Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. července 2012 v 00:05
ILONA A JEJI BRISTOL
Ahoj,ja nemam zadny komplex,mam fakt projeta mesta co inzerujes a nejsem ten typ,co sedi naprdeli,kdyz to 2dny nejde,jedu jned jinam,rekni hlavne holkam,za kolik pujdou u tebe ,sama vis,ze s cenama hod120-150jim prijdou prvni dva dny a pak slus,tecka,musi jit za malo,aby ti zaplatily najem,ktery se plati okolo5000,600mesicne,ty si beres kolik denne?100:,pul na pul,coz neni legalne...:-)
Holky,zkuste tam jet a uvidite samy,treba Vam to pujde,...Anglie je pase,bohuzel
ILONA A JEJI BRISTOL
Ahoj,ja nemam zadny komplex,mam fakt projeta mesta co inzerujes a nejsem ten typ,co sedi naprdeli,kdyz to 2dny nejde,jedu jned jinam,rekni hlavne holkam,za kolik pujdou u tebe ,sama vis,ze s cenama hod120-150jim prijdou prvni dva dny a pak slus,tecka,musi jit za malo,aby ti zaplatily najem,ktery se plati okolo500,600mesicne,ty si beres kolik denne?100:,pul na pul,coz neni legalne...:-)
Holky,zkuste tam jet a uvidite samy,treba Vam to pujde,...Anglie je pase,bohuzel
ILONA A JEJI BRISTOL
Ahoj,ja nemam zadny komplex,mam fakt projeta mesta co inzerujes a nejsem ten typ,co sedi naprdeli,kdyz to 2dny nejde,jedu jned jinam,rekni hlavne holkam,za kolik pujdou u tebe ,sama vis,ze s cenama hod120-150jim prijdou prvni dva dny a pak slus,tecka,musi jit za malo,aby ti zaplatily najem,ktery se plati okolo5000,600mesicne,ty si beres kolik denne?100:,pul na pul,coz neni legalne...:-)
ILONA A JEJI BRISTOL
30. června 2012 v 21:04
...........
30. června 2012 v 20:16
kourit
amam velkyho kara
30. června 2012 v 20:15
kourit
ktera my vikouri a nastikam jej to do hubi holki potrebuju nakou slapku jedna my uteka sem heskej
30. června 2012 v 19:00
Ilona
Pro dobre misto na najem...jen tak pro poradek,kdyz se pise o holkach SLOVESO K NIM VZTAZNE,jako o zenach,pise se vzdy tvrdeY!!!Dekuji,mlati mi to do oci!!
30. června 2012 v 12:25
Dobre misto na najem
30. června 2012 v 12:20
Dobre misto na najem
Holky, ty co jste mi psali na email rozesilala jsem i fotky, pokoju atd, misto je to hezky a dost cisty, takze nevim kde jste byli predtim tady urcite o cikanku nejde a ja bych taky uz zadny nedelala, dnes jsem tu posledni den a jsem s vydelkem spokojena a urcite se vratim, kdo chce vyzkouset, rada pomuzu.
30. června 2012 v 08:27
D
:-) trosku silna slova :) jak vic rizikovej ? :-) u nas je vsechno pres gumu zlato...kdezto tobe lize picu kde jakej bacilonosic ...to je mozna duvod proc nedelam gigola :))) uvedom si ... je videt,ze moc nevis a praveze tim,ze je to tu pro holky, tak nabizim spolupraci holce se mnou a nebo muzu vybavit misto do pekneho privatu,ale tam se jede 60/40 ... jen se snazim pomoct nic vic...takove hloupe devcata co ty budou stale asi slapat v nemecku :)
30. června 2012 v 04:46
leonberg
a aky mala mail? ake boli podmienky? ja mam ist a buduci tyzden a ma m zle skusenosti s cigankami, taky som rada vediet...napises nieco blizsie?
cesnacka25@gmail.com
30. června 2012 v 04:38
bibi
leonberg...tak ja dnesak s nimi psala...vypadaj v pohode...ma nekdo zkusenosti?????
30. června 2012 v 02:38
dolly buster
AKORAT TA TVOJE A NESER SE SEM TO JE FORUM PRO HOLKY A NE PRO TAKOVYHO CHUDAKA A UBOZAKA JAKO SI TY KDYZ MAS TAKOVYCH ZNAMYCH JAK TVRDIS TAK SI SEZEN PARTACKU MEZI NIMA A NEOTRAVUJ NAS HOLKY SI UBOHEJ SNAD SI NEMYSLIS ZE CHYTRA A HEZKA HOLKA S TEBOU DO TOHO BUDE UZ JEN I ZE ZDRAVOTNIHO RIZIKA SES VIC RIZIKOVEJ NEZ HOLKA BUZIKU A UZ SEM NEPIS
29. června 2012 v 23:44
D
demence :-) ja jsem pohodak :) je videt jakou mate nektere uroven :)
29. června 2012 v 20:24
dolly buster
neotravuj prostitute to by moch rict kazdej odpal a nevtirejse
29. června 2012 v 19:30
D
protoze mam 2 partaky na dovolene :):) nejsem ubozak mam slusnou klientelu delam tu praci na urovni ! :-)... a holky otravuju protoze jsem normalni spolecnost, nic neberu, jsem jen kurak ani nepiju a mam auto...a dost znamych tady...takze je vse bez problemu a muze si kocka jet sama na sebe...jen se podelime o najem ...thats all
a mimochodem mam dost klientu co prave chteji zkusit trojku s kockou :) coz je uplne easy a za hodne slusne prachy :-)
29. června 2012 v 17:36
neznamy
tak proc si k sobe nenajdes prostituta ubozaku a neotravuj holky
29. června 2012 v 16:21
D
Tak jeste jednou, kdyby mela inteligentni holka s jazykem mezi 18-23lety zajem o cestovani po Svycarsku(vim co a jak) a vydelavat sama na sebe dejte vedet:-)
Nejsem pasak, slapu si sam na sebe, taky pracuju s chlapama:-) ja tu mam celkem slusnou klientelu,hledam k sobe nekoho zodpovedneho,cistotneho,duveryhodneho...muzu vam i poslat popripade i kontakt na zarizeny privat ve svycarsku :-), kde se ale jede 60-40 asi jak vsude..holky tu delaj cca 250-300chf na hodinu (5-6000 czk) jedem oba dva na sebe :) takze kdyby nekdo mel zajem poslete mi fotku na maila a neco o sebe :)
benichat@centrum.cz, Dom
29. června 2012 v 15:40
Pasakum
KdBy vám to tam šlapalo jak povídáte tak se nebudete zabývat nejakym forem a hledat holky..uděláte si reklamu a holky si vás najdou sami