela na nás jak si sebe ceníme.
24. října 2023 v 22:03
1
Jinak já žádný změny v příjmech nemám .Dost mě zachránili stalaci asi si jich začnu víc vážit 😂 protože nebyt jich tak bych toho také moc neměla 🥹
24. října 2023 v 22:01
1
A českým holkam už nedam ani korunu je to jediný web kde mi nepřišla ani noha a to už jsem jim poslala litr 😃
24. října 2023 v 21:58
1
Měla jsem otázku ohledně inzerátu a vkládání textu protože natlaceny slova na sobě to je fakt na hovno.Pouzivam rada odstavce když mam obsáhle informace o svých službách a už mají v pici nereaguji
24. října 2023 v 21:57
1
Jo a teď jsem si založila ještě ten hottle.cz těm docela fandím komunikace s nimi je příjemná .Ten dobrý privat už ani na maily nereaguje
24. října 2023 v 21:56
1
Dělám si od startu průzkum a nejhorsi pripadi mi volají z české holky - to je samy nornik snad .Takze kdo je na ne zvykly inzerujte tam.Jinak z této webovky mi ještě nepřišel žádný .Pak dobrý privat volají ukacka občas i někdo normální - přišli mi jen dva …Zbytek klientů mám stalaky těch mám nastesti mrtě a velmi se mi osvědčuje ten banging od nich už mam 12 lidi což je s mými cenami úspěch.Nevim jak to dokázali , ale asi tam nahrnuli ty z agamy
24. října 2023 v 19:50
Případi
Taky vám píšou poslední dny jen samy pripadi? Co se to děje?? To není normální.. buď je úplně mrtvo nebo strašný řeči a x debilnich otázek. Podotýkám, ze to jsou pouze cizinci.. Praha.. sileny.. jako jsem zvedava kdy se to vrátí zase do normalu.. to všichni opustili Prahu nebo co???

24. října 2023 v 17:45
Norsko
Jezdite jenom velke mesta v norsku, nebo taky male mesta.
24. října 2023 v 17:29
1 :D
A pokud ti přišel můj prasečí ceník tak se mnou taky nerezonujes :DD v poho
24. října 2023 v 17:28
1 :D
Ahaaa tak to promiň, já jsem ta, co te tam pozvala :D už tam taky nejsem
24. října 2023 v 17:22
1
Jsem tu teď propálila svou identitu 😄
24. října 2023 v 17:21
1
Tvl nechytej paranoiu, ty jsi jí úplně posedlá a už ji vidíš všude :-D Jsem Nikola, ta co vám odešla ze skupiny Ženy Ženám.Protože semnou nerezonoval obsah diskuze 😄
24. října 2023 v 17:02
Hojnost
Me pomáhá vizualizace a při tom vnímat pocity když ty peníze už mám.
24. října 2023 v 17:00
Erotické masáže Praha
Kde teď i inzerovat na erotické masáže v Praze? A víte o webové kde se dá inzerovat i pro cizince (jen masáže)?
24. října 2023 v 16:49
Hojnost
No peníze musí proudit, to znamená nesedět na nich neskudlit, rozdávat hojnost jiným za služby apod, aby se mohly vracet zpátky, co vysíláš to přijímáš, bezstarostně si dopravat co potřebuješ a mít radost a cítit lásku .