Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
4. září 2024 v 21:08
20:54
Ne, není to jedno, protože migranti z jistých zemí jsou bezpečnostním rizikem a dost velkým. Proudí sem členové gangů tmavé pleti ze Švédska Dánska ale i Norska. A to je pro ně mnohem důležitější než nějaká šlapka, která se tu chová spořádaně a která žádné podmínky neporušila a je tu legálně. Ano, chystají se závistiví Češi, co nemají nic jiného na práci, protože normálního člověka se spokojeným životem přáteli rodinou a koníčky by něco takového ani nenapadlo. Věřím, že finskou policii to pobaví, že lidi řeší něco takového a ještě jim zbytečně přidělávají práci. To se to nahlašuje sezením na zadku v Česku. Tady by ani Bohnice nepomohly.
4. září 2024 v 20:55
20:29
Jaká komunikace, myslíš tu jednu zprávu, která byla myšlena v legraci? Jinak jsem nikomu kdo mi napsal neodepisovala a rovnou je blokovala. Takže pokud se tam objevila nějaká komunikace, pak nebyla se mnou. Lidi nafejkují cokoli, jen aby měli ve svých ubohých nudných životech co řešit. Nestalo se to poprvé a věřím, že ani ne naposledy. Nechápu co daným osobám na tom dopise tak trvá. To je takový problém sesmolit pár vět a poslat to? Asi ano. Někteří fakt mají moc volného času a nemají dostatek mozkových buněk na to jak ho využít lépe a efektivněji. To jsou ty busy životy s rodinami a přáteli
Jak jsem napsala, finská policie má důležitější věci na práci než řešit někoho, kdo se nijak neprovinil ani se nedopustil žádného trestného činu. Takže ano, nahlašovat na policii nevinného člověka má fakt smysl
4. září 2024 v 20:54
Bože…
Prej… Finska policie má na práci jiné věci, třeba zabývat se ilegálními imigranty mimo EU :D Ale dyt ty ses ilegální imigrant, je úplně jedno jestli z EU nebo ne… Porušila jsi podmínky pro pobyt v cizi zemi a ještě jsi totální trotl a všechno na sebe vybleješ na internetu. Tady se na tebe evidentně dost lidi chytá s oznámením policii, imigracnimu a jejich finančáku. Oni tam na tebe dostanou tolik materiálu a oznámení nezávisle na sobě, ze to ještě bude ostuda jak Brno Podle mě to bude i ve zprávách… To Finové si tohle hrozne hlídají. A musí vše prošetřit. Ty ses fakt úplně pošahaná
A podle tvých vlastních zfilmovaných výpovědi je to úplně jasný. Ty se ani nebudeš muset k ničemu přiznávát a půjdes jim okamžitě do objasnenych případu
4. září 2024 v 20:50
Xx
Mně přijde vtipný, jak má Lena tu stekaci krysu a díky ní ze sebe, kromě jiného, dělá odborníci na chov psu.
4. září 2024 v 20:45
….
Jak to děláte, ze mate rodiny, přátele? Já coby kurva nemám nic, jakoby rodina - matka sourozenci, to je k hovnu ne? To jako mate svoje vlastní rodiny, manžu a decka? A pratele? A co říkají na vaši práci? Já mám teda taky max psy, přátele nemám protože by neskousli ze jsem kurva, takže žádné nechci, to samé děti, raději budu osamělá kurva a je mi tedy moc dobře :) ne každý kdo je sám je automaticky troska apod
4. září 2024 v 20:31
Re 19:42
Týjo to je teda den, zatímco ostatní lidi, kteří chodí do tý nudný práce, po který by seš šla zabít, stihnou všechno, co tady vypisuješ a ještě navařit, postarat se o rodinu a mít čas na chlapa a svoje koníčky, tak tahle plíseň udělá tak třetinu, co ostatní lidi a ještě se tím chlubí.
Ty máš fakt smysl pro humor ty poloplešoune, co post to perla.
4. září 2024 v 20:30
genetický jackpot z bohnic
Všechny tady se máme líp jak ty, máme rodiny, přátele, i peníze, a to moc dobře víš:-)To jen ty nemáš nic, jenom svoje lži, dluhy a Ellu
Na hygienu si nepotrpíš, protože jsi prase, nemáš nadváhu, ale obezitu, a nikdo není hloupější než ty, když nepočítám lidi s mentální retardací. No už se těším, až tě jednou potkám jako bezdomovkyni. Aspoň tvoje máma se má dobře, má přítele, normální práci...A ty budeš dál živořit jako naprostá nula, kterou jsi. Tak hybaj do kouření penisu nějakýho "businessmana" , aby bylo na tu nejlevnější polívku z pytlíku:-)
A máš pravdu, věnovat se tobě je ztráta času, holt mám zvláštní smysl pro humor. Radši se půjdu věnovat důležitějším věcem, abych nedopadla jako ty. Jsi taková naše motivace!
4. září 2024 v 20:29
xyz
Lenko, ty vůbec nechápeš elementární souvislosti. Tady se nemusíš obhajovat zda jsi ve Finsku legálně nebo nelegálně. Ani já, ani ty, ani kdokoliv tady s přítomných k tomu nemá status a ani pověření na to to posoudit! To může pouze imigrační služba v součinnosti s cizineckou policií.
Z vlastní iniciativy (potom co se na jednom reakčním profilu objevila ta WA komunikace s tebou) jsem zapátrala a vím, že ten dopis upozorňující na tvůj pobyt ve Finsku je skoro hotový, jen je potřeba dořešit pár vět a důkazního materiálu.
Tady nás přesvědčovat nemusíš, to si můžeš vyřídit tam, až u tebe zaklepe cizinecká policie. Jestli to bude za týden, 14 dní nebo měsíc, ti nikdo neřekne
4. září 2024 v 20:26
Leno
táhni už do píče a tohle si řeš u sebe na instagramu, nikoho ty tvý sračky jak jsi byla se psem nezajímáš. Kompletně jsi nám tady pohřbila diskuzi sračkama.
4. září 2024 v 20:15
19:55
Ahoj, já vím, proč je mají vypnuté. Dalším důvodem může být i to, že o ně zkrátka nestojí a nechtějí, aby klienti veřejně komentovali průběh schůzky. Zmínila jsem to proto, protože to na recenzích opravdu nestojí a kdyby tu práci neměly, tak by tu asi nebyly.
4. září 2024 v 20:11
19:54
Já si na hygienu velmi potrpím. Nadváhu mám to ano, ale něco s tím dělám. Ano, jsem bez peněz. Ty náklady tady mi platí strýček příhoda
Setkala ses s někým tak hloupým, koukáš na něj každý den do zrcadla, protože není možné, aby inteligentní člověk trávil svůj volný čas něčím tak zbytečným. To dělají opravdu jen hlupáci. Představ si spousta lidí dělá x let tu samou práci. Já bych se taky raději zabila než žít jako ty, protože z představy, že bych dělala nudnou nezajímavou práci a ve volném čase stalkovala lidi na internetu a komentovala každý jejich prd je mi na blití. U tebe to s tou rodinou a kamarády asi taky nebude kdovíjak slavné. Kdyby bylo, trávíš čas s nimi a ne něčím tak zbytečným.
4. září 2024 v 20:02
19:42
V kostce. Ráno jsem vstala, po hygieně zašla s Ellou, přišla jsem začala uklízet byt a do toho se balit, pak jsem si dala sprchu včetně holení a mytí vlasů, po sprše se dobalila, nasnídala jsem se, douklízela byt vysušila si vlasy oblíkla se a vyrazila na nádraží. Po příjezdu jsem si dala 2 km procházku po městě s cca 30 kilo věcma, dostala se na byt tam nechala věci šla s Ellou ven. Přišla jsem postarala se o ni, vybalila se, dala jsem si další sprchu, poté makeup oblečení a další věci s tím spojené a práce. Mezi prací jsem dala najíst Elle a zašla s ní na další procházku. Takže ne, neměla jsem kdy si zajít do obchodu.
4. září 2024 v 19:55
Lena 19:34
Ano Leno,
spousta holek má recenze vypnutý, protože buď mají špatný reviews, fake fotky nebo nevypadají jako na fotkách či mají víc profilů a už jim to někdo napsal.
Zdravím Tě, jsem tady teď taky a jezdím se 3x - 5x/rok od 2020
4. září 2024 v 19:54
genetický jackpot z bohnic
Tlustá, zapařená špína s exekucemi, bez přátel, bez rodiny, bez hmotných statků/peněz, si myslí, že jí někdo závidí.
Přísahám bohu, že jsem se nikdy nesetkala (obrazně řečeno) s nikým takhle hloupým, opravdu ne. Tebe ani nelze urazit, nemáš mozkovou kapacitu na to, abys to pochopila. Proto děláš už x let to samé, a budeš to dělat do té doby, než se z tebe stane bezdomovkyně. Tak si užívej, že na tebe ještě nějací humusáci lezou a že máš díky tomu na jídlo do ledničky, na restaurace to bohužel nestačí. Každej normální člověk by se radši zabil, než žít jako ty. Ale tak aspoň z tebe máme už spousty let legraci, smích je důležitý.
4. září 2024 v 19:53
Xx
Holky serte na to. Čím dřív na tu krávu přestanete reagovat, tím dřív zase odtáhne.
4. září 2024 v 19:52
19:42
Já dnes jela do jiného města, takže proto jsem začala pracovat až takhle pozdě. Ano, sprcha byla, to se neboj. Vždy mám mezi klienty dostatek času na vše potřebné
4. září 2024 v 19:42
Finsko
Začala jsi pracovat až v 17 a za celý den jsi dělala co, že nebyl čas ani zajít do obchodu?
To fakt není k chlubení, že tady sedíš celej den. Asi ani sprcha nebyla mezi kenty. Ty se vždycky tak snažíš někoho setřít, ale vždycky z toho vyjdeš jako strašně neschopná šmudla.
Tak já se taky rozloučím a nezlobte se na nás. Jen mám obavy, že tady Lenka na to bude odpovídat ještě další dva dny, jak to má ve zvyku na instagramu a povídat si sama se sebou s pocitem strašný výjimečnosti
4. září 2024 v 19:41
19:34
Spousta klientů ve Finsku recenze nepíše. Za 4 měsíce jich mám 6. Pravda jedna je od někoho, s kým jsem se v životě neviděla, další pak od klienta, kterého jsem po příchodu odmítla a ty 4 bývající od normálních klientů. Ono není umění mít práci s hromadou recenzí. Umění je mít práci i bez nich a nepotřebovat je. Já nikdy nepatřila mezi holky, které by měly mraky recenzí s jsem tomu ráda. Můžeš si všimnout, že spousta holek má recenze dokonce zakázané a práci taky dle všeho mají. Kdyby neměly, asi by si neplatily reklamu a náklady.
4. září 2024 v 19:36
19:05
Že zatímco já se někam posunula ty jsi na místě v dost na houby životě a ve svém volném čase nemáš nic lepšího na práci, než komentovat život šlapky. Chtělo by to nějaký jiný a užitečnější koníček. Neumím si představit, jak bídně na tom člověk musí být aby tohle byla jeho volnočasová aktivita. Znám jich mnohem víc, ten Google překladač byl zmíněn záměrně. Deepl je třeba lepší a je taky zdarma, alespoň částečně myslím. Ale no tak. Musela sis to přeložit hlavně pro sebe abys vůbec věděla co kopíruješ
Možnos
4. září 2024 v 19:34
Lucca
Leno, jsi směšná. Se svyma pět a pul recenzema se na tebe zjevně stojí fronta.