Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. července 2012 v 10:39
achjo
Daniel a slečna Cindy je tatáž osoba, píšou totiž stejné hrubky
kdyby to byla nějaká elitní agentura, tak určitě nepíše takovéto pravopisné chyby....
16. července 2012 v 03:23
Cindy
Ahojky už 5 let pracuju jako společnice , na city tours a i na long term , jezdim celou dobu přez jednu agenturu a moje výdělky jsou 4000 eu týdně , podívala jsem se již po celém světě , někdy sama někdy s kamarádkou. Jezdim pravidelně každý msíc alespon na týden a přez zimu vypadnu i až na 2- 3 měsice někam do tepla .Znám všechny státy , všude jsem byla a vím o týhle práci uplně všechno - nebudu vam tu zaplnovat blog ale pokud by měl zájem někdo o radu tak pisnětě na
cindyvip@centrum.cz nemam problem s čimkoliv poradit dát kontakt nebo tak , konkurence se nebojim jao většina tady
16. července 2012 v 01:48
daniel luxury travel girls companion
Hezký den slečny , jmenuji se Daniel a hledám dívky ,které si rády vydělaji - denně 400-1300 euro , zaručeně to bývá 2000-5000 euro týdně , záleží hodně na tom kdo je jak šikovný - nabizim všechny destinace světa , nenudim stejnýma místama , nekecám co se týče výdlku a jezdí přeze mě dívky ,které se s vámi rády spojí aby vám řekly info . A nebo se k nějaké mužete i připojit na dalši tour . Nabizime z Evropy : finsko,francii,italii,holandsko,turecko,španělsko,nosrko,švýcarsko, z asie tokyo ,singapoor z australie syndey , z ameriky washington d.c. a los angeles atd .. bereme i začátečnice , poprvé mam raději když slečna zkusi evropu abychom věděly jak si sedneme a taky se určitě citi lip bliž doma napoprve muj email je :
luxurytravelcompanion@centrum.cz
15. července 2012 v 12:07
D.
Ahoj holky.ráda bych vyjela někam do zahraničí,ale nemám zkušenosti. Mohly by jste mi poslat na mail Vaše zkušenosti s různými agenturami? Popř. nehledáte některá kamarádku na tyhle výlety?
ce.cilie@seznam.cz
14. července 2012 v 14:49
Beauty.Money1@gmail.com
Ahoj. Chces si vydelat 1000euro za JEDEN DEN? Jsi atraktivni, usmevava, rada se bavis z lidma a mas chut si vydelat hezke penize? Jestli ANO posli sve FOTKY a zakladni informace o sobe na e-mail
Beauty.Money1@gmail.com
Ty nejlepsi z Vas vybereme a sejdu se s Vami osobne v Praze popripade v Bratislave.
Nejedna se o praci v CR, ale u sousedu v Bratislave. Na veskere Vase otazky rada odpovim do e-mailu. Ptejte na cokoliv co by Vas zajimalo. S pozdravem Rachell
14. července 2012 v 00:46
Veronika
Ahojky
Nemáte kontakt na nějaký dobrý denní privátek v Praze?
Děkuju moc za odpověd
13. července 2012 v 21:13
Michala
Nezna nekdo hodne dobrou agenturu v Irsku, Norsku, Dansku a Svycarsku? Nebo jak vydelat sama v techto zemi?
Dekuji
13. července 2012 v 20:05
Blondy
jo cumim ted sesty mesic mno tak to je dost dlouho to bude vice :DDD Blond mno
13. července 2012 v 20:03
Blondy
pockej a jestli dobre pocitam byla jsi cca 12 dnu? a muzu vedet kolik cisteho po vsech odectenich jsi si privezla? A kde jsi byla Finsko? Muzes mi dat email, rada bych vedela vice a nechci to tu rozepisovat.
13. července 2012 v 19:37
Blondy
tak to je super. Tak ja to pres ne zkusim moc dekuji.
13. července 2012 v 19:34
Pro Blondy
Jo, já jsem dost spokojená. Teď fičím na dovolenou a pojedu zase.
13. července 2012 v 19:26
Blondy
A dobre zkusenosti? Vydelano, spokojena?
13. července 2012 v 17:19
Lou
ahoj slečny, máte někdo zkušenosti s klientelou co chce těhulky?moc děkuju za info
loulou@atlas.cz
13. července 2012 v 14:55
Pro Blondy
Já ano, byla jsem přes ně teď v období od 27.6. a vrátila jsem se v pondělí.
13. července 2012 v 14:44
Blondy
ma nekdo zkusenosti z agenturou VIP Tour?
13. července 2012 v 13:40
xxx
a kam jezdíš?
13. července 2012 v 13:03
pro :-)
ahoj, ja jezdim jen sama na sebe a jezdim max 7-10..je to jak kdy,ale normalne si vydelam za tu dobu(profi fotky ,zadny servis)80,000-100 000,ale ted je slabota a asi i mym servisem,ze nic nedela(nemam to ale zapotrebi),takze ted mam za tyden cisteho 60 000
13. července 2012 v 11:36
pro xxx
s tou mám taky zkušenosti a vše v pořádku :-) dělám orál bez a normálně mě vzala do Helsinek a pak jsem s ní jela ještě do Paříže a tam nebyly ale takové výdělky jako v Helsinkách, ale pořád se starala atd :-)
13. července 2012 v 09:44
Leto
Krásná holka vydělá vždy a všude ,i kdyz v lete třeba o trosku min ,nez jindy ...
13. července 2012 v 00:40
Xxx
A kde hledat operátorky s recenzemi? Máte někdo zkušenost s Aneta.coyotour?