Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. července 2024 v 21:42
17:50
Myslim že v naší profesi jsme občas lepší psycholožky než ty co vystudovaly školu. Máme totiž reálné životní zkušenosti a ne jen na zpamět naučené vzorce ze školy. Navíc psychologie je pseudověda neni to věda jako taková. Já jsem se dostala ze svých problémů pomocí videí z YouTube. Chce to mít koníčky a normalni kamarády.
17. července 2024 v 18:25
17:42
17. července 2024 v 17:50
Anna
Myslím to tak, že dobrý psychoterapeut Tě neodsoudí. Pokud nějaká psycholožka reagovala tak, jak popisuje slečna v příspěvku níž, tak to byla nějaká ženská, která má sama v sobě předsudky, které by navíc jako profesionální terapeutka vůbec neměla takto ventilovat,tam bych se už nevracela. Bohužel ne každý psycholog
je dobrý. Ono to chce vybrat si z lidí, kteří se Ti zdají sympatičtí a obejít třeba i více sezení, než najdeš někoho, kdo Ti sedne a ke komu budeš mít důvěru. Psychofarmaka jsou dobrá berlička pro překonání krizoveho období, ale příčinu problémů nevyřeší. To většinou bývá opravdu na dlouhodobou terapii a rozhodně to nebývá tak jednoduché, že by za to mohla jen Tvá práce, jsou za tím většinou hlubší problémy, které sahají až do dětství atd.
17. července 2024 v 17:42
Norek
17. července 2024 v 17:20
Pscyhiatr
Jo já dělám xxx sportu i závodim, jsem tedy od přírody samotar takže naky kamosky max na psaní, co se známe z dětství atd. Jako sportuju, medituju, snažím se. Tu poruchu vnímám pouze pokud se objeví clovek, který budí moje emoce. To je pak kolotoč. Miluju nenávidím jsem nadrzena, chci chcipnout. Tj bud bipolar nebo hraniční porucha, ještě nemají jasno a to se bez prášku neobejde. Bipolární je genetická, ze ti proste špatně spínají buňky v mozku.
Normální práce se rýsuje, snad to dotáhnu do konce a budu tam v pohodě. Pak se mi bude asi i šlapat lépe, budu se víc cítit jako clovek ? Teda otázka jestli na obojí bude energie- musí, musim ještě x stovek tisíc splatit.
17. července 2024 v 17:09
Psychofarmaka
Psychofarmaka smí předepisovat pouze psychiatr.
17. července 2024 v 16:56
Norek
Pokud by jsi si chtěla popovídat s psychologem musíš mu říct pravdu aby byl schopen to s tebou rozebrat, ale upřímně podle mne je psycholog stejně na picu psychofarmaka aktivní život práce nebo fakt dobrá kámoška pokud možno ne kurvu:)) nebo nějaký adrenalinový sport a jsi z toho venku
17. července 2024 v 16:50
Pscyhiatr
Jo mě je taky jedno, jestli je někdo právník, nebo elektrikář, nemyslím klienty ale obecně. Hlavně dobre srdce ;D ale teda chlapovi doktorovi bych to možná řekla, kdyby byl hezky a ne dědek 🤭 nevím no, obecně se mi lip jedna s muži než ženami - debilni matku jsem měla, hrozne zlou, táta umřel už dávno, ale obecně jsem se lip cítila vždy mezi klukama, určitě pokud budu mít náladu, kouknu po někom ještě jiném, ono je to dobrý i v tom, ze se lepe pozná diagnóza. Dělám to hlavně kvůli okolí, abych mu co nejméně skodila, v práci (normální budoucí ) fungovala, byla dobra kamarádka a pokud jde o chlapa - partnera - ještě jsem na lásku nezanevrela - uměla ovládat emoce a nálady. Na začátku pomůžou třeba prášky, i když nejradši jsem sama sebou. No a pak si z toho vyvodím nějaké nove naučené chování a reakce?
17. července 2024 v 15:15
14:39
Tak zkus jiného psychologa, třeba i chlapa.
Od té doby, co je ze mne nornìk, tak je mi u zákazniků už úplně jedno, čím se živí.
17. července 2024 v 15:08
Pscyhiatr
Já ji včera řekla, ze pracuju v amazonu (chtěla jsem uvést nějakou práci, kde clovek nemůže byt spokojený, ale proste hakuje pro peníze) od ty doby se mnou mluvila trochu pohrdave. No kdybych řekla pravdu, tak asi odvezou ji ;D
17. července 2024 v 15:05
Pscyhiatr
Jo asi je to lepší nerikat, pak se bude vše točit kolem toho, ze vše je kvůli tomu.
Já včera byla poprvé u psychiatra ne psychologa, chtěla jsem diagnózu a prášky, no ke konci jsem měla pocit, jako bych mluvila se svou matkou a lezu ji na nervy, jakobych měla na vše přijít a vyléčit sama ;D ano samozřejmě cely život se sebou pracuju sama, ale když mi v mozku nefungujou dobře buňky, tak asi proto jsem k ni šla. Takže nějakou medikaci mám, půjdu tam ještě jednou ale zbytek si už budu snažit zpracovat sama. Možná zkusím najít psychologa, abych se měla kde vykecat, akorát tuhle práci možná zminim, uvidím jak to bude vše plynout.
17. července 2024 v 14:39
21:41
Behem terapie me psycholozka odsoudila za to ze delam er masaze. To byli ty masaze s happy endem zadny sex nic. Zvedla oboci a pohrdave se na me divala. Povysene rekla ze si mysli ze mam na vic. Od te doby me videla uplne jinak. Cokoliv jsem rekla brala jinak. Jo a to jsem resila jine starosti nez tu praci. Jen jsem se zminila mezi reci. Uz jsem tam znovu nesla ani nikam jinam. Takze ne neni pravda ze vas psycholog neodsoudi. Odsoudi. Kor tady v cesku kde jsou lide konzervativni a maji predsudky. Lepsi je nikde nerikat ze delate tuhle praci. Nikde pro to nemaji pochopeni. Ani v te rozkosi bez rizika nemam ten pocit. Videt to na me neni, naopak.
16. července 2024 v 21:41
Anna
Holce,co má deprese.
Pokud si vybereš dobrého psychoterapeuta nebo psychterapeutku, tak Tě za to, co děláš soudit určitě nebude. Není tam od toho, aby Ti říkal, jak máš nebo nemáš žít, ale aby Tě dovedl k příčině Tvých problémů. Jinak je dobré k tomu mít normální práci, najít si i jiné zájmy a stýkat se i z lidmi mimo sexbyznys, aby z toho člověku nehráblo. Dost holek se bojí, protože mají pocit, že to na nich někdo pozná atd, ale je to jen v hlavě, reálně pokud nejsi extrémně extravagantní a chováš se k lidem normálně, tak nikdo nic nepozná.
16. července 2024 v 20:31
16.55
A proc je ted v Norsku 700 holek? Kdyby to neslo, tak jsoi doma, nebo finsko 300 holek, svedsko 400 holek.
16. července 2024 v 20:29
Irsko
Shanim oper. ktera ma zkusenosti. ?????
16. července 2024 v 16:55
16.15
To víš že jo ty pecko
Skandinávie přes léto nejde nikde to potvrdí každá holka co jí jezdí pravidelně.
16. července 2024 v 16:15
21.09
Ja jsem v Norsku a jedu pecky.
16. července 2024 v 16:12
Norek
Ne kupovala ho v roce 2012 za pět míčů 2500 mil složila casch zbytek půjčka 2500 mil si vymrdala během cca čtyř let podotýkám za ceny 1500 až 2000 plus za ní lozili utěrky co jí cpali peníze jen aby mohli být v její přítomnosti ty jí topili fest , hlavně z počátku žila jak pica peníze rozhazovala protože věděla že další den přijde kokot co jí dá deset jen za to že bude moct být s ní .Já se raději nebudu víc rozepisovat sice už je jinde ale mohla by to tu náhodou najít v každém případě good luck psycho je fakt svinstvo a nenahradí ho žádné prachy
16. července 2024 v 15:39
Pscyhiatr
No a taky dnes koupit byt na Vinohradech, to bylo spis v devadesátkach ne
16. července 2024 v 15:36
Pscyhiatr
Socializovat