Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
27. června 2012 v 16:21
Klarka Pavle
Ahojky Pavlo,zaujala mě tvá nabídka na Anglii.Byla by jsi tak hodná a v případe,že kdyby jste potřebovaly holky,ráda bych se seznámila s novými lidmi a zájem bych měla.Mluvím anglicky a německy,jsem mladá 25;)) ,ale taky jako většina hokek z té práce už taky vyčerpaná;) setkávat se denně kolikrát s prasatama jako my tak to by většina lidí nezvládla;)) ráda bych za oplátku take něco doporučila;)
27. června 2012 v 13:35
Alice
ahoj holky, jsem na private v Uk, vypadla mi kamaradka, tak tu mam misto pro jednu, jestli ma nekdo zajem prijet zkusit, zda udela miliony :D vice info na mailu:
driveyoulife@gmail.com
27. června 2012 v 13:25
Karla
27. června 2012 v 13:22
Pro Karlu
Ahoj Káji, můžeš mi dát na sebe kontakt? Děkuji Katka
27. června 2012 v 12:29
Karla
čtu tu diskuzi zpětně a tak chci ještě reagovat: záleží na loklitě, někde černí chodí chodně někde téměř vůbec, tady jsme na jihozápadě ANglie, jsem tu 14dní a měla jsem jen 1x Inda, jinak samí bílí Angláni, když máte na profilu, že barebackneděláte, tak se na to neptají. Jinak jedna holčina odjíždí zítra a tak sem sháníme dívku co nejrychleji. Díky
27. června 2012 v 12:19
Karla
jo a myslím to vážně a upřímně, tady konkurence nehraje roli, klienti chodí na fotky a ne na výběr, inzerují na serveru, kde jsou tisíce profilů, takže si tu neděláme naschvály nebo tak. Klienti jezdí i až z Londýna aokolních měst, takže docela nevyčerpatelná klientela.
27. června 2012 v 12:11
Karla
Ahoj, mám dobrý kontakt do Anglie, pracuje se za denní nájem, ne na procenta, takže žádní vydřiduši a stačí jen si koupit letenku a přijet, ještě teda vlastní dobré fotky. Peníze nám dávají denně na ruku, jsme tu ve 3. Já mám jen základní servis a vydělávám okolo 200liber denně, holky co dělají větší servis i přes 300liber. Jen teda asi první 2 dny jsem tu měla okolo 100... je to tu fajn, žádná buzerace, jen po sobě člověk musí uklízet a udržovat čistotu, peníze denně. V případě zájmu dám ráda kontakt.
27. června 2012 v 07:57
Gina
Zajíčková nemá s Viktoria Netoyer nic společného. Přes ně jsem jednou cestovala a nechali mě před hotelem s tím, že se mám domluvit, že zaplatím až druhý den, no vůbec to nebylo nápadné na recepci. 29. se vracím zpět do ČR a vezu si krásný peníze. Přes Zajíčkovou pojedu zase.
26. června 2012 v 22:55
beata
vzkaz a dotaz pro zklamani kolik sis tam v tom moncheri vydelala..... a kolik mas predstavu slusneho vydelku taky jsem tam chtela jet ale az po skonceni fotbalu ted je ten fotbal tak to nema cennu
26. června 2012 v 22:41
Souhlas
Já přes ně dokonce ani neodjela,protože ta komunikace s nima..měli jsme domluvený termín na jednu neděli s tím,že v inzerátu psali,že předem zaplatí hotel,z čehož sew pak snažili vykroutit,nakonec jsme se dohodli,že než odjedu,přijede nějakej chlap a dá mi peníze na ubytko.Asi tři dny před odjezdem jsem je uháněla,jak to teda vypadá,jestli vše platí,nikdo neodpovídal,v šest večer v neděli jsem měla odjíždět a a když už jsem s tím teda nepočítala,tak mi asi hodinu před odjezdem napsali,ať teda jedu.Fakt magoři ty lidi z týhle agentury
26. června 2012 v 22:38
vůbec zajíčková
vůbec neberte zajíčkovou, victora nehter nebo jak se píše, už jsou tu z dřívejška recenze že ne i já mám špatné zkušenosti a toto určitě píše agentura!!! že je zrovna ve finsku, blabla kdo by napsal opravdu skvělé výdělky
myslete holky!!
26. června 2012 v 21:04
Gina pro A
Ahoj, já jsem zrovna ve Finsku přes Veroniku Zajíčkovou a super, opravdu skvělé výdělky.
26. června 2012 v 18:00
A
Ahojky, byla jste už některá ve Finsku s agenturou Veroniky Zajíčkové?
26. června 2012 v 13:52
STARŠÍ HOLKA
24. června 2012 v 18:02
pro dotaz
najdi si na hyperinzerci inzeraty a uvidis sama, já jinak doporučuji spíše operátorku, je to na podobné bázy jako agentura ale nebere si půlku ale bere si peníze jen za zvedání tel. Já jezdím všude jen s operátorkou...
24. června 2012 v 16:01
dotaz
holky prosimvám když chci vyjet přes agenturu,tak jak správně a co nejlépe vybrat,abych nenaletěla ... s agenturou nemám zkušenost a vyjet sama si zatim netroufnu , může někdo poradit ? díky
24. června 2012 v 10:20
Klar
Ahoj, mate nekdo doporuceni nebo hledate kamaradku na city tour, odjezd mozny co nejdrive. mail :
ambasy@seznam.cz
24. června 2012 v 08:26
Emily
já si myslíš,že pokud dá člověk vždy na ostatní,tak neni sám sebou .. když člověk nezkusí,tak nezjistí ... musí se počítat s tím,že narazíš a nepůjde to,ale taky,že si naopak můžeš dobře polepšit ... já zatím zkusila jako první Slovinsko,potom Německo Spayer a potom Německo Mnichov a pokaždé sem si polepšila,ale taky sem se bála,abych nenarazila..chce to zkoušet a zkoušet
23. června 2012 v 22:51
finsko léto
no tady nikomu nevěř, opravdu, holky jsou svině
23. června 2012 v 21:21
Finsko v létě
Co člověk,to názor,koukám :))) tak uvidím,jestli pojedu