Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. dubna 2012 v 16:41
Šíla
Pro Carolínu:
Ahoj Carolíno, mám zájem o Skotsko. Napiš sem kontakt prosím. Děkuji
Šíla
28. dubna 2012 v 16:39
ach jo
28. dubna 2012 v 14:39
merlisa
holky nemate nekdo kontakt na FINSKO na apartmany ale ne aneta.coyotue ma hrozny pristup napsalamy kdyz jsem ji psala ze nedelam oral bez ze ji je jedno v podstate co budu delat ale vse se plati predem letenka ubytovani to chapu to by nebyl az takovy problem s penezi ale napsat ze ji je jedno co bidu delat to myslim ze z jeji strany neni dobry priatup
28. dubna 2012 v 11:17
Finsko Tamperre
Ahoj, píšeš, že jsi na apartmánu v Tamperre, pošleš mi na sebe prosím kontakt? Ráda bych zjistila víc info pokud by ti to nevadilo? DÍky
28. dubna 2012 v 08:53
Martinka
Ahoj holky v Anglii sem zatim videlala nejvice mam super kontakt
private-pleasure@seznam.cz
Privaty super a vedeni na urovni mela sem 3 tisice liber pro sebe za 9 dni i kamoska
27. dubna 2012 v 21:22
ééééééééééééééééééééééééééééééééé
27. dubna 2012 v 20:55
klara
ma nekdo zkusenosti s Finskem od Anetycoyute.dekuji
27. dubna 2012 v 20:54
Finsko
Já bych ráda viděla taky ten deník :-)když by to byla pravda nevidím duvod sem nedat ten link at si počteme všichni
27. dubna 2012 v 19:55
Finsko
vyste uplně blbý človek se vám snaží jen pomoc zadobrotu nažebrotu!
27. dubna 2012 v 14:05
Finsko
Souhlasím to je blbost já jsem momentálně ve Finsku v Tamperre a tu nic není žádné vyhazování atd...já bydlím na apartmánu který tady má holčina celoročně a střídají se tu jen holky ona tu pracuje normálně jako barmanka a my u ní bydlíme.Práce je dost a klienti mi nic podobného neříkají...je mi jasné proč to milá zlatá Anežka píše.Příští měsíc je ve Finsku mistrovství světa v hokeji tak má holka strach aby si vydělala bude tam silná konkurence.Takprosím tě si nech ty kecy....
27. dubna 2012 v 13:01
FINSKO
No jen aby to nebyly zase nějaký keci....protože je ted v Helsinkách silná konkurence, tak aby jsi slečno Anežko nepsala jen proto, aby tam holky nejezdily a ty si byla v balíku
Jestli to je pravda, tak pošly odkaz na ,,FINSKÝ DENÍK,,
27. dubna 2012 v 12:54
Finsko
VYVARUJTE SE MOMETÁLNĚ FINSKU.fINSKÝ DENÍK PŘINÁŠÍ,ŽE PODOBU JEDNOHO MĚSÍCE BUDOU POLICISTÉ A SPECIÁLNÍ JEDNOTKY OBJÍŽDĚT HOTELY I APARTMÁNY!!A LIKVIDOVAT NÁS A PRÝ SE BUDOU SPOJOVAT I S ČESKOU REPUBLIKOU.A HOLKY BUDOU DEPORTOVAT.NAŘIDILA TO JEJICH MINISTRNĚ VNITRA KTERÁ JE ŽENKSÁ A JE TO PREJ PĚKNÁ SVINĚ UPOZORNUJÍ MĚ NA TO KLIENTI.JÁ UŽ MÁM KOUPENOU LETENKU.HOLKY JESTLI NECHCETE PROBLÉMY TED SE NA TO VYSERTE A EN MĚSÍC POČKEJTE.AGENTURY VÁM BUDOU TVRDIT ŽE TO NENÍ PRAVDA ALE JIM NEJDE O VÁS ALE O PRACHY..JESTLI JE NEJAKA Z VÁS CHYTRÁ JEDTE TŘEBA NA CHVILI JINAM A PAK SE VRATTE DO FINSKA ALE OPRAVDU TED NEDOPORUČUJI.JÁ DNESKA SPÍM NA LETIŠTI VYHODILI MOJÍ KÁMOŠKU A ZAVOLALI POLICAJTY A HOLKY TED UŽ SE S VÁMA NESEROU JEDNOU MI TO PROŠLO A TED SE TAKY BOJÍM...JINAK HODNE ŠTĚSTÍ S PRACÍ anežka
27. dubna 2012 v 12:39
pozor!!!!!
holky vrátila jsem se z Finska byla jsem pod holkou která má e mail
czech.elite@centrum.cz
není schopná zajistit apartmány a ví o nich holky dava na hotely přišla na nas recepce a vyhodili nas pak nam zajistila jiný hotel a tam už přišli policisté a ona nas v tom nechala ,musely jsme zaplatit ový letnky a odletet ale peníze si ta píča poslat nechala je to kunda a nespolehlvá kunda!!!!!práce na hotelech ja zakazaná!!!!!jestli nechcete problémy a ostudu vyhýbejte se hotelum!!!!!
27. dubna 2012 v 11:12
Lenka pro Terezu
No jo jde o to jestli jsi byla ve Švédsku na hotelu tak je jasný že na to vlítla policiie to není jako ve Finsku nebo Norsku.Já do Švédska jezdím už druhý rok a stale jen na apartmán a max.tak na 5dní.pak je vše v pohodě.dík za kontakt pa
27. dubna 2012 v 10:18
FINSKO ANETA
HOLKY!!
TADY ANETKA! KOUKÁM A NĚKDO MI BUD ZAMĚNIL EMAIL NEBO SI UDĚLAL PODOBNÝ A VYDÁVÁ SE ZA MĚ!
MŮJ EMAIL NA FINSKO - NEJSEM AGENTURA ALE HOLKA JAKO VY CO POMAHA BEZ AGENTUR
aneta.coyotour@seznam.cz
!!!!!
27. dubna 2012 v 09:01
CAROLINA
AHOJ HOLKY,
Nejezdi nekdo do Skotska?rada bych vyjela....je tu nejaka,co chce take? A umi anglicky samozrejme,chci jit na apartman,sama na sebe
papa
27. dubna 2012 v 08:36
Tereza
Pro nikinka, jja bych teda Svedsko uz znovu po zazitku na imigracnim neriskovala, ale souhlasim s tim Finskem. Ja jsem tam spokojena. email je kdyztak
czech.elite@centrum.cz
27. dubna 2012 v 00:36
pro Nikinka
Souhlasím s Terkou také jsem tam byla před 2měsíci a byl to můj zatím neotřesnější zažitek z téhle práce.Už v životě nikdy.Jo ceny souhlasí alemě se nepodařilo nikdy mít hodinu.Jak píše Terka klienti jsou hovada myslí si že si k tobě můžou dovolit vše co jinak ne...FUJ nikdy víc.Tam ženská nemá vůbec cenu to velbloud má větší..Jed do Švédska nebo Finska.
26. dubna 2012 v 19:27
Nikinka
aha, a kam by ste mi doporučili jet? Plus kontakty prosím.
26. dubna 2012 v 18:58
Terka
Ja jsem byla v Dubaji pred 3 tydny a uz nikdy bych se tam nevratila pracovne!!! Byla jsem rada ze jsem si prinesla naklady co jsem do toho vrazila. Mozna jsem jedna z mala co tam nezarabala, ale je tam hodne silna konkurence rusek a za den zavolalo tak 1-3 zakazniku a z toho prisel jeden nebo nekdy nikdo.. co se tyce cen tak to bylo 1500 aed za hodku co je asi 6700 kc..Ti zakaznici byli prasata, byly drzi a hnusni... Bohuzel z meho pohledu a zkusenosti dubaj ne...