Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. dubna 2012 v 19:53
HURÁ DO ORÁLU BEZ!!!!!!!!!!!!!!
17. dubna 2012 v 19:45
ČLÁNEK BEZ-ORÁL BEZ
BLESK-ČLÁNEK
Dobrý večer,mám otázku...pokud je prostitutka svolná k orálnímu sexu bez ochrany,je víc ohrožena ona nebo zákazník?(Karel)
Foto
Jste ohroženi oba. Pokud by měla v puse syfilitický vřed, pravděpodobně se nakazíte a opačně.Doporučuji i tuto praktiku s kondomem. Přeji pěkný večer a loučím se.
17. dubna 2012 v 19:42
777
co si myslite o praci ve Finsku a sexu tam koureni bez gumy je to velke riziko a jaka hrozi nakaza poradi my nekdo nasla jsem agenturu pres hyperinzerci mate s timto zkusenosti oral bez.....
17. dubna 2012 v 19:24
macarena
ty albanska defko
17. dubna 2012 v 19:24
macarena
jestli te suka albanec tak to raci nikomu nerikej...
17. dubna 2012 v 19:20
Recko
Urcite se da vydelat,ale jestli te vyhmatnou coz delaji ze polda dojde jako amik a druhy den je tam mas.Maji dukaz ze beres penize.Mezi tim co oni ti komplet prohledaji pokoj a to vazne dukladne tak ty se obleces a jdes na stanici.Kazdopadne prijdes o veskere penize!Nechaji si te tam do druheho dne.Ja uz jsem v tom litala 2krat a ne jen ja .-(.Kamaradka tez mela jisty problem:-(.Ale musis si stat za tim ze jsi independent protoze jak se provali ze jsi od agentury tak mas jeste druhy den soud a musi se platit kauce aby te pustili.
17. dubna 2012 v 19:16
macarena
nezavid a nestarej se kdo nas..... o toho ti je uplne prd.Kazdy dela co umi a vyhovuje mu to.Tak se posad a soupej nohama.Jestli myslis ze nas urazis tak ba naopak my jsme nad veci.Ale vykecat se muzes jestli si ulevis
17. dubna 2012 v 18:56
macarena
Vi kundy. albanske curaky vam chutnaj.stejne vas pasou,sukaj jste ubohe ...
17. dubna 2012 v 17:39
Tereza PRO romanopisačku,ktera se ani nepredstavi
A JSI VAZNE ZOUFALKA!, FAKT ZE JO, NIKDO NEPSAL,ZE SUKAM MESIC CELY V KUSE , ...ALE TYDEN!!! NEBO 8DNÍ....TO JE STEJNÉ,PRO TEBE: 7 AZ 8DNI V MESICI,KDYZ NEROZUMIS TYDEN SLOVICKU)))) TO STACI,,,A NEJEZDIM KAZDY MESIC...NIKDY JSEM NEREKLA,ZE MAM 350 000ZA MESIC,,,TO BYCH VAZNE UZ TO NEDELALA:-ddddd
TY ME BAVIS A OSTATNI OKOLO TAKY:-)))TY JSI TEDA BOREC HOLKA:-)NEBO PANÍ?????,RADSI NEPIS A PRISPEJ NECIM NORMALNIM A NEZAVID,BUCHTU MAS TAKY,TAK SE SNAŽ A NEFŇUKEJ
17. dubna 2012 v 17:34
Tereza PRO romanopisačku,ktera se ani nepredstavi
TY JSI VAZNE NANA PITOMA,VID?
JO, NEKDY SE NEDARI, TO JE PRAVDA,ALE HOLKA CO JEDE SAMA NA SEBE A TO MI I HOLKY POTVRDI TAK ZA 8DNI MAS 100 000A POKAD O 10 000MIN..TO JE STEJNE, A POKAD FAKT NEMAS? ??
TO PROTO, ZE HOLKY JEZDI NA AGENTURU A NECHAJI SE OJEBAVAT,NEUMI ANGLICKY PORADNE,ABY SI ZVEDLY TELEFONY SAMY ATD,,ANEBO NECHTEJI A TO JE JEJICH VEC,KAZDY JE JINY
A PAK PISES,ZE SE TIMTO NEZIVIS? TAK SEM NELEZ A NERAD.
NEBO JESTE JEDNA VEC,JSI PASAČKA, BORDEL MAMÁ:-ddddd
A SERE TE, ZE NEMAS HOLKY:-ddddd A ZE TI NEVYDELAVAJ,CO?????:-ddddd
HAAAAA
17. dubna 2012 v 17:26
citytours
Ahoj holky nemá někdo zkušenosti s Lindou, která nabízí citytours do Belgie, Finska, Irska?
slibuje hodně peněz, její email je
vipchat@seznam.cz
17. dubna 2012 v 16:54
recko
tak to vubec neni pravda, je tam ted prave minimalni konkurence. A ze se tam nedelaji toury? na to si prisla jak? ja tam byla nedavno a porad se tam da jeste vydelat. na spojeni s dovolenkou idealni
17. dubna 2012 v 16:54
ivka
proti lidem v albánii nic ale proti těm 90procentum co jsou v evropě tak proti těm hodně jsou to převážně samí pasaci a hlavně to jsou spíš albánští romové a né albánci
17. dubna 2012 v 16:48
CO MÁTE PROTI ALBÁNCŮM?
17. dubna 2012 v 16:17
Lenka
tak to se tam uvidíme..a kam letíš? já do Helsinek
17. dubna 2012 v 16:14
Řecko
No legální to tam není a city tour se do Řecka nědelají..vždyt to je země které hrozí státní bankrot..tam bych fakt nejela je to tam samý Albánec a podobná verbež
17. dubna 2012 v 16:11
Řecko
Holky vy jste se zbláznila jet makat do Řecka...já žiju ve Španělsku a Řekové co tu žijou radši utekly sem protože to tam je strašné...tam nemaj ani na jídlo natož na jiné věci...
17. dubna 2012 v 15:43
ilonka
RECKO - si to najdi na internetu, tady stejne kazda rekne neco jinyho
17. dubna 2012 v 14:00
ŘECKO
proč pozor? neni to tam legální? když děláš sama na sebe? jak to tam vlastně je?
17. dubna 2012 v 10:02
Řecko
Jestli tak Thesaloniki nez Atheny lítala jsem tam rok.Ale ne na privty vadilo mi jak nizke jsou ceny,takze formou City tour,ale jestli to spojíš s dovcou tim padem sama na sebe tak si vyděláš en pozor na policajty