Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. května 2012 v 21:57
Linda pro Miska
já mám svúj privátek v německu jdu si sama na sebe takže mě to stačí,už jsem najezdila dost
25. května 2012 v 21:56
Miska pre LINDA
Dakujem Linda. A ty kam chodis? Nechces ist somnou?
25. května 2012 v 21:56
Linda pro Miska
sorry za pravopisní chyby ale píšu rychle tak se nekontroluju a nejsem žádná vysokoškolačka,ale zase jsem upřímná a nejsem mrcha, a o to v našem řemesle jde ne?
25. května 2012 v 21:52
Linda pro Miska
To je club kde to má rakušák a má jich ještě asi 10 po celim švajcu,milionovej chlap a tady jsem dělalajá a po 500denně jsem nešla čistého,a to nejsem zas modelka ,byla tam se mnou slovenka ale fakt baba a ta si domu vozila každejch14 dní 200000kč domu,a postavila si barák jak hrad já u ní byla i na dovče byly sme dobrí kámošky
25. května 2012 v 21:46
Linda pro Miska
A prosím tě nelez nikam kde to maj třeba jugoši nebo tak většinou to maj načerno,nejlepší je když to má švycar nebo to tam maj hodně němci nebo rakušáci ty sou v poho a klioši tam choděj
25. května 2012 v 21:44
Linda pro Miska
moje známá byla taky v nějakýmpajzlu v san galenu a taky ji šéfka řekla že ji to vyběhalaa chtěla za to 400 za tyden přišli benga a holku zavřeli na měsíca dostala 3000 fr pokutu tu musela zaplatit její máma ona neměla peníze
25. května 2012 v 21:44
Pro Miska
Presne tak, souhlasim s Lindou, holky jste ubohé, když ti píšete takové kraviny!!
Lindo máš naprostou pravdu, přes čechy nejezdit, většina je jen banda pasáků, naslibujou hory doly a skutek utek..nejlepší najít kamošku a jezdit ve dvou, pak se to všechno snáší líp:-)
25. května 2012 v 21:41
Linda pro Miska
věř mě, většinou to je tak že jdeš do clubu kam chceš dělat tam ti daj papír s tím papírem jedeš většinou s taxikem na uřad je to kousek od vlakáče když jsi v curychu ,tam předložíš obřanku a oni se zeptaj na jak dlouho to chceš někdy je lepší řict že jen na 10 dní a pak si to jít prodloužit protože se múže stát že ti to na ty 3 měsíce nedaj,už se mi to jednou stalo,oni ti v 99procentech na tom uřadě řeknou že si pro to povolení máš přijít druhej den proto ten den nemúžeš ještě dělat druhej den si deš pro papíri a bud ti je daj nebo ne když jo zaplatíš asi 30fr,jo a dobrej majitel ti na ty papíri dá a ještě ti dá na hotel abys ten den co nemúžeš dělat přežila,to je celej postup
25. května 2012 v 21:29
Miska
Lindo prosim ta posli mi na mail tie kluby, fakt uz neviem co je pravda...
25. května 2012 v 21:25
Linda pro Miska
Ježiš marija coti to tady kecaj za píčoviny nevěř jim ani slovo to je přesně to co tu píšu jen s tebe někdo bude tahat prachy POVOLENI STOJI KOLEM 30FRANKU ANO SLYSIS DOBRE 30FRANKU,to je presne to co sem tu psala a zadny pres internet ,pres internet to nejde nevěř nikomu musíš si to vybavit sama,bože takoví stahování holek z kúže jestli chceš dám ti seznam těch nej clubu ve švajcu,maj to jen švýcarové a žádný češi tam kde to maj cizinci to stojí zahovno věř mi,bože uplně valim oči jak tě tu někdo múže tak lakovat NORMALNE JSEM NASRANA
25. května 2012 v 21:25
Pro Miska
Stojí 20 franku a je to to, co muzes ppracovat jen 90 dní v roce, jakoby od urciteho data treba 10 dni..pak zase znova nekdy na 10 dni a 20 franku pres internet
25. května 2012 v 21:03
Miska
Tak to je dost...
25. května 2012 v 21:00
Pro Miska Nicol
Tak tak to me schvalne zajímá kolik stoji.Vim že to pod 1500 nebylo
25. května 2012 v 20:58
Lucka pro Nicol
25. května 2012 v 20:53
Pro Miska
to povolení tolik nestojí, je to hnupina
25. května 2012 v 20:51
Pro Miska
Nevim jistě ale myslim neco kolem 2000 franků
25. května 2012 v 20:51
Pro Lucka
A jaky máš emai?Nic mi neprislo
25. května 2012 v 20:28
Miska
Dakujem Vam vsetkym za info. Este ma zaujima kolko stoji to povolenie? Snim mozem pracovat aj na roznych privatoch v ramci Svajciarska?
25. května 2012 v 20:07
Lucka pro Nicol
Ahojda ale já už ti psala email...jestli je to ten kleopatra....
25. května 2012 v 19:58
Pro Miska
Papiry se daji udelat i prez internet,nebo si tam můžeš zajít sama,dva dny to trva nez můžeš pracovat.Proto je tam v tom diskretu Eva dělá a muže ti poslat fotku papiru aby jsi se presvedcila