Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
4. září 2024 v 14:26
Tak
Nepodsouvej mi co bych měla zažít a co ne. Lena za to zlo, které vytváří už dekádu, neomluví ani špatný dětství a zastávat se jí může jen dno jako je ona sama, takže ano, ty i ona si plně zasloužilé, že jste dostávaly na držku, chyba je, že nedostáváte na držku i teď.
4. září 2024 v 13:40
sarikarajputana12@gmail.com
ReNew Skin Clinic is home to the Best Skin Doctor in Paschim Vihar, offering a wide range of advanced skincare treatments. Our expert dermatologist provides personalized care to help you achieve healthy, glowing skin, tailored to your unique needs.
visit
https://drkalpanasolanki.com/
4. září 2024 v 13:07
12:44
Ať je Lena jaká je, tak říkat, že ji matka mlátila málo, je trochu úlet. Asi jsi nezažila, co si týrané dítě musí přetrpět a ve svém dětském nevyvinutém mozku zpracovat a jak patologicky mu to zformuje osobnost. A to se nebavím jen o zjevném fyzickém násilí, ale hlavně tom psychickém. Samozřejmě, v dospělosti s tím musí jedinec pracovat, protože jinak bude trpět dál a ta patologie se bude prohlubovat. Ale za tyhle pindy bych ti přála nějakého psychopata, který tě vyškolí tak, že si tohle do budoucna odpustíš, ty píčo.
4. září 2024 v 13:03
12:55
Ne ne za šlapku se nikdy rodina a okolí nemuselo stydět tak určitě
Teď tu o Červené karkulce. Mimochodem pokud máš hypotéku jako většina dnešní populace pak dluhy máš.
4. září 2024 v 12:55
Tak
Jsou, protože mám školy, nemám dluhy, nemám ostudu a digitální stopu na netu jako ty, o svá zvířata se umím postarat, mám slušnou práci. Prostě klasika jako u většiny populace, sice nezachraňuju životy, ale nikdy se za mě rodina a okolí nemuselo stydět a o to ve výsledku jde především. Takže tak.
4. září 2024 v 12:51
12:44
Svádět na dvanáctiletou holku, že kvůli němu začala matka chlastat je fakt něco. Prober se a starej se o sebe. Rodiče jsou na někoho jako ty určitě hrdí.
4. září 2024 v 12:50
Reklama
Jasně, vydělalo ti to na ty investiční kabelky 😂😂 Ty jsi pohádkář Leni, fakt že jo
4. září 2024 v 12:47
Irsko
4. září 2024 v 12:45
12:39
Pokud myslíš ty fotky v pyžamu, tak ty mi vydělaly neskutečně peníze. Bylo to obyč šedé tílko a kraťasy na spaní. Ano, jsem světlá a vše jde na mě hodně vidět. Pořád lepší než vyretušované a vyžehlené fotky bez textury.
4. září 2024 v 12:44
Tak
Ty jsi kolovrátek, ty musíš nudit i sama sebe. Splať dluhy tomu hroznému Česku, posuň se dál a pak plkej o životech jiných lidí. Nedivím se, že z tebe tvoje máma začla chlastat a mlátila tě, bohužel málo tě mlátila.
4. září 2024 v 12:43
12.19
BELGIE. ----- JA JSEM VIDELA CENY V BELGII ----- HOD 220 A VIC ..MAJI HOLKY. NEVIM ODKUD MATE 70, 130?? VZDYT TO V PRAZE MAJI HOLKY VIC. A NEMUSI NIKAM JEZDIT.
4. září 2024 v 12:40
12:25
Co prosím? Ty máš dost. Nikdy jsem ho nikde polomrtvého neukazovala. Jediné co jsem tehdy přidala byla černobílá fotka jeho obojku a vodítka tak se uklidni a přestaň tu šířit lži a nesmysly. Jedná paní, která tehdy jela za autem, které ho srazilo mě okamžitě odvezla na veterinu. Ne v bolestech jsem ho umírat nenechala. Byl mrtvý na místě. Myslíš, že malý dvou a půl kilový pes může přežít přejetí autem? Bohužel ne. Vidíš, já žít dva dny jako ty šla bych si to hodit, protože žít život jiných a věřit bludům a nesmyslům, které se dozvíš bůhví kde a nežít svůj vlastní, který je evidentně v rozkladu, tak bych to se sebou nevydržela. Více se k tak zkrachovalé existenci nebudu vyjadřovat. Nepatří to sem a můj čas si nezasloužíš.
4. září 2024 v 12:39
Text reklama
Ty elaboráty by nečetl nikdo, ty slohovky píšou ty, které si myslí, že jsou lepší šlapky a pak v inzerátu mají fotky sepraného tílka a gaťek jak z roku raz dva viz Lena. O vyrážce nemluvě.
4. září 2024 v 12:39
Belgie
Asi pred mesicem mi psala moje ex operatorka, jestli nechci do belgie, pry tam vydelam balik.🤣 Ja litam jenom Francii, a zatim je to ok. Zadne owo vcene.
4. září 2024 v 12:36
Text reklama
Prave hodně kecu okolo značí, ze nejsi úplně ok a musíš to okecat. Klienta na úrovni poznáš po par slovech a stejne je musíš filtrovat až po tom, co te kontaktují, protože vždy a všude budou psát všichni, co mají zájem a ne ti, které bys chtěla ty.
4. září 2024 v 12:34
Text reklama
A ano, mě fotky a vzhled stačí, abych zaujala, nebo myslíš, ze klient co si jde zasukat, na první dobrou se zajímá, jakou mas duši ? Fotky na úrovni řeknou víc, než tisíc slov a moje povaha a inteligence stačí poznat osobně, nepotrebuju se tak hodně “prodávat” a jaká sem znají a ocení moji stalaci, nepotrebuju psát kilometry kecu, abych dokázala, ze jsem lepší než ostatní.
4. září 2024 v 12:27
Text reklama
Ano sympaticky text je ok, ale psát 5 km romány kvůli někomu kdo si s tebou jde zasukat??? Já osobně preferuji muže, kteří jdou vysypat a vypadnou. Samozřejmě v hereckém milém duchu :) já s nima nechci pít čaj o pate a diskutovat na úrovni :))) nikdo to nečte , pac 90% holek tam má zkopírovaný text plný lži.
4. září 2024 v 12:25
Tak
Prohlásila zcestovalá hnida, která je ve Finsku nelegálně, vtipný. Zdroj? Všeobecně se to ví, jsou stále dohledatelné živáky, ve kterých lžeš a polomrtvého Diega tam ukazuješ. Hele, když tak ráda o druhých píšeš, že mají hrozný život, ty si myslíš, že ten tvůj za něco stojí, fakt si to myslíš? Protože já žít týden jako ty, zabiju se. Nezapomeň, že je tě internet plný, takže si tu vyrovnanou pózu nech, každý ví co jsi zač i že si Diega nechala umírat v hrozných podmínkách.
4. září 2024 v 12:19
12.12
No co se tyka zrovna Belgie tam ani nemá cenu cokoliv do profilu psát neb to stejně nečtou vždy jen fotky a číslo takže cokoliv psát je zbytečné.
4. září 2024 v 12:17
12:01
Ne, takhle jsem to opravdu neudělala. Okamžitě jsem s ním jela na veterinu, kde už mu nedokázali pomoci. Ani jsem ho nenechala srazit byla to nehoda. Ano, byla moje chyba, že jsem ho neměla na vodítku to přiznávám. Nevím odkud máš informace, ale zdroj nic moc. Starej se o sebe a o svůj ubohý život. Chápu, že dřepění v Česku je ubíjející, moc dobře to znám.