Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
4. září 2024 v 09:31
08:01
To je snad ještě horší než Irsko a to je co říct.
4. září 2024 v 08:59
Belgie
Tak pokud tam jedes poprve asi bys neměla jezdit hned Brusel.tam je největší koncentrace cmoudu a imigrantu kteří ti budou vypisovat různé hnusarny.tam se totiž z 90% smskuje oni málo volají.jed radši do Antwerp nebo Gent.ale já tam byla jednou a po 2 dnech jsem odjela letos na jaře.fakt hnus ck psalo.a s cenami 70eur půl hodiny a 130hodina je to fakt katastrofa. Já si dala ceny jako mám jinde 150-250eur a akorát se mi vysmali že jsem se zbláznila.a oral bez,CIM,CIF už berou automaticky v ceně.Hodne stesti a silný žaludek a pevný nervy.
4. září 2024 v 08:01
Belgie
A k tomu všechny ty prasárny nejlépe na hodinu za 70e. A to nemluvě o tom že z 10 klientů 7 chce sex bez 🙈
A nejenom velký příval čmoudů, ale bez posíláno aktuální selfie ti opět klesá možnost že někdo přijde.
Kámoška tam byla dala cenu 100e půl hodina a byla ráda za jednoho denně. Ale běž do toho ať víš sama. 💪💪
4. září 2024 v 07:56
7:19
Ano, nemám a je mi líp. Pokud ty ano k čemu ti jsou? Pokud tví kamarádi a rodina ví, co děláš za práci myslíš si, že si tě váží a respektují tě? Jistěže ne. Pro rodinu jsi zklamáním a pro takzvané kamarády jsi šlapka a tedy spodina společnosti jen ti to neřeknou. Pokud to neví pak jim neustále lžeš a opět k čemu ti vztahy postavené na lži jsou? Samozřejmě si můžeš namlouvat něco jiného.
4. září 2024 v 07:51
7:47
A co jsme zase napsala špatně? Možná jsem to napsala poněkud drsně, ale je to jak to je. Hezký neupřímný řečičky jsou k ničemu. Ano, pravda nebývá příjemná.
4. září 2024 v 07:47
07:19
Ty Šumavy jsou super! (Bývalý klient)Ale ty by si měla jít do sebe Leno, tohle už je přes čáru. Hraničí to s online šikanou, ale však anonymita co?
4. září 2024 v 07:19
06:59
Ty jsi tak zapskla a hnusna Leno, neni divu, že nemas nikoho, kamarady, rodinu, nikdo te ve svem zivote nechce. Jedina tvoje socialni interakce jsou klienti a ty si pak nalhavas, ze pro ne neco znamenas. Jsi chudinka.
4. září 2024 v 07:19
00:24
Neraduji se, protože sama vím jaké to na dně je a jak je těžké se odrazit. Ne, vyhráno nemám, ale pracuji na tom, nestagnuji. Nevím kde jsi vzala, že jsem k ní vzhlížela. Já si vždy zakládala na přirozenosti, zatímco Hana se vždy stylizovala do předělaných a přifouknutých Rusek, což se jí po letech vymstilo. Nechala si udělat obří silikony, jenže ty pak přestaly frčet, tak šla na zmenšení. Zároveň s tím musela podstoupit i modelaci a skončila s dojizvenýma prsama. Pamatuju jak se mi tehdy vysmívala za můj nos a nazvala ho bramborou. A že bych měla jít na plastiku, protože neodpovídá jakýmsi standardům. No, možná neodpovídá, ale je můj.
4. září 2024 v 06:59
23:54
Ale no tak. Všichni víme, že žádný byt v Praze nemáš. Kde bys na něj vzala, když jak jsi sama napsala jsi vypadla na tři roky a předtím jsi žila po nájmech? Jestli napíšeš, že ti ho koupil nějaký tvůj bývalý šugříček půjdu do kolen.
Jak dlouho jsi zpátky 3 roky? Za tu dobu se toho dá stihnout poměrně dost, ale máš toho hodně jasně. Chápu, že nahánění Ostraváků s tvým textem a celkovým přístupem dá práci, ale jak jsem už napsala nikdy jsem tam nepracovala, takže třeba právě tam tohle funguje, i když tomu moc nevěřím. Stejně tak nevěřím tomu a asi nejsem jediná, že v Ostravě je stejně kvalitní klientela jako v Praze, protože už jen z logiky věci ta životní úroveň je tam o dost nižší. A tím pádem jsou tam o dost nižší i životní náklady. Praha by pro tebe byla pěkná facka, protože já tam posledních několik měsíců platila jen za reklamu 6-8 tisíc měsíčně. Měla jsem v Praze několik klientů původem z Ostravy a všichni do jednoho mi řekli, že tam je to zabité.
Jsi na dně, protože upřímně není moc horších míst než právě Ostrava a máš potřebu se neustále povyšovat a hrát si na nějakou posh paničku. Opět jsi tam změnila personu, protože už jsi byla profláklá a zájem zkrátka nebyl a když už není zájem ani tam, tak to musí být hodně špatný. Mimochodem pokud se vůbec někdy vrátíš do Prahy mám pro tebe skvělý tip na time wasters z Indie jejichž číslo vetšinou začíná +91 a to NEREAGOVAT na jejich zprávy a rovnou je BLOKOVAT. Funguje to, fakt. Plus mít WA Business, kde mít hezky napsanou automatickou první zprávu (ne tu tvoji co máš teď, protože to je děs) a pokud nepošlou ve své první zprávě to na co se ptáš v té automatické tak opět NEREAGOVAT. A tohle platí pro všechny klienty. Nemáš zač.
Lena
4. září 2024 v 06:49
Hanka + Lena + ostatní
Celá ta situace mi tady přijde dost smutná, ano z těch textu je vidět že v Leně i Hance a dalších ženách je hodně bolesti, nenávisti. Místo toho aby vyhledali pomoc profesionála točí se furt v tomhle kruhu. Tato práce je fajn na to si vydělat, rozjet podnikání atd. Na to ti ale stačí rok maximálně dva. Během školy. Pokud už to dělá někdo dlouho je jako feťák který potřebuje další dávku a jako Pepík ve fabrice který má strach se sebou něco dělat. Zamakat na sobě. Přitom společnice mají velký potenciál. Jazyk, time management, práce s lidmi. To se je strašně cena vlastnost. Budete argumentovat že Vás to baví, ale! Jsem z tohohle oboru. Znám ty příběhy. Bohatý klient sliboval hory doly, jak se rozvede a skutek utek. Nebo se z něj vyklubal maniak. Ne vždy to tak je. Ale viděli jsme tu třeba toho cvoka od Hanky. To byl dobrý případ. Taky psala, že klient co se do ní zamiloval. Tahle práce strašně bere a s odstupem času si říkám že to za to nestojí. Vyhledejte pomoc zamrkejte na sobě. Protože pak budete fakt úspěšné. Mít víc peněz a opravdovou svobodu. A ty výrazy jak poté potkáte někoho kdo Vás podceňoval? Chtěl na Vás parazitovat? K nezaplacení.
4. září 2024 v 06:33
.lena
Jediný, kdo si je schopný psát sám se sebou, je Lena. Každý, kdo ji trochu zná, tak ví, že má v ty vrásčitý ošklivý hlavě, fakt naloženo.
4. září 2024 v 06:23
20:02
já třeba nevím proč se tu furt píše že vše psala Lena, myslím že podle vyjadřování je dost viditelné že to psalo více žen. Jako jo, Lena je zrovna taky dobrý pacient, každá asi jsme. Já psala příspěvek ve 20:02 a inspiruji se Hankou aspoň v jedné věci a to že se začnu podepisovat mým starým pracovním jménem.
Valerie
4. září 2024 v 00:24
22:27
Strašně smutný, jak se raduješ při neštěstí holky ke který jsi kdysi vzhlížela, ale ty z daleka vyhráno nemáš.
4. září 2024 v 00:22
Belgie
Příprav se na hodně velký příděl cmoudu a pokud tak jedeš s basic servisem tak good luck. Tam je na denní pořádku,oral bez,CIM,CIF,kanál atd takže pochutiny.tak hodně štěstí a silný žaludek.
3. září 2024 v 23:54
Já, Hanka
Nemám momentálně žádný insta, ani pracovní profil v Praze, jen pracovní číslo a mail kam se mi ozvývají stálí klienti, takže Melissa tak nějak stagnuje a upadá, ale já se ještě nejsem na 100% rozhodnutá jestli ji nechám žít nebo bude rebrand nebo bude RIP. Tohle je úskalí toho že mám personu už od devatenácti, ale prostě já už nejsem stejná jako jsem byla ve dvaceti. Samozřejmě zase to všechno dám do latě, ale v tuto chvíli toho mám prostě hodně. I get it, Leni ty to vnímáš ze své perspektivy. Já si musím vyřešit věci tady v Ostravě, to si piš že bych raději byla v Praze a nenechávala tam svůj byt prázdný. Ale prostě někdy život není jen o práci společnice a je nesmysl to ventilovat ven. Vypadla jsem z tohohle světa na 3 roky? Možná o něco víc? Myslíš že naskočit hned zpátky je po takové době snadné? A co se týče klientely, VŠUDE máš muže kteří jsou super a muže kteří jsou příšerní. A zájem o tebe budou mít jak ti super, tak i ti hrozní a jee to o tom si prostě správně vybrat a kriticky vetovat. To jak mi to funguje nebo nefunguj je má věc, a jo, ta paruka na fotkách je děs, já vim
. Ale to be honest, alespoň se mě už nikdo neptal jestli to jsem fak já for real nebo fake
.
Ostrava je lifestyle, uvědom si že já odsud pocházím, mám tady rodinu, a mám i část krve z východu ze Slovenska. A teď jak jsem starší a jak se to tu mega zlepšilo nemůžu říct že by Ostrava byla špatná. Jako online komunikace je někdy děs, ale alespoň tu nejsou INDOVÉ. A všechny víme že Indové jsou největší time wasters everrrr
.
Hanča
3. září 2024 v 22:27
22:12
A kde ji šikanuju? Vše co jsem napsala bylo myšleno dobře a nikde jsem ji neurazila ani nic takového. Nemám žádnou poruchu. Jen Hana se tu prezentuje jako high class, kterou možná kdysi byla, ale dnes tomu už tak není a bohužel si to nechce přiznat.
3. září 2024 v 22:12
20:47
Kdybys byla úspěšná ty hrochu z Brna, tak bys neměla potřebu ji pořád šikanovat. Ale ty máš takovou poruchu osobnosti, že i kdybys byla hubena a hezká tak pořád budeš plivat jed. Dělat tohle mě, tak ti nechám tak zmlátit že by sis tuhle šikanu rozmyslela.
3. září 2024 v 21:43
21.37
Ja tam byla pred 3 lety a nedelala jsem owo vubec, a vydelala jsem. Ted nevim jak to tam jde. Myslim ze vsude to zkazili holky ktere za 100e nabizeli owo,cim,cof..a tak dal....ted je to 50/50 jestli vubec vydelas v nejake zemi.
3. září 2024 v 21:39
20.46
A tehle biznis jde na 💩💩 protoze hodne holek dela same prasarny v cene. Za chvili nebude kde jezdit, kdyz nektere za 80e, nabizi lizani prdele ,anal..
3. září 2024 v 21:37
.
Připrav se, že v Belgii vydělat bez oralu bez je hodně těžké, já už bych tam nejela. Hodně štěstí