Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
29. června 2012 v 15:30
LEONBERG
29. června 2012 v 14:56
ddddd
ale nepovidej ja mam moc pekne a sikovne slecny dohromady 80 ale to neni pro vase mozecky zpracovatelna informace
29. června 2012 v 13:39
pro ddddd
tak sem ty lži nepiš, Ty pasačko jedna!!
se pak nediv, že o Tobě tu budou psát holky že to u Tebe stojí za hovno, a nikdo k Tobě nepřijede!!
29. června 2012 v 12:53
ddddd
29. června 2012 v 11:54
Gien
jestli ma nekdo zajem o praci na private ve svycarsku ve veku 19-30 let(stihle) ...dejte vedet na
jakubgien@seznam.cz
co se tyce vydelku, zalezi vse na vas holky, jaky servis delate, nemusite tu delat sracky a hovna jako vsude, podminka tu je, ze se kouri bez gumy, dale uz je to na vas, ocekava se profesionalni a hlavne pratelsky pristup k hostum, nehledame bordelarky, ani spindiry, nebo ne-inteligentni devcata... jedna se o privat na urovni s dobrou klientelou ze vsech velkych mest, privat je situovan v mittelandu 50-60km od zurichu,bernu,baselu ci lucernu... tydeni cisty vydelek se pohybuje kolem 2500- 5000 CHF,jede s 60% na 40%... jestli ma nekdo zajem napiste.diky G. k emailu pripojujte foto(nejlepe BEZ RETUSE), bez fota nebudu odpovidat...
29. června 2012 v 11:46
Ilona
A porad plati,ze pokud nektera potrebujete vydelat penize,pomuzu vam na privat,kde jsem a jezdim i ja.Garantuju vam,ze odsud nikdo s 500 libramy neodjizdi!!Je to par tisicovek a to u kazde holky!Asi jsem podle nekoho blba,kdyz chci nekomu pomoct,ale je to tak.Vim,ze kdyz jsem zacinala,tak jsem taky potrebovala rady a nebylo to vzdy lehke a doporuceni na dobry privat je moc dulezita vec v nasi branzi,vetsinou holky taji dobra mista a nepreji je jinym a to je skoda.Tot vse.
29. června 2012 v 11:41
Ilona
Nechci reagovat na tve zle reci,nikdo ti nemuze za to,ze jsi byla na spatnych mistech,ci pod neschopnymi lidmi.Nikdy bych sem nenapsala lzi a veci za kteryma si pevne nestojim,to bude asi tvuj styl a tva chyba,ze se v zivote placas od niceho k nicemu.Ja zde nabizim skutecnou pomoc holkam,ktere uz jsou v Anglii a nevydelavaji.Ja jezdim do Bristlu opakovane a abych odjizdela s 500ti librami jako ty,to se mi nestalo,radeji bych sedela v Cesku na zadku.Muzu k tomu dodat jen to,ze neschopnym zakomplexovanym holkjam uz stejne nepomuze nic a nikdo!Hledej chybu u sebe kdyz trcis na spatnem miste,kde to nezvoni a ty tam cekas az prijede jezisek.Ja vim,ze tady je to jinak a spokojene jsme vsechny.Proto jsem tady napsala,protoze mi je holek co sem pisou a trci v Londyne, lito,travi tam mladi a par supu v kapse.Je to skoda,staci se presunout jinam....Ale i tak ti preju hodne stesti v hledani a muzu ti jen doporucit,ze pokud se ti nekde nedari,tak tam nesed se zalozenyma rukama,protoze jezisek uz byl:-)
29. června 2012 v 09:56
D
no jasne...ty vole to je demence tohle :) je videt,ze asi ty, ktera me tu krituzjes a urazis, ci pomlouvas z nejakeho pasactvi (pritom jsem taky slapak :D ) se pohybujes asi mezi tema ,,spatnejma" :)) ja bohuzel pisu uprimne :) a cistym svedomim !
29. června 2012 v 01:15
ddddd
NEURAZEJ TAK ABY BYLO JASNO NA TOMTO FORU SE NIKDY PRAVDA NEUVADI JSOU TU SAME LZI TO SNAD VSECNY KTERE SEM CHODI MOC DOBRE VEDI
29. června 2012 v 01:01
D
vizitka :) sorry...stane se :)
29. června 2012 v 00:57
D
tak kdyz ja beru na hodinu 200-300 chf ...coz je 4000-6000chf...takco ja mam procestovany tak holky maj na privatech cca 250-300chf na hodinu ! + extra takze z hodiny muzes mit i 400chf ty chytra coz je 8000...a tim ze mas procestovany cely svycarsko se moc nechlub :) ptz jestli jsi slapala furt pod nekym tak to neni dobra vyzitka :P... a blbou nehledam :) hledam nekoho s jazykem a na urovni, co by se mnou jezdil prave po tom celym swiss jak ty rikas a menil mista...ale myslim,ze kdyz jsi cestovala po swissu tak ceny musis znaaaaat :P chytra...akorat tu zbytecne nekoho odrazujes kdo by mohl potkat i normalni lidi v tomhle bussinesu a ne vyfetovanou picu jak tomu vetsinou byva...
29. června 2012 v 00:49
D
Aha tak uz je nám to jasny;)) 23a blbou.To na nás to neuhrajes;) my si vydelavame sami na sebe
29. června 2012 v 00:47
D
7000 z hoďky?Muzu se zeptat jak se to jmenuje?procestovala jsem cele Švýcarsko a zůstává horský tolik?
29. června 2012 v 00:30
D
a jinak pro pee : jestli bys mela zajem dej vedet...vim i o slusnem privatu pro holky... koukal jsem do historie,ze jsi novacek, ja nejsem obycejnej slapak :) mam nejakou uroven a nedovolil bych si poslat nekoho nekam do prdele,aby na tom byl tratnej nebo byl mezi 20ti kurvama v nejakym bordelu ci saune... klidne dam svuj skype,osobni cislo poslu fotky, pokud budes duveryhodna i facebook...nejsem pasak, ani nejaka podelaavacska mrdka, jsem normalni kluk co dela to stejny co holky :) a muzu pomoct...
29. června 2012 v 00:21
D
do prdele nejsem zadnej pasak... !!! hledam jen nekoho s kym bych mohl jezdit po svycarsku delat love...precejen je lepsi platit apartman nebo hotel na pul !...a nekteri mi klienti by chteli zkusit 3jku s holkou...takze tak... jinak ja ted treba ve swiss jsem
29. června 2012 v 00:16
ddddd
ale nepovidej pasaku nevtirejse
29. června 2012 v 00:10
D
a nemela by nektera holka, jak rikate pekna, zajem jet sama na sebe ve svycarsku(5000-7000kc z hodky) a delat s klukem ? mam tu stalou klientelu a vim co a jak ...jen jestli chcete ale nehledam starsi jak 23,peknou,stihlou... kdyztak fotku a neco o sobe na
benichat@centrum.cz ...urcite odepisu neco o me a jak by to probihalo :)
28. června 2012 v 23:24
pee
díky za info
28. června 2012 v 23:12
ILONA A JEJI BRISTOL
TAKOVEJ KEC,JEN HOLKY LAKAS,JA JSEM HEZKA,MAM KRASNE FOTKY A JELA JEEM DOMU S 500LIBRAMA,
LOndyn?jj,bude olympiada ,ale neskrtnete si tam,na hotely Vam nedojdou a kdyz jo,vyrazi Vas hlidac ode dveri,stalo se mi to pred14dny,hotel v centru stoji na noc do 11poledne4-5000,jenomze v dobe olympiady?hotel co stoji 4,5tis,bude stat20 000!kouknete se samy na hotely,ale stejne nedojdou,porad se ptali na owo,anal a jen ze uz jde a hovnajs,mela jeem100vky volani,ale nedosel mi nikdo,pac.nechtel hotel,apartkan je jeste drazsi nez hotel a tam take hned vyhodi ,desna ostudq,chteji zalohu500liber na tyden a plus500na ruku dalsi na tyden,takze1000£na tyden,s tim,se kdyz neni s vama problem,vrati tech 500£,diky uz nikdy,prisli na to a prisla jsem o1000£ za3dny,huste ze?sama na sebe,ano,ale.ne do.Londyna,jo a letenky,co stoji 1500,v dobe olympijs.her stoji spatecka i 7000,
Jane,co byla vsude po Uk a v Bristolu prodelala kaďky,Londyn též...
28. června 2012 v 16:14
Ilona
Ahoj holky,je mi lito,ze sedite na privatech v Londyne a nevydelavate.Tady v Bristolu si vydelavame pekne penize,neni zde takova konkurence,takze slusne prijmy jsou primo garantovany!Pokud mate zajem,napiste na email
impossibleja@seznam.cz a ptejte se.Rada vam pomuzu k dobremu mistu,kde nestihame!!Ilona