Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. července 2012 v 18:26
Pro Dom
V ČR ti nepřijde tolik zákazníků ,zatímco v Německu ano. Tam ty privaty jdou vice
A navíc - pracovat v ČR tak o tobě za chvíli ví každy :)
11. července 2012 v 17:40
Dom
proc jezdite slapat do nemecka za 50-100eur kdyz v cr je cena 1500-2000 taky... ? ? ? ...neni lepsi zustat v republice? jen se tak ptam
11. července 2012 v 17:26
Ronja
ahoj holky,
nemate nahodou nejake informace o Nele z Hannoveru? pise z emailu
nellien@hotmail.de slysela jsem, ze tam neni moc cisto a holky klidne bezduvodne vyhazuje
Diky moc
11. července 2012 v 13:09
Dom
Ja treba na vase forum taky chodim :) a jsem slapak :-) docela se nekdy bavim a nekdy jsem smutny,kdyz to ctu...nemecko je zabite aj pro kluky a pokurvili to polaci hlavne co slapou taky za 50e :-/...ja jezdim sam na sebe do swiss :-) pod 200chf na hodinu nejdu a sracky fakt nedelam :)...driv jsem hledal jeste holku k sobe...Gl pro vsechny
11. července 2012 v 02:06
bella
wau, zacina to tu byt velmi zaujimave...tu uz fakt clovek nevie ci si pise s obyc babou alebo niekym co ked naverbuuje babu tak ma percenta...NEDA SA TO NEJAK VYRIESIT??podla mna je najdolezitejsia registracia....
10. července 2012 v 22:51
Coventry: od Ter
ale pak je tam jeden privatek ,se kterym jsem mela dobrou zkusenost a ma to na starosti jedna fajn slecna,kterou tady pozdravuju a jeden pan,ktereho taky POZDRAVUJU:-)a nejezdim tam ,protoze je to na operatorku a ja umim AJ sama dobre a nemuzu mit vice jak 4,5denne, mam pak bolesti, proto tam nejezdim, jinak problemy s nimi nebyli:-)
Terezka,pozdravuju Kacku,Sandru a Lindicku:-))))ze je mam moc rada:-))
10. července 2012 v 22:46
Coventry: od Ter
to co tady psala slecna o Coventry,musim rici,ze to je pravda:
pred rokem jsem s nima mela take zkusenost
Ona se zlato jmenuje Jana pravym jemnem, ten CHUJ co nosi cepisi na hlave se jmenuje Marek, je to neji pritel, jen ji Janu vyuziva a picha s holkama, co ji delat na byte.
Ma pronajate byty v Lutonu a v Coventry a ja jsem pred rokem k ni mela jet:koupila jsem si letenku tyden pred odletem a byla s ni domluvena na podminkach tolik a tolik...den pred odletem mi nekdo vola a byl to ten kokot,ze mi musi napsat mail,at si to prectu: ja na nej: to mi nemuzes rici do telefonu??a on ze ne,koktal..no coment...pak mi napsal,ze Jana zmenila podminky a zvysila castku vice jak o pul...je to pekna svine, pac podminky den pred odletem se nemeni....!!!!!pro vsechny si to pamatujte!!!! a ten Marek kazdou otravuje a chce oral bez....ted jezdim sama na sebe a dokonce mi prisel na hotel a ani nevedel ktera bije..kokote a jestli to tu nekdo z nich cte: vzkazuju: UZ SE NA VAS NEKDO CHYSTA,,,PORADNE VAM ROZBIT DRZKU A ZLAMAT RUCE!
: OBOUM
10. července 2012 v 21:32
B
Víte,co je nejhorší v Německu?Že vydělávají tlusté svine
10. července 2012 v 20:46
Hanka
Mnichov
10. července 2012 v 20:27
Coventry
Varovani pro vsechny kdo chteji jet do Coventry pod agenturou dvou cechu..David a Monika-ale meni si jmena...meni pravidla a cim vice vydelavas, tim vice chteji a neboji se te nechat na suchu ci klienty davat druhe slecne, pokud nechces menit dohodu!!!!!
10. července 2012 v 20:24
nemecko
stuttgart...
10. července 2012 v 18:42
B
Nejlepší je makat na svou reklamu sice 300€ mi tu nikdo neda ale 150 Jo a za 2Omin ho vykopnout a je to
10. července 2012 v 18:40
B
Privatu ne provazu
10. července 2012 v 18:40
B
Tak já žiju v Německu v Berlíně kde jsou taky mraky provazu za nízký ceny ale třeba Royal tam je hodka 150 klasik a vydelat se dá stejně .Co si budem povídat.Vsude je to na hovno a dělají si to holky sami.I to blby Svycarsko ..snažili se vydelat co nejvic a zacali kouřit bez a libat v cene ..to je jako sila..vsude to jde do prdele
10. července 2012 v 16:46
německo
a kde jsi v tom německu?
10. července 2012 v 16:03
nemecko
ako to je pravda, to nemecko je uplne o nicom, som tu teraz a vsetci sa otacaju na opatku ked poviem, ze napr za extra su priplatky....kazdy chce v 50euro aj bozkavacky a podobne sracky:(
som v nemecku treti ale asi aj posledny krat....dnes mam zarobene na najom a ni pre na, no hroza!!! asi si fakt nabalim nejkeho stareho debila...
10. července 2012 v 12:54
SAAMY SI ZA TO MŮŽETE
rozum proboha...to si samy sebe ceníte na 50 eur?????
10. července 2012 v 12:54
SAAMY SI ZA TO MŮŽETE
můžete si za to samy....kdyby holky držely ceny, nemusejí šukat za 50 eur..chlap by prostě chtěl sex a musel byyy zaplatit to co holka chce..ale samy holky jste si to zkazily...chodit za 50 eur??? holky je to po úroven...je to směšný..pochopte to...ženský se snížily uplně na dno....bohužel...Já sama v tom dělám ale mam pevný ceny, klienta za 300 eur za dve hodky s večeří nebo bez, ale má pevná taxa je tahle..nekoukám na minuty...trávím s ním klidně i pokec ..a to je mi 40let...holky za 50 eru bych se nikdy nesnížila..mějte roz
10. července 2012 v 11:51
Diana
Kdybych našla dobré místo a nechtěla konkurenci, napíšu přesný název místa a privátu. Takže... zase jedna, co si hraje na chytrou, viď Lenko?
10. července 2012 v 07:49
Lenka
Ahoj Diano,muzes nam napsat kde v Mnichve si pracovala,ja totiz takovou blbost ze je vse v cene jeste neslysela a to do Mnichova jezdim uz 2 roky,asi si jedna s tech ktera nasla dobre misto a nechces konkurenci