Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. července 2024 v 15:35
Pscyhiatr
Jo napsala mi tritticol na spaní/deprese a za 14 dni mi napíše stabilizátor nálady, prý víc než bipolar to vidí na hraniční poruchu. No nechtěla mě hned ladovat vším najednou. Tak uvidím. Každopádně ta normální práce by mi pomohla, znovu se specializovat nebýt tak k ničemu atd. Akorát šlapat potrebuju taky, i kdybych měla 2 práce tak mi to nedá kolik proste potrebuju
16. července 2024 v 14:55
Masticlubs
16. července 2024 v 13:59
Norek
Mrdal jsem holku co mela podobny problem 4 mesice zobala neurol pak ji zabral cipralex,penize ktere si vyjebala poslala do bytu na Vinohadech odstehovala se do mensiho na Prosek a tenhle pronajima za nechutny penize.
Nasla si praci fitness cvicitelky a je v pohode na neurol si nezvykla ani po tech 4 mesicich a cipralex po roce a neco uplne vysadila
Obcas ji jeste mrdam samozejme uz zadarmo na kamaradske bazi a protoze jsem ji v jejich nejhorsich chvilich dost pomohl
Ona sama uz by prej za prachy nikdy mrdat nechtela pac ji z toho temer fakt jeblo a chtela si sahnout na zivot takze tak vole
16. července 2024 v 13:27
Pscyhiatr11:50
Státní úřad se jedinej nezajímá o moji díru v životopise ;D jako byla jsem v USA na stáži apod xD
16. července 2024 v 13:25
Ano snažím se najít práci ale díky jednomu skvělému muži mám měsíční splátky 30tis plus moje poplatky, takže šlapat budu muset dal. Horší je ze horko těžko normálně funguju a každý druhy den jsem jiná, takže snad mi napíšou naky prášky ať jsem normální a muzu normál pracovat sice na začátku za par korun (státní úřad) ale je to cesta ven
16. července 2024 v 13:06
Norek
cipralex je do pohody po tom nepribiras jeho problem je ze zacina zabirat az tak po mesici takze ho 4 nedele zeres a nic se nedejeale pak zapne a jsi cajk a zase muzes lehnout na matraci a nechat si mrdat kundu a kourit curaky a nebo se na to vyser kup si trafiku a prodavej noviny a primaky
V kazdem pripade gl
16. července 2024 v 12:05
Prave par těchto chapavych muzu mi k tomuto stavu přispělo , zlatí pejsci, ti vykourit pero za to, ze mě vyslechnou, nebo si nechat vykourit od souseda nechtějí :) takže tak uvidím co mi napíše za léky. Ale prý se po nich tloustne. No co, hubena a “dokonalá “ jsem už byla a je mi to k hovnu :))
16. července 2024 v 11:58
zzz
16. července 2024 v 11:50
Norek
nemas zac...
16. července 2024 v 11:50
Norek
Nornik se na tebe vysere,ted je ta chvile kdy by jsi mela mit kolem sebe chapaveho citliveho muze,ktery je toleratni a dokaze s tebou mluvit,ale hovno vole mas cokla a mozna nejake penize,kde je ta pica co tu neustale hulaka jak je spokojena a jak vydelava.
Tady mas jeden priklad za vechny blbko,tebe kurvicko mne je lito,ale te druhe pizde co tu neustale tlaci sva mouda by jem tohle pral.
Rano Lexaurin 1.5g a jsi za mesic v pohode
16. července 2024 v 11:02
Itálie
Kde inzerovat v Itálii prosím?
16. července 2024 v 10:58
Call Girls in Bangalore
16. července 2024 v 10:22
Pscyhiatr
Čekám od norniku honem bez chcipnout ty pochcana matrace 😄🤛🏻 dekuji psát to nemusíš ale kvůli tomu jsem si pořídila psy, abych se nechtěla zabit - někdo mě potřebuje 🤗
16. července 2024 v 10:19
Pscyhiatr
Teď pobavím všechny norniky ;D ale holky prosím vás jdu k psychiatrovi (deprese a bipolární porucha- podezření- sebevražedné myšlenky neschopnost spánku )
Tyhle potíže jsem měla i před tím no práce společnice a neschopnost se zařadit do normálního života tomu asi moc nepomáhá tak myslím ze to radsi neřeknu? Potřebovala bych pomoct ne aby mi řekla najdete si normální práci a potom přijďte ;D
16. července 2024 v 09:53
.
Holky, potřebujete na reklamě Ladies.de poslat svoje doklady? Díky
15. července 2024 v 22:05
Tour
Tak V létě co vím to jde jen v Monaku atd jinak se to nevyplatí.
15. července 2024 v 21:58
19:16
Neni ani hezký, ani mladý, ani bohatý, ani chytrý, tak je flustrovaný..
15. července 2024 v 21:09
20.20
To jako vážně?každá rozumně uvažující holka je pres léto doma protože náklady jsou 4krar tak větší ubytování predrazene a klienti žádný protože mají dovolenou takže volají jen socky a cmoudi.ja už 2 roky končím v červnu a odjíždím na tour v půlce září nejdříve. Fakt jestli nechceš předělat zůstaň doma.
15. července 2024 v 20:20
Belgie
Jak to tam.ted jde?
15. července 2024 v 19:16
Norek
Ach ty cizí termity, že?
Ty "flustrovaný"