Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
4. května 2012 v 11:01
Praha
Tak porad lepší než sedět v Praze v klubu celou noc za 2000...tam se dá vydělat i 10tisic,ale každy si musi vyzkoušet ,co mu vyhovuje. Jen pisu me zkušenosti. Byla jsem i v k5,ale tam je člověk šťastný za 5tisic. Takže pokud já bych potrebovala vydělat v cesku,vím ,ze jedine showpark.
4. května 2012 v 01:33
ilonka
showpark? no kdyz nekomu nevadi prvni 4 chlapy obslouzit za najem a az pak vydelavat pro sebe tak prosim...
3. května 2012 v 23:10
Praha
V Praze snad jedine showpark
3. května 2012 v 22:47
Luccci
Ahoj holky, nevite o nejakem clubu v praze kde se daji vydelat slusne penize??? Ve smeckach to stoji za nic.diiky
3. května 2012 v 20:09
Simča
Ahoj holky, nemohly byste mi někdo poradit nějaké slušné lidi a místa na spolupráci v zahraničí,
s kým máte dobrou zkušenost?Chystám se poprvé vyjet, ale nemám moc dobré zkušenosti ani tady z Čech a nechci se napálit. Moc děkuji
3. května 2012 v 19:35
Šíla
3. května 2012 v 19:21
Hanover
No Nella slibuje 50 e pul hodka a 100 hodka ,což není spatny,pokud je všechno pro slečnu. Ale mám strach,špínu a bordel taky nesnesu....kdyby měl někdo zkušenost tak ještě prosím dejte vědet. Děkuju
3. května 2012 v 19:17
Linda pro Hannover
já tam byla asi před 5 lety ne u nely ale sama na sebe a už tenkrát se tam chodilo za 30éček tak si ani nepředstavuju za kolik se tam chodí dnes
3. května 2012 v 18:53
HANNOVER
v Hannovru byla má známá..nevím ale myslím že říkala slovo NELLA..Prý tam byla den a jela zpátky..Nelíbilo se jí tam, že tam prý byla špína a bordel...Jejímu slovu věřím, ale také musím říct, že je dost pedant na to, aby pracovala v čistotě..Víc nevím...Odjela-nelíbilo se jí tam celkově...
3. května 2012 v 17:47
Hanover
Holky nebyl někdo v Hanoveru u Nely? Je to na mitne
2. května 2012 v 21:55
Šíle
cau Šílo, napis mi svuj email,napisu ti o Skotsku, Carolín
2. května 2012 v 00:26
zuzana
ahoj nevi nekdo praci ve finsku ?
1. května 2012 v 18:32
carol
1. května 2012 v 10:40
Misto v UK
30. dubna 2012 v 15:04
Michala
Nevite o necem dobrem v Anglii? Chtela bych vyrazit od 13.5, tak jestli mate neco dobreho pisnete pls.
29. dubna 2012 v 20:13
Klára pro Merlisu
Pouze můj názor :) Zamyslela si se nad tím, jak to vypadá z druhé strany? Pokud píšeš email stejně, jako tady (s hrubkama), tak asi taky moc dobrý dojem neuděláš. Nic proti
29. dubna 2012 v 20:02
merlisa
VUBEC NEPOMLOUVAM JEN JSEM ZDELILA SVUJ NAZOR A NAVIC JE MY JASNE ZE SI TO MUSIM ZAPLATIT V TOM NENI PROBLEM ALE POKUD PISI NA PRACI TAK DAM NA PRVNI DOJEM JAK E JE VYJADROVANI BUD AGENTURY A NEBO KOLEGYNE A VZDY SE MY TO VYPLATILO PROTOZE JSEM SE TAKTO VYVAROVALA NEPRIJEMNOSTI KTERE BY MY JEN USKODILY CHAPES
29. dubna 2012 v 19:23
merlisa
já s anetou spolupracuji pár let a jestli toto napsala, tak to asi tak nemyslela, jak to myslíš ty.Je to tvůj život a tvoje rozhodnutí a popravdě, je to fakt jen na tobě co budeš dělat. Spousta slečen říká že nedělá tohleto a táhleto a pak za pár tisíc roztáhnou nohy bez kondomu a nikdo se to nedozví. tak nevím, co tu provádíš za cavyky, když si s ní ani jednou nespolupracovala. Na jednu stranu mysli si co chceš.
a to je snad jasné že ti nebude platit letenku s ubytkem když tě nezná
Měj se krásně merliso a přestanť tu trapně pomlovat, když toho člověka vůbec neznáš.
29. dubna 2012 v 17:17
merlisa
takze mne tady nekdo nepochopil cituji slecnu ANETU JEMI JEDNO CO BUDES DELAT HLAVNE VSE SE PLATI DOPREDU.NIKDY JSEM BEZ OCHRANY NEPRACOVALA A PRACOVAT NEBUDU PROTO ME TENTO PRISTUP SLECNY ANETY ZARAZIL
29. dubna 2012 v 15:38
Merlisa