Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. července 2012 v 22:16
Diana
Ahoj, ano ve Finsku v Helsinkách, chodí stále ten policajt a vyhazuje z apartmánů. Podle mne, je domluven s těmi agenturami, co pronajímají byty a v okamžiku, kdy má agentura nového zájemce o ten byt, tak tam fízl nakluše a stávající holky vyhodí. Přijdou o prachy za zbylý čas a určitě z toho nějaké procento, ukápne i tomu fízlovi.. Protože prostituce, je ve finsku legální, pouze pronajmout byt, je nelegální..
9. července 2012 v 20:22
Nina
Já cestuju do Finska na 14 dní, tak doufám, že tam
9. července 2012 v 17:34
prázdniny?
holky je vůbec nějaké místo kde to v létě frčí?
9. července 2012 v 16:23
Diana
Já se vrátila z Mnichova a katastrofa. Musela jsem dělat všechen servis v ceně, kromě análu. Za úplně směšné ceny
9. července 2012 v 14:00
Dom
Dansko vynasi lip :) jen o tom nevis :) neni tam konkurence...jen vy kecate o finsku,kde je to zakazany...pritom ceny mas stejny jako ve svycarsku :) hehe ...smeju se
9. července 2012 v 12:18
Finsko
Hladam si kamaratku najlepsie z Bratislavy na spolocne cesty do Finska.
8. července 2012 v 22:55
Lenička . Rakousko
Ne prohlídka u nás je nezajímá. Chodí tam kontroly. Třeba ale najdeš něco , kde nebudeš muset jít. Nebo tě nechají dělat už dřív, než budeš mít kartu. Ale když tě chytí, tak zaplatíš pokutu. Jinak to je docela opruz - ty kontroly... Někdy jsem tam čekala i půl dne. A ten strašný pocit, jak tě tam každý sledoval...
8. července 2012 v 22:43
přesně tak
holky, prosím, nesnižujte ceny v tom finsku, je to jediná země, kde se dá vydělat. Finové jsou zvyklý dávat 120e za půl hodky, nesnižujte to, je to zbytečné, pak si to akorát sami zkurvíme a už jako nevím kam budeme jezdit :/
8. července 2012 v 22:10
Kaca
vzpamatuj se sama ,kravo!!!!!
8. července 2012 v 18:48
Pro děvčata co makají ve Finsku
HOLKY PROSÍM NEKURVĚTE CENY!!!!!DRŽTE CENY CO JSOU!!!JAK TO ZKURVÍTE PŮJDE CELÝ FINSKO DOPRDELE A MY TAKY!!!!!VZPAMATUJTE SE PROSÍM!!!
8. července 2012 v 17:14
Finsko
Ahoj holky, co jezdite do Finska do Helsinek, chodi tam stale ten starsi policajt a vyhazuje z apartmanu? Uz se nam to stalo trikrat a pokazde prisel tak druhy den, vyhodil nas z apartmanu i z mesta. Prisli jsme vzdy o penize za apartman tak by nas zajimalo jestli mate take nekdo stejne zkusenosti... diky
8. července 2012 v 16:30
Dánsko
Nenarazila jsem na žádnou agenturu,která by nabízela Dánsko.Kdyby to tak vynášelo,tak by to nabízeli tolik jako Finsko,ne?
8. července 2012 v 16:28
Pro Ivu
Albertov je o ničem,chvilku jsem tam byla,práce skoro žádná,tak dva klienti denně,šéf tam celej den je,ještě to na mě i zkusil,rozhodně nedoporučuju
8. července 2012 v 13:11
pro Iva a Ilonka
Pokud bydlíš a studuješ v Praze, a chceš tam i pracovat, tak se to Tvoje okolí dozví na 100 %.
Jestli chceš vyjet do zahraničí, tak je určitě lepší pracovat na svoje fotky a ukázat i obličej, chceš-li si vydělat pěkné peníze. Jinak na to můžeš zapomenout.
8. července 2012 v 10:32
ilonka
a idealne nejaky klub, kde nemusis davat svoje fotky na internet. a kdyz uz privat s fotkama, urcite ne s oblicejem! divila by jsi se, kolik lidi jen tak pro zabavu chodi na inzertni stranky a stranky privatu hledat sve zname, jen aby pak mohli rozhlasit tu senzaci.
8. července 2012 v 10:30
ilonka
Iva, je to riziko. musis pocitat s tim ze se to dozvedi. jestli to bude pro tebe hodne problemu, tak s tim ani nezacinej. nebo jdi nekam do zahranici.
8. července 2012 v 04:11
Iva
Ahoj holky :)
nemáte někdo zkušenosti s privátem na Albertove? Jak to tam chodi,jaky je plat atd? :)
A myslíte si,ze kdyz jsem z Prahy a studuji v Praze,ze se lide dozvedi,jak si prividelavam?
Dekuji moc za jakoukoli odpoved
7. července 2012 v 17:41
Dom
no jinak mohla by se mi ozvat holci co mi psala z emailu lariviera???prosim :) diky jestli si to precte...psal jsem ji maila...
jinak co se tyce dobre zeme nan ntuhle praci je Dansko :) asi lepsi nez finsko:) uz neni pravidlem, zakazane ovoce nejlepe chutna :)
7. července 2012 v 10:16
ilonka
nechci konkretni mista, jenom poradit jak si je hledala. finsko uz v planu nemam, chci jet do jine krajiny a tam se vyhnout vyhazovu.
7. července 2012 v 01:15
pro sweet.ilonka
Kočko pokud chceš abych ti poradila které teda to ubytování ve Finsku tak se opravdu nezlob ale neporadím ti.
Mě totiž taky nikdo neporadil a vše jsem si musela zjistit sama a objezdit takže opravdu ne.