Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. dubna 2012 v 18:15
pro Lenka?
Nehledáš k sobě kamarádku?
16. dubna 2012 v 17:29
Lenka
Ano mohu potvrdit že např.Finsko tak tam je možné těch 3.500eur za Týden až 10dní opravdu udělat a ted v květnu při mistrovství světa v hokeji budou v Helsinkách velké možnosti byla jsem tam už dvakrát a 5.5.se tam chystám zase...
16. dubna 2012 v 17:24
Viden
Tak Niki to ti nikdo neřekl že samochvála smrdí...tak už Viden přestan vychvalovat a nech toho vždyt všechny víme jak to tam chodí....asi ti chybi holky co?no jo pasák bez holek nevydělá...
16. dubna 2012 v 17:11
městečko?
jaké je dnes dobré městečko?
16. dubna 2012 v 17:10
Tereza pro Jane
Jane, mam zato, ze tech 20euro na sex...nebudu rikat kde,sama vis... : je jen na profil,ale myslim si,ze 5euro je dalsich za cislo,ale nechci se hadat,zkus to
16. dubna 2012 v 17:07
Tereza
hele krasko, ty tu porad pises same nesmysly!!!!
je opravdu realne mit 100 000 za 8dni a fakt nepis,ze ne.....neni to tolik,kdyz mas vysoke ceny a na ferovku ti krasavice pisu, ze nedelam zadnej servis, zadne polykani a vubec oral bez gumy!
musis mit dobre mestecko,ktere ja opravdu mam a pak si muzes piskat, jemi te lito, chudinko...zrejme musis lizat i chlapum zadky a delat owo, aby jsi si neco vydelala.....
16. dubna 2012 v 17:05
Už jsem Vám přispívala...
To je vtip? Takové holky můžou nevědomky udělat orál nemocnému člověku!!!!! Děvče, které si nechá udělat nebo udělá Orál bez je nezodpovědná, hloupá a hlavně čuně!
16. dubna 2012 v 17:03
Už jsem Vam prispivala
Já si myslim ze je jedno co jim delajit atd je to jejich zdravi a ne nase starost lavne ze si vydelaji konkurence je velká.
16. dubna 2012 v 16:09
Už jsem Vám přispívala...
A chcete mi říct, Vy co tu tvrdíte, že máte kolem 100 000 za týden, že neděláte chlapům O bez ani oni Vám? Už nejsme malé holky, tak prosím Vás...
16. dubna 2012 v 16:03
Eu-jobs
Agentura ? Nebo holcina která jezdi sama na sebe ?
16. dubna 2012 v 16:02
...Viděn
Ne asi ,uz podle toho pravopisu je jasne ,že jde o Niki.
16. dubna 2012 v 15:43
eu-jobs@seznam.cz
Ahoj holky, kdyby některá chtěla zkusit finsko, napište na tenhle mail a připojte fotečky...
16. dubna 2012 v 15:31
vipchat
Ahoj holky nemá někdo zkušenosti s Lindou, která nabízí citytours do Belgie, Finska, Irska?
slibuje hodně peněz, její email je
vipchat@seznam.cz
16. dubna 2012 v 15:31
vídeň
tak to asi těžko, ve vídni bývá holek daleko víc. že by zase Niki?
16. dubna 2012 v 15:13
Viden
ahoj holky,muzu se s vama podelit o skusenosti s Vidni..byla jsem tam uz podruhe...pres kamosku a jsem spokojena...svych 350-400E jsem udelala kazdy den bez problemu..nemela jsem zadny problemy o kterych tady pisete...Niky mi hned vysvetlila co a jak a tezka matematika to fakt nebyla...uz jsem byla v spanelsku..Berne i Nemecku a bylo to jen horsi...ten najem je normalni..vzdyt si spomente smy..kolik a kde ste platili???A co se vydelku tyce kazda holka ktera je tam kuli penezum svoje penize vydela...jenom holky co faakt si myslej ze jsou neco vic maji problem...moje kamosla a ja jsme spokojene a vubec tam nebylo este 10holek..aspon ja jsem zazila maximalne 5+telefonistku...a to uklizeni???smutne ze o tom pisete...vzdyt je to normalni,ze jsem tam uklizeli...vzdit jsme tam ten cas bydleli ..doma po sobe taky uklizim a prislo mi to normani...moje rada pro holky co se nemuzou rozhodnout:NEDAVEJTE NA ZADNE KECI A DRBY MUSIS TO SAMA VYSKOUSET A PAK AZ SKONCIS SE PODIVEJ DO PENEZENKY,JAKO TO DELAM JA A VSEMU OSTATNIMU SE MUZES JEN SMAT...KDE DNESKA VYDELAS ZA VYKEND 750E???ja se tam tesim znova a nezajimaji mne to co se tady pise negativni...tak holky mozna nashledanou ve vidni...T
16. dubna 2012 v 12:42
Jane
jojo zaplatila jsem 20e za den nevím jestli se za to číslo platí něco navíc či to je v ceně
16. dubna 2012 v 12:05
jane
a mas ty stranky sex..... ???kde platis 20e za den?
16. dubna 2012 v 11:40
vipchat
Ahoj holky nemá někdo zkušenosti s Lindou, která nabízí citytours do Belgie, Finska, Irska?
slibuje hodně peněz, její email je
vipchat@seznam.cz
16. dubna 2012 v 10:51
Jane
Tak jsem vyrazila poprvé sama na sebe do Helsinek ale mám problém s reklamou nejde mi tam zobrazit telefonní číslo tak sedím a koukám nemáte s tím někdo zkušenosti?
16. dubna 2012 v 10:51
...
Přesně tak. Já vydělávám tydne minimalne 3500 az 4000 uero. Samozřejmě musi člověk vypadat ,mám štíhlou postavu ,pětky prsa a dlouhý blond vlasy
Takže 100 000 za mesic ? Sorry,ale to ma spíše podprumerne vypadající holka.