Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. dubna 2012 v 16:13
pro Holky
Ona moc neinzeruje, jezdi se sem jen na doporučení. Chtěla jsem jen poradit a mě se tady libi, ale jestli si myslite že to vite líp.....
25. dubna 2012 v 16:07
pro Holky
To je omyl, Nelly to neni. Ma byt v centru v Hanovru, jmenuje se Joy.
25. dubna 2012 v 16:05
hanover
taky jsem jinou inzerci nevidela, jak nelly
25. dubna 2012 v 15:58
kaliope26
no jestli je to nelly nebo jak si ríká? kamarádka tam jela a špína největší.vydržela tam den.ještě že jezdí autem všude-pro sychrovku..jely druhý den zpátky domů. Je to nelly? hannover? nikdo jiný hannover neinzeruje, takže to asi bude ono..
25. dubna 2012 v 15:52
pro Holky
Mám dobrou zkušenost s
kaliope26@seznam.cz. Je to v Německu a dělá se na mitte, super šefova, je to privat jen po dvou holkach. Nikoll
25. dubna 2012 v 13:09
Pro Finsko
Ahoj jo Anetu znám taky přes ni jezdím.Co se týká Dubaje tak tam jsem byla je to 3měsice na 12dní a byl to mazec už tam nepojedu maj fakt o ženách jiné myšlení.....tam tě berou jako kus masa a to mi fakt nestojí ani za ty prachy.
25. dubna 2012 v 13:04
Pro Řecko
To je hrozná blbost v životě se v Řecku nedělaly takový prachy ani v dobách jejich slávy natož ted když celé zemi hrozí krach.VAZNE NEJEZDIT!!!!!to je určitě nějaký podvod jak jsem naletěla já.ted se vyplatí IRSKO,ŠVEDSKO a FINSKO.
25. dubna 2012 v 05:30
ilonka
jo a jinak kdyz chcete holky info o suprovem klubu v Praze napiste mi na
sweet.ilonka@seznam.cz nebudu to radsi psat sem abych nedelala verejnou reklamu :)
24. dubna 2012 v 21:40
ooo
pro gasinku.tak to jsi se pekne spletla ma to jedna moje znama se svym americkym manzelem zrovna vcera tam byl a ani nikdo nevedel ze mu to patri ale nikdo je jeste nevidel a to zamnerne aby nedochazelo k drbum a pomlouvanim a skodeni od konkurence a s konkurenci to nema nic spolecneho to je jenom zasterka
24. dubna 2012 v 19:18
PRO ZÁSTĚRKU
No já to řešila tak,že jsem řekla že jezdím normálně makat,např.pečovatelka...do rodiny..a když chcou vědět informace,tak si něco vymyslet-ale to stejný pro všechny
když to bude znít přesvědčivě na nic víc se tě už ptát nebudou.Gasinka
24. dubna 2012 v 19:15
Gasinka
ahojte holky takže email.-jedinečná šance je MonChrerie v Mnichově jo?Máte někdo jinej dobrek kontakt na zahraničí?Do toho Finska bych jela,ale nemám ani peníze a ani fotky,takže bych potřebovala někoho fakt férovýho a když mě pomůže tak klidně mu půlku z výdělku dám...ale jet někam samma přes agenturu,kterou neznám,bez peněz a bez angliny-umím jen němčinu,tak je docela risk ne????Kaskadér už fakt nejsem-bejvávalo
24. dubna 2012 v 18:48
ZÁSTĚRKA-CO ŘÍKAT ZNÁMÝM,RODINĚ-JAK TO ŘEŠÍTE VY??
24. dubna 2012 v 18:44
IRSKO
no jedna kamarádka tam žila a ted se tam chce vrátit.prý se tam vydělá i nyní.
24. dubna 2012 v 18:23
Anna Finsko
Také jsem anete psala a e-mail se mi vrátil :-(
24. dubna 2012 v 18:02
Finsko - doporučuji
nebo ještě zkuste skype
má coyotovaty.coyot
24. dubna 2012 v 17:59
FINSKO - doporučuji!!
to není možné, teď jsem ji psala před chvílí ohledně Istabulu a nic plného nemá :) Máte prosím někdo zkušenosti s Istanbulem?
24. dubna 2012 v 17:46
slunicko
24. dubna 2012 v 17:13
FINSKO - doporučuji!!
V Irsku je to už dlouho na nic, jezdívala jsem tam sama na sebe celé léta a vydělávala si dobře, jenže poslední dobou to šlo dolů i ceny...proto se ted asi nejvic vyplati to Finsko :)
24. dubna 2012 v 17:13
FINSKO - doporučuji!!
V Irsku je to už dlouho na nic, jezdívala jsem tam sama na sebe celé léta a vydělávala si dobře, jenže poslední dobou to šlo dolů i ceny...proto se ted asi nejvic vyplati to Finsko :)
24. dubna 2012 v 17:01
IRSKO
a co Irsko?