Svet-Stranek.cz
Dokud dýchám, doufám.
Jak se žije společnici?

Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.

Kdo přispěje?

Nebo mi napíše na: spolecniceslunecnice@email.cz
jméno / nick
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161
otevřít smajllíky
odeslat
15. července 2024 v 13:25
…..
A nevím proč nornici mají názory, ze máme zničenou duši, pokřivený pohled, atd atd. Nemůžou strávit, ze jsme normální lidi? Kteří jen zijou podle svých pravidel mimo systém? Jo počkat to oni vidí u těch holek bez gumy za litr apod, ani takové jsou opravdu asi zničené. Ale dal vy se nedostanete, když nezaplatite víc než 1500, za touhle vaši cenovku je svět, který neznáte :) šťastné holky, které investují, mají třeba 2 vysoké školy a tohle dělají , protože je to rychlá cesta k cili :) nejsme trosky bez zubu , které znáte :)
15. července 2024 v 13:02
…..
A práci ze mají a živí rodinu to je jako všechno? A ze mrdaji někde okolo plus jejich ženy musí taky do práce plus doma sichta. Jen by mě zajímalo v čem mají manželky lepší život než my :)) každý je šťastný tam, kam se dostal a jaký si to udělá. Manželka moc svobody změnit své rozhodnutí a život nemá, max ze začne sama šlapat, aby od toho krypla mohla odejít :))))
15. července 2024 v 13:00
zzz
jako v poradku mrdej za prachy ja vim ze mrd zadarmo vzdy neco stoji soukromi utajovani vztahu atd atd to ze mrdas jen za prachy je mne vazne fuk...vzdy zalezi na cene ale to nemusime rozepisovat ze
15. července 2024 v 12:57
…..
Prosimte já lituji každý manželky, jejíž muž chodí sukat jinam a je mi úplně jedno, kolik za to platí. To je život a to pravý štěstí jo? Ze si zamrdas a pak vezmes bozku na víkend na Machač a ještě musí dat na benzin a celou dovolenou obskakovat. To je štěstí? Ahaaa vidím to u každé moji spoluzacky, jak teď žije. Není to žádný zvraceny pohled. Nornici mají jen Special i názory na nás a přitom ani soulozit neumí.
15. července 2024 v 12:37
12:28
PS. nastuduj si význam zlatokopky - žena, která žije z peněz svého muže. Já nabízím služby. Netaham nikoho za nos, nikomu neslibuju lásku jako vy, chlapi. Každý zákazník je dopředu dobře obeznámen se servisem a ceníkem. Vy děláte, jak kdybych chlapům kradla peníze z peněženky a potom mu čistě náhodou omylem poskytla sex
15. července 2024 v 12:34
12:28
Tak mám pokřivený pohled na vztahy a chlapy a co? To nic nemění na tom, že mrdat zadarmo s nima nebudu. Je to moje tělo a nenechám se využívat zadarmo. Jestli někdo považuje za normální, že žena se musí podřídit muži a její život je upozaděn na úkor rodiny, to není moje věc. Stejně jako je čistě moje věc, s kým budu spát a za kolik. Ať jsem pro ostatní špína, dno společnosti nebo případ pro psychiatra - zadarmo stejně mrdat nebudu A chlapy miluju - resp. Jejich peněženky. Stejně jako chlapi milují mě - resp. Mojí kundu. Takže si nemáme co vyčítat
15. července 2024 v 12:28
zzz
zraceny pohled
15. července 2024 v 12:28
zzz
mas diky te praci co delas naprosot zvraceny na zivot a vylozene nenavist vuci chlapum,jsi poskozena tim co vidis kolem sebe a co za dementy mrdas,ale vim ve svem okoli o muzich co maji svou praci zivi rodinu a deti a delit muze na norniky a dementy co topi je proste hovadina i ten nesvepravnej prizdisracskej topic zalpati rad levnejsi holku a je z nej hned nornik v tvych oci asi ano v mych ne je to stale kripl co topi zlatokopky
15. července 2024 v 12:13
…..
A tadyty nornici co sem píšou, vy mate doma ženu a je šťastná? A muzu ji vidět ? 😂 jestli vás vůbec zajímá, jestli je šťastná? A ví, ze mrdate bez gumy za par korun kdykoli mate možnost? To je štěstí? Jaký je rozdíl mezi ženou ve vězení tj manželství a ženou, která je sama? Oni ty chlapi totiž sami byt nedokážou, takže si neumí představit ze je tak clovek nejvíc šťastný a žádný obejmuti apod není potřeba. Chlapi neumí byt sami. Co je za problém když chcipnu sama? Nebo s dedkem kteryho musim prebalovat? To radsi chcipnu sama u vina na terase moji vily 😂 jako já obecně tohle nechápu tu nenávist, já si mých klientů vážím, ze díky mám nádherný život mohla jsem vystudovat a zajistit se. Oni si mě váží, ze když chtějí můžou si ulevit. Jenom nornici vedou válku a jsou to odborníci na ženskou duši a přesvědčený, ze pokud mají doma ženu, jsou borci. Co na tom, ze ta žena by chtěla dělat cokoli jinyho než byt s nima 😄
15. července 2024 v 10:33
souhlas
Chlap si taky dobrovolně nevybere starou a hnusnou, pokud může mít mladou a hezkou, tak proč bych já nemohla chtít majetného před chudým?

Padesátiletý dědek může slintat nad prsama dvacítky, ale ta dvacítka nesmí slintat nad jeho peněženkou nebo lamborghini. Protože povrchní může být jenom jeden z nás Aha
15. července 2024 v 10:21
souhlas
Souhlasím. A ještě mi stalo, že když mě nějaký chlap balil v civilu, nabízel čistou lásku a vztah na celý život, jakmile jsem mu řekla o sexu až po svatbě, tak se každej okamžitě vypařil A já si naivně myslela, že je chlap se mnou kvůli mé osobnosti a nikoliv rozkroku. To rovnou můžu dělat právě tu kurvu a nedělat matraci zadarmo
Chlap je se ženou výhradně kvůli vlastnímu profitu jako je dostupný sex nebo domácí servis. Jakmile se žena přestane otáčet v ložnici nebo kuchyni, chlap si jde vyprázdnit pytlík jinam (ať už s ní zůstane nebo ne). Ale o atraktivní mladou holku má zájem každej od puberty až po smrt a láska v tom rozhodně není
15. července 2024 v 10:12
…..
A to, ze chlap neopustí ženu i když se stane cokoli, ale mezi tím si nechá kouřit pero od slapky, to se vůbec nepočítá, to on dela jen proto, ze má doma uvareno, určitě s tou ženou není z lásky. Jako jakýkoli sexuální kontakt mimo vztah doma - není láska jen kalkul. A dekuji za takových podmínek jsem raději sama a spoléham na můj bankovní účet
15. července 2024 v 10:05
…..
On asi mysli těmi těžkými chvílemi když venku prší a já jsem smutná, nemám se ke komu přitulit a rovnou vykourit pero ;D jako neznám ani jeden vztah, kde by chlap podržel ženskou, bezpodmínečně , i když ji třeba vezmou prsa a ztloustne atd atd maximálně dokud žena funguje, tak s ni je a vždy má minimálně milenku nebo chodí mrdat na privat. Jediný případy, kdy manželství vydrží až do smrti je ten, kdy je ta žena extrémně silná a tolerantní. Nikdy délka manželství (šťastného) nezávisí na chlapove podpoře, lásce a věrnosti. To bývalo možná dřív za dob Romea a Julie. Každý chlap te přestane mít rad, pokud nefungujes. Ano dokud zvládneš alespoň uvařit, tak se domu nepřestane vracet, ale dávno má milenky
15. července 2024 v 09:43
8:50
Líp bych to nenapsala Taky všude čtu, že svobodné a bezdětné ženy jsou nejspokojenější skupinou společně s ženatými muži, protože žena do vztahu mnohem víc investuje - např. citově. Chodí do práce, druhou šichtu má doma a ještě musí u toho dobře vypadat.
O tom, kdo víc investuje a koho limituje rodičovství, ani nemluvě. Ženě automaticky s dítětem životní úroveň klesá, nemá takové tělo, prsa, ale ani spánek, finanční časovou svobodu jako předtím. Chlap se může sbalit kdykoliv ho to přestane bavit a když si znění číslo, nemusí pomalí ani platit alimenty A takových sviňaren jsou schopný chlapi klidně i po deseti letech manželství. Čili nemám v nikom žádnou záruku, že mě podrží i za týden, za rok. Jedina jistota jsem jenom já a tak se podle toho musím zařidit. Za šuk už mi v důchodu nikdo peníze dávat nebude, takže kasíruju za svoje nejplodnější léta, abych se zajistila, až nebudu moci chlapům nabídnout vosí pas a plná prsa. Ty totiž chlapy zajímají od patnácti do smrti a neznám žádného, který by si nedal říct. Chlap totiž miluje očima a curakem. Není sex - konec lásky. Platící zákazník mi v tomhle ohledu prijde perspektivnější než partner, který mě za dvacet let lásky vymění za mladší.
15. července 2024 v 08:58
power plus tablet
Experience the confidence-boosting benefits of our mardana timing tablet as you take your performance to the next level. Don't let timing issues hold you back any longer – unleash your full potential with Pureganics power plus tablet
15. července 2024 v 08:50
Spokojenost v životě
Pokud vás to zajima, doheldejte si studie… nejspokojenější jsou dvě velké skupiny lidi a to: 1) svobodné ženy a 2) ženatí muži => to uz vypovídá celkem dost o tom, ze žena v dnešním nastavení společnosti, kdy je na ni vyvíjen nátlak lenivymi muži, aby byla dokonalá ve všech směrech a jeste přinesla půlku mamuta, tak tato žena rozhodne spokojena není. Ale chlapík, co ma pocit tepla a bezpečí, když ma ženu doma u plotny, uklizene spodky a jeste dostane zasukat, to je jina… ani náhodou bych toto nedoporucila
15. července 2024 v 08:34
…..
Ano já znám jen hovada, kteří nás navštěvuji a to je myslím 80% muzu nejméně, pokud vezmu ze privatova tapka má i 10 klientů za den, takže tisíce chlapů týdne chodí se vencit a nikdo z tehle, co jsou nevěrní by svoji ženu nepodrzeli. Navíc je to ruleta, ani clovek kterého znáš 20 let nevíš co ti n nějaké situaci udělá, muže byt 20 let anděl a najednou ?? Nejlepší je spoléhat na sebe a to platí samozřejmě nejen pro kurvy
15. července 2024 v 08:26
...
Nehazej vsechny muze do jednoho pytle,samozrejme opustit zenskou kdyz tezce onemocni muze jen kreten a idiot,ale je dost chlapu co to neudela a snazi se pak takovou zenu drzet nad vodou,vy to berete neustale je ze sve bubliny kdy porovnavate sve zakazniky a kecy zherzenych zen,ale jsou i uplne normalni muzi
jasne zase budes oponovat ze ne a ze za tebou lezou hovada a ze muz je kokot atd
15. července 2024 v 08:17
…..
Vždyť tvl i ta shanen doherty jako příklad. Co udělal její manžel? Vysral se a našel jinou a ji říkal, ať už chcipne, ať nemusí platit výživné. Nebo co myslíš tou těžkou situaci? Ze se mi zlomí nehet a ty tu tašku teda odneses? 😄
15. července 2024 v 08:06
…..
A chlap při těžkých chvílích stojí při ženě? Co znám z okolí, tak se na ni vykašle. Není nic lepšího, než spoléhat na sebe a pokud někdo dela společnici, tak se samozřejmě zajistit do budoucna, až bude chtít skončit. Ale spoléhat na kohokoli, ze se o nej muzu opřít, to je fakt blbost. Pokud budu např nemocná a nebudu chtít sukat, co můj manza asi udělá ? Hmmm? Je normální ze 50+ ženská skončí s igelitkou po 20 letech manželství. Spoléhat a zajistit se, aby jedinej koho potrebuju byla já. Ano chlap a přátele max pro radost ale určitě ne jako půda pod nohama
<< na začátek | < předchozí   | ... 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | ... |   další > | na konec >>