Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. listopadu 2023 v 13:47
10:59
Pred kovidem hodne holek mnelo 120/220 ve Finsku. Ted je nas par co mame od 120-220. Hodina zakladni servis.
V Norsku ma par holek vyssi ceny.
Pokud holky nezvysuji ceny dle inflace ukazuji tim klientum ze oni jsou podradny clovek. Ja sve ceny upravuju pravidelne. Mne chlap nebude urcovat za kolik budu chodit.
13. listopadu 2023 v 13:36
johnrdavid47
I really appreciate the the way you have discussed this thing. Nice content, thanks for sharing!
trucking accident lawyers
13. listopadu 2023 v 12:49
10:59
Jj, to by me taky zajimalo. Myslim, ze tady par lidi poradne keca. Ty ceny tam sleduji uz hodne dlouho a tohleto je normalni stav.
13. listopadu 2023 v 12:43
Švýcarsko
Ahojky chtela bych se zeptat, pokud bych chtela do Švýcarska a platit dane atd, abych tam byla legálně, tak kolik se musi odvádět? Protože me kamaradka rikala,at tam nejezdim,ze musi platit hodne ale nerikala kolik, tak budu rada za info. A pokud se vyplati pracovat na private? Dekuji moc😊
13. listopadu 2023 v 11:33
Essentialhoodie
Essential Hoodie Fall Collection 2023 Fear Of God Essentials Clothing & Tracksuit. Get Amazing High-Quality Essentials Hoodie Big Discount.
https://essentialhoodieus.com/
13. listopadu 2023 v 11:28
11.01
Irsko jo to určitě

to už dávno nejde.a Francie pouze Monte carlo a to v lete

13. listopadu 2023 v 11:01
Irsko, Francie
TOP.....NUMBER 1..... VYDELKY 1000 A VICE.....
13. listopadu 2023 v 10:59
8.40
Ted koukam..... ve finsku jsrm nasla 3 holky vo maji 120/ 220 ceny. Jinsk 100/ 200 ma kazda. Norsko.... 1500nok kazda. Kde jsou holky co maji 2000nok a vic????

13. listopadu 2023 v 08:40
21:47
A vis ze inflace je normalni stav veci? Ze se deje vsude? O 5% se tady zvysuje vyplata dle zakona vsem ve Finsku i vsude jinde? Za kazde 2 roky je o 10%? Ze ceny za jidlo energie bydleni jdo na horu. Za Channel Dior...o 10-15% dokonce. Nemovitosti 20%. Cili pokud se vse zvysuje a ceny holek ne a klienti nechteji platit co to o nich vypovida? Ze jsou pro ne spolecnice mene lidi? Pokud by mne takhle nekdo bral tak si najdu normalni praci. Asi jsou te holke podlidi kdyz si tohle nechaji libit. Ve Finsku je v noci a v sobotu 100% priplatek a za nedeli 300% priplatek. Kolik si berou holky v noci a v nedeli? I muj lubrigant je za vic o 10% i kondomy jsou za vic. Ja to nechapu to holky vidi he ceny a souhlasi ze ony jedine nebudou mit inflaci v cene?
Mne normalne plati a pokud nekdo nechce ja ho nechci jako klienta. Takoveho zmrda
13. listopadu 2023 v 08:28
21:47
vcera prisel jeden ve Finsku dal mi 200€, pak pridal 50€ za owo. dosel na taxiku a pak si volal taxik a mnel u sebe jeste cca 1000€ na zabavu. normalni chlap. mohla jsem z neho vytahat vic penez ale nechtelo se mi ho manipulovat. tohle nedelam. verte mi penize maji a za dobre holky zaplati. nevsimla jsem si zadnu ze zvedla ceny a pravidelne jsem se koukala. ano chodi to mene ale i tak mam porad 45-55tis eur rocne. kdyz uz mam udelat owo tak za priplatek. penez maji hodne. za taxi dal vic nez za to owo. a to mam byt v centru, pesky on nepujde. penez maji hodne a neverim ze si rekne hele ona chce o 10€ vic nez jina tak ji si vyhonim a pockal na levnejsi...a pokud holce nechteji platit tak je asi nula a na vic nema. videla jsem revi kde plati 100€ jedne holce za owo a druhe 250€ 30min plus 100€ za owo. jak rikam kazda ma svou cenu.
a jeste zaplati 300-400€ za letenku...ja tohle platit nemusim.
12. listopadu 2023 v 21:47
Skandinavie
Znam holky co jsi navysili ceny o 30 e a jim to vubec nechodilo. Kdyby to udelali vsechni holky v skandin. Tak myslim ze to by bylo ok. No ldyz to udela jen jedna, klienti pujdu za tou ktera ma nizsi cenu. Vzdyt jim je u prdele kde ho.....

tak kdyz to holky ctu,popremyslejte navisime vsichni. Vzdyt to je pro nas lepsi. Letenky, cestovani, jidlo je drahe. Nech kl plati vic
12. listopadu 2023 v 15:20
airbnb
jednou mi majitel bytu napsal cele jmeno do recenze. nechapu. airbnb recenzi vymazal. nevidik duvod proc psat sve real jmeno. nulove soukromi!
12. listopadu 2023 v 15:18
airbnb
ja ucet mam jen ne overeny. a overovat nebudu. hotel taky nevi me jmeno, az u check in ukazuju pas.
12. listopadu 2023 v 14:52
13:42
Jenomze supermarket neco zlevni a vydela na jine veci. Holka co je levna nema kde jinde vydelat-jedine pokud mu vykrade penezenku. Jeste bych dodala aby to bylo lepe pochopitelne-tady si muze online skontrolovat kolik ma jiz nasporeno na duchod. A to mi ukazuji ze mu je jen 55 let a ma duchod 3,5tis a porad to roste. Kdo z nas to ma u nas? Moje mama ma duchod 13tis delala na uradu. Tady urednice ma duchod 2,500€.
A jeste maji spatne zuby protoze to je mentalita. Oni maji strasne penez ale na zuby nedaji prachy ale za drahe auta a dovolene ano. Holky pak mysli, ze jsou socky co nemaji penize. Ne vubec. Jeste mi ukazuji jake hracky si kupuji. Na zahradu, treba i debilni obraz takova machlanice co udela i dite a zaplatil 2000€. Chapeme se kolik maji oenez? Hodne. Holky se same degraduji protize nezvedaji o 5% o inflaci. A jeste nam vycitaj ze neplatime dane. Ok vat +20% to je pro stat ne? Ne pro mne...
12. listopadu 2023 v 14:20
13.58
Pokud ti ho zrušili oni tak obnovit nelze bohužel. Pokud ty sama tak ano stačí si založit nový.Airbnb ho můžu zrušit bez jakéhokoliv důvodu a vyjádření.
12. listopadu 2023 v 13:58
Airbnb
Jak obnovit ucet? Lze to vubec? Na koho se obratit? Nebo kde ziskat vyjadreni proc vam ho zrusili? Dekuji
12. listopadu 2023 v 13:56
13.26
Moje řeč líp bych to nenapsala. Chlapy maji plno peněz jen holky jsou hloupé že toho neumí využít.a který chlap si nechce zasukat levně když k tomu má možnost.

12. listopadu 2023 v 13:42
13.26
Úplně s tebou souhlasím. Vše se zdrazilo a holky místo aby zdrazily taky tak zlevní nebo píšou do profilu akce.boze co jsme supermarket?a pak některé napíšou že není možné mít vysoke ceny bez toho abys dělala OWO,lizani atd. Je to možné a funguje to jen holky jezdí na tour s poslednima penezi takže si nemůžou dovolit být 2-3,bez peněz takže co udělají zlevní.ve Švédsku kde teď jsem mraky holky dělá 15 minut za 500 SEK

to nepochopím zvlášť teď s tím blbým kurzem.proste kravy blbý.ja mám hodinu 3000kr a mám 3-4,klienty denně průměr.
12. listopadu 2023 v 13:26
12:05
jojo jen si najit appky a webovky na vse jako vlaky a busy. ono jsou i letenky levnejsi do Norska, Danska, Svedska. jen do Finska jsou strasne drahe letenky, ja vubec nechapu ochotu holek sem litat za tak nizke ceny sluzeb a vsecky se boji zvednout! mne normalne plati vic nez je bezna cena. ale porad to povazuju za malo penez. hrozne hodne chteji Fini za malo penez. a Cesky jeste plati drahe letenky. jinak majitel bytu dela jeste neco za hodne penez krom pronajmu ale mne "nabizi" sex zadarmo. on ma vysoke ceny ale zadarmo...opravdu mi hodne vadi jejich mentalita. po kovidu jim kompletne jeblo vsem. penez maji hodne. nechapu blbe holky proc delaji za malo a jeste tolik veci. ja si umim zjistit kolik vydelavaji. a take znam jejich jmena a co delaji co vlastni. vypadaji jak socky a vydelavaji 10-20tis mesicne eur a i mnohem vic. cesky jsou zvykle ze kdo nema na sebe Gucci nema penize ale Fini tohle takhle nemaj. kdyby vedeli kolik maji Fini penez tak by litovali za kolik delaji matrace. bohuzel jsou Fini nauceni na levne holky proto i na mne skouseji tohle. a to nemluvim o chlapech 45-55let ti mi ukazuji kolik maji duchod treba 3,5 tis eur a to neni konecny vysledek - tady si muze clovek obline skontrolovat duchod/ at mi zadna holka nerika z elidi co berou v zamestnani ve Finsku 4,5-6 tie v cistem nemuzou platit 150€ 30min a 250h jen za bj oral? muzou ale holky jim rady usetri penize
12. listopadu 2023 v 12:05
11.44
Hele já letam z Vídně přímo do Bilund takže z letiště jezdí přímo MHD do města.do Vejle,Horsens přímo z letiště.pokud je to dal tak musíš do centra a z nádraží kamkoliv. Jak je napsáno níže je třeba číst recenze aby byl self check a klíče ve skrince. Jinak jak kdy někdy jsem na jednom místě týden někdy 3 dny podle práce.to uvidíš sama.to same třeba ve Švédsku. Tam je taky super spojení z letiště v Gotemburg.