Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. listopadu 2023 v 11:37
Pane Martine
Vy byste taky z kariéry generálního ředitele nešel dělat uklízeče z rozmaru nějaké zamilované ženské, kterou to stejně za pár týdnů přejde, ne?

Proč by ona měla dělat šlapku s vámi zadarmo, když může mít dvacet takových jako jste vy a dostat za to zaplaceno. Víte, kolik nabídek denně dostává?
Ale jestli chcete nějakou reálnou radu, aby byla jenom vaše - přeplatit všechny její klienty. Dát jí víc peněz než všichni zákazníci. Pak bude spát jen s vámi. Ale nečekejte, že bude úplně blbá a preferovat sex s vámi zdarma než ten placený. Taky jsem kolikrát ztratila hlavu kvůli muži, ale zaplať pánbůh jsem se vždy vrátila k jistotě - jistotě peněz. Láska ze strany muže je vždy jen na chvíli. To víme všechny a ona taky. Vztahem s vámi by riskovala celou svou existenci - v případě rozchodu si těžko na stará kolena od píky vydělá na střechu nad hlavou
15. listopadu 2023 v 11:20
11:10 Martin
Drahý hotel ve Švýcarsku je jistě hezké gesto, ale uniklo Vám, že sebedražším pobytem ji peníze na účtu nepřibydou. Něco jiného je, pokud byste jí ty peníze za hotel poslal v hotovosti. Jistě by to ocenila víc. Ono hezké dárky jsou jedna věc, ale složenky si z toho nikdo nezaplatí, že.
Proto dala přednost placené dovolené s klientem před vámi zdarma. Drahý apartmán v tomhle případě nehraje roli.
A dotyčné stejně jako kolegyně pode mnou, gratuluju, že neztratila na poslední chvíli hlavu a preferuje peníze před láskou. Však Vy si příští týden najdete jinou díru. Jí však už dvacet nikdy znova nebude. Pochybuji, že byste gesty jakou je dovolená ve Švýcarsku, snažil zaujmout 60letou paní s knírkem a ne mladou kost. Čili opět vychcanost. Jen kulatně podaná, aby z toho muž vyšel jako chudák a ona jako svine. V tom se máme od vás mužů pořád co učit :)
15. listopadu 2023 v 11:10
Martine
15. listopadu 2023 v 11:01
10:52
To není nenávist, to je pragmatičnost. Holt jsou nám peníze přednější než plný pytlík chlapa, který nás miluje, dokud dobře vypadáme a šukáme. Peníze mi dají do budoucna víc než sliby. Viz příspěvek 10:56. Co s láskou, kterou si může dotyčný odpoledne rozmyslet, že?

15. listopadu 2023 v 10:56
chlapska logika
A pány pak děsně serou takovýhle bezcitný šlapky, který mají v hlavě jen peníze, protože si s nimi těžko zašukají z lásky a obecně si s nimi nemůžou vytřít prdel jako se zamilovanou a snadno zmanipulovatelnou holkou čekající na prince má bílém koni. Šlapka ví, že to je jen lest na ženské city, jak přijít k sexu zadarmo. Díky tomu, že na lásku nevěří, chlapi tak nemají páku, jak si zapíchat bez placení. A holt musí vytáhnout prkenici a tím pádem už nejsou pány situace, kdy ženu obvykle (buď po jednom použití nebo po dvaceti letech servisu) po koitu pošlou zpátky k vodě. Šlapka ví, že za to narozdíl od té, co šuká z lásky, dostane zaplaceno. Zamilovaná holka dostane tak maximálně syfla a životní lekci.
Nikdo nemá rád, když se karta obrací vůči němu

Doby, kdyby si ženy nechaly srát na hlavu, jsou holt pryč. Šlapky mají mužův průměrný plat za víkend, čili jim je v soukromí totálně k hovnu. Platí pouze tehdy, pokud si už dostatečně nabily hubu. Ženskou, která po práci ještě mrda zdarma, holt čeká další životní lekce než si uvědomí, že být finančně zajištěná (případně citově otupělá) jí do života přinese nesrovnatelně větší perspektivu než mužovy sliby, kterého nestojí vůbec nic a které už zítra platit vůbec nemusí

15. listopadu 2023 v 10:52
Martin 3. část
no pokusím se odpovědět na pár věcí 1. uháněla ona mě, já jí ne 2. finančně jsem na tom dobře zabezpečit jsme jí mohl viz. cena dovolené ve Švýcarsku, dělník nebudu 3. váha, mohla by se mnou chodit do fitka 4. věk o 20 let víc? vadil protože by mezi námi byl věkový rozdíl 22 let 5. děti mi nevadí 😉 proč jsem s ní byl? ano byla hezká ale zároveň se ke mě chovala hezky, byla milá, hodná, věnovali jsme si navzájem pozornost 😊 to mi žádná holka na privátě nenabídne 😊 z příspěvku vidím ale čistou nenávist a neochotu být otevřený jiným názorům
15. listopadu 2023 v 10:32
chlapska logika
Upřednostňovat mladí a atraktivitu je v pořádku. U žen preferovat bohatství a peníze před chudákama a sockama je vychcanost, bezcitnost a zlatokopectví.
V případě že si na to dotyčná vydělává způsobem, který se má správně dělat zdarma z lásky po dobu její atraktivity, je kurvení.
Je velmi zajímavé, že se špeky a vrásky už ji nikdo lásku až za hrob slibovat nebude. Takové nabídky se nejvíc hrnou, dokud má žena hezký obličej a sexy tělo - jaká náhoda, že??
Ukecavat ovšem zamilovanou ženu na lásku do konce života, aby si pán vyprázdnil pytel a poté se zdejchnul z jejího života, už je ovšem přijatelné

BĚDA ovšem když je žena stejně vychcaná. Slušnej dvojí metr, co říkáte? Ale povrchní je pouze jenom jedno pohlaví

15. listopadu 2023 v 10:08
9:32 váha
Mám podobnou zkušenost. Když jsem byla při těle, každej se na mě díval s odporem a když jsem zhubla, každej se na mě najednou lepil. Povaha zůstala stejná, je muži měnili své chování ke mně na základě tělesné váhy

Ale jinak jsem já ta povrchní a zlá, když chci za své služby peníze a na lásku nevěřím. A není dne v práci, abych se v tom jen neutvrdila.
15. listopadu 2023 v 09:58
9:32
Takže já bych měla ve svých nejlepších letech dělat matraci zadarmo pro chlapy, který o mě za dvacet let nezavadí ani pohledem. Protože moje dobrosrdečná povaha je jistě za pár let vzruší víc než plná prsa a utlý pas, že?
Chlap miluje jedině očima a pérem. Není vzhled ani atraktivita, tak jde o dům dál. Nějaká povaha nebo nedej bože city jsou jen zástěrka, aby ta prostituce zdarma nebyla tak nápadná
Akorát od ženy se očekává, že nebude stejně vychcaná jak chlap a myslet v první řadě na sebe, to je celé

15. listopadu 2023 v 09:52
9:32
Když jdu ven neupravená, nikdo se na mě ani nepodívá a když se vyfiknu a výrazně nalíčím, tak se začnou chlapi sami se mnou bavit a zvát na rande

A mně někdo bude tvrdit, že jsem povrchní když chci radši movitého než chudého. A sami chtějí radši mladou a štíhlou než tlustou a starou

A vzhledem o nespravedlnosti času, kdy jsme mladé a hezké jen jednou, je zcela logické, že z toho chceme něco vytřískat až si nás za dvacet let nikdo všímat nebude.
Jedinej rozdíl mezi ženami a muži je ten, že žena nemá právo být povrchní a vyžaduje se od ní charita. To, že chlapa zajímá primárně věk, vzhled a přístup k sexu je přiroda. Chtít se od chlapa finančně zabezpečit je ovšem už vychcanost a bezcitnost

Chlapi si nevidí do huby
15. listopadu 2023 v 09:32
Atraktivita
Já před roky kvůli nemoci přibrala 30kg. Pro muže jsem byla jako smradlavé hovno. Nechtěli si zašpinit ruce. Za skoro rok jsem zhubla ve fitku 40kg a hned mě všichni milovali

. Chlapi jsou jen ubohé svině. Vůbec nezáleží na ženě, ale jen na tom, jak moc jim zrovna tvrdne

Ubožáci
15. listopadu 2023 v 09:07
Pro Martina
Smím se zeptat - zaujala by tě dotyčná, kdyby měla o 30 kilo víc, o 20 let víc a tři děti k tomu nebo tě k ní táhla hlavně atraktivita a možnost šoustu? Ja jen abychom si ujasnili, jestli jsou víc povrchní muži nebo ženy jako já, které nedělají charitu.
Každá žena, která zná svou hodnotu a odmítá dělat matraci zadarmo, výrazně zužuje výběr mužům, kteří můžou ukecávat holky k sexu z "lásky" ( = libý výraz, jak zmanipulovat ženu k levnému sexu). Stará a ošklivá žena nemá pro muže žádnou hodnotu, tak mi přestaň vykládat něco o povaze a citech. Z knírku ani obezity se ti nepostaví stejně tak jako já nezvlhnu bez placení. Je to fifty fifty
15. listopadu 2023 v 09:01
Pro Martina
Zlomené srdéčko je smutná záležitost, ale až budeš těhotnej s kuframa na ulici, pak si povíme, co tě zlomilo (a změnilo) víc. Jestli neopětované citečky nebo totální pád na dno.
Pak jsou zkušenosti, po kterých už nikdy nebudeš věřit jako předtím. Nikdy.
A to, co vidím denně v práci (táta od rodiny se nestydí říct si o sex bez gumy, aniž by znal moje jméno) dalších 10 let!!! každodenní praxe mluví za vše.
Nehledě na to, že "partneři" bez placení se chovali ke mně vždy hůř než platící klient. Co si myslíš, že si taková holka na mém místě vybere? Dočasnou lásku,kde je jisté, že mě po letech stejně kopne do prdele a já odejdu na stará kolena s holým zadkem nebo radši zajištěna finanční a citová stabilita?

Jako šlapka se mám za víkend líp než všechny vztahy za celý můj život.
15. listopadu 2023 v 08:52
23:03
Jdi smrdět jinam, peníze nejsou to jeediné ale je to základ. Rodit děti s někým kdo není zajištění je týrání dětí a takového si brát je znat idiotství. Už vidím jak ty by jsi se staral o partnerku když by s tebou nechtěla sex. en vůj trapný gaslighting zkoušej jinde, třeba se nad tebou nějaká tak pickemesha nebo jiná builderka zželí ale tady neotravuj socko.
15. listopadu 2023 v 08:47
Martin 3. část
Chce to hledat, zkoušet, občas se člověk spálí, ale nikdy by kvůli toho neměl zanevřít na všechny okolo. Mi tahle zkušenost dala strašně moc. Uvědomil jsem si že placený sex mi nedá to co hledám. Začal jsem znova randit a potkal pár fajn žen. Zatím ne tu pravou ale věřím že jednou to příjde. Pro Vás společnice, dávejte na sebe pozor. A pokud se do něčeho takového někdy pustíte mějte na paměti že pokud je ten chlap normální bude to pro něj těžké, snažte se mu to ulehčit a hlavně buďte si sakra jisté že to je to co chcete. Možná některé nebudou věřit mému příběhu takže tady je můj telefon můžete klidně napsat na whatsapp 735 822 965 není to hate na slečnu, taky jsem udělal chyby v našem vztahu, ale i tak to pro mě bylo hezké léto a slečně přeji jen to nejlepší a doufám že najde co hledá
15. listopadu 2023 v 08:44
Martin 2. část
Byl jsem celkem v šoku a jen se blbě smál. Na druhý den přišla zpráva, chci něco víc ale zároveň chci pracovat - kamarádství s benefity. Kývl jsem na to, kdo by ne u takové kočky. Požádal jsem jen aby omezila řeči o práci a dávala na sebe pozor, ozvala se mi po práci že je v pořádku doma. nic víc nic míň. Popravdě jsem myslel že když mě má tak ráda bude jediný problém v našem vztahu její práce, s tou jsem se vyrovnal po čase ikdyž mě pěkně srala. Několikrát už když jsme spolu jen kamarádili jsme jí nabízel pomoc se změnou práce nebo rozjezdem podnikání o kterém tak často mluvila. Bohužel ani jedná nabídka nebyla vyslyšena. Nejhorší ale na celé věci bylo že si svým rozhodnutím nebyla jistá, nevěděla co chce. Panikařila že to začne být vážné že se zamiluje a nebude moc pracovat. Jednou nechtěla ať za ní moc utrácím pak by ten kabát od Burberyho byl vlastně fajn.Mluvila o společných Vánocích, dovolené, seznámení s rodinou. Jak oslavíme narozeniny nebo Valentýn. Když jsem booknul pobyt na týden přes Valentýn v hotelu Kulm ve St. Moritz za půl mega bylo to zas špatně. Jednou jsem byl pasivní pak jsem na ní zase moc tlačil. Pak se zase necítila chtěná.Já celou dobu snášel tyhle změny.A doufal že řekne, už chci být jen s tebou a nechci roztahovat nohy za peníze. Blížil se termín kdy měla odjet na 14 dní na dovolenou s klientem, kterého jak říkala měla ráda. Nic se neměnilo. Jen jsem dál čekal a snášel výkyvy nálad. Od začátku jsem si myslel že když do toho šla sama od sebe, sama to iniciovala bude jediný problém její práce. Nebyla, ukončil jsem to týden před jejím odjezdem. Co se dělo pak byl už jen nezvládnutý rozchod z obou stran. Naše nerozhodnost a moje opakování nabídky na změnu. Co jsem tímhle chtěl řict? Umíme milovat, já ji ke konci opravdu začínal milovat a doufal jsem že skončí a bude jen má. Ne všichni chlapi jsou hajzli, ne všechny ženy jsou potvory. Chce to hledat, zkoušet, občas se člověk spálí, ale nikdy by kvůli toho neměl zanevřít na všechny okolo. Mi tahl
15. listopadu 2023 v 08:33
Martin
občas tady na tohle forum nahlednu a zasměju se ale dnes mám poprvé pocit že je na čase zapojit se do diskuze. Řešíte jak všichni chlapi jsou hrozní a nedokáží milovat. uvědomte si že služby které nabízíte využívá jen část mužů a ano většina z nás by zasloužila nakopat do koulí. Mě osobně chyběla initimita. Jsem singl 3 roky, moje práce je časově dost náročná a skrz covid jsem neměl ani chuť randit. Tak ňák mi tento způsob přišel jednoduší a jsem pragmatik. Teď Vám řeknu můj příběh z léta.Byl konec června a já na inzerci v mém městě narazil na nový inzerát. Šílena kočka, inzerát zněl rozumně domluva na whatsappu den předem. Slečna v mém věku a poslala i foto na potvrzení že na fotkách v inzerci je to opravdu ona. Schůzka? Dlouho jsem nic lepšího nezažil, trochu mě zblbla, dostala do kolen ale bylo to chvilkové ale věděla to. Po schůzce jsem jí poděkoval a řekl že bych jí rád viděl znova na delší dobu na hotelu. Místo domluvy jsme si ale začali psát, ona o hrozných klientech které měla já o práci, osobním životě. Začli chodit zprávy v noci, fotky ze soukromí a konverzace trvali do brzkých ranních hodin. Po týdnu to přišlo, zpráva od ní: “končím v práci jsem v pizzerii nechceš si jí sníst se mnou na lavičce?”. Jasně že jsem za ní hned vystartoval. Skvělý pokec a studená pizza a já nervózní jak malej kluk. Druhý den ráno mi došlo že už další schůzku nemůžu začínat obálkou, být klient. Napsal jsem jí to a dal na výběr klient nebo jen kamarád. Bydlela v mém městě dva roky a neměla nikoho s kým by trávila volný čas já taky moc přátel neměl a kámoška která Vám poradí co Vám sluší a nabídne že bude dělat wingmana? jako výhra ve sportce. Takhle jsme to táhli pár týdnů, procházky po práci, kino, drink. Vše čistě platonické. Pak to přišlo, doprovodil jsem jí po procházce domů a ona mi už kousek od domu začala říkat jak mě několikrát chtěla už pozvat nahoru. Byl jsem celkem v šoku a jen se blbě smál. Na druhý den přišla zpráva, chci něco víc ale zároveň chci pracova
14. listopadu 2023 v 23:54
A vy chlapi mate city a pocity? Jakoze jdete od kurvy (na které nadavate) domu na večeři, kterou vám připravila vaše láska ?? Myslím, ze ani jedna strana si určitě nemá co vyčítat, my bohužel známe život a vztahy z te strany, o které nikdo venku netuší. A peníze jsou víc než běžné pocity, z těch se nenazeru a vaše láska je opravdu zajímavá, jedna velká lež
14. listopadu 2023 v 23:47
Jasne, společné zážitky, sranda, usinat vedle někoho, těšit se na něho, vzájemná podpora. ALE!! měla jsem klienta, 27 let, krásný hodný kluk, krásnou přítelkyni, sledovala jsem ho na instagramu. S tou holkou měli všechno, co jsem psala. Akorát ze 3x týdne chodil za mnou, nosil dárky, květiny, plus placeny celkem dobrý sex. Hodinu na to šel s přítelkyni do kina. Takový je svět a jsem rada, ze nemusím byt na nic netušici přítelkyně, která má doma jednu velkou lež převlečenou za hezké zážitky, pusu od přítele půl hodky po tom, co lízal moji kundu ;)) raději budu emočně plocha dekuji naschle
14. listopadu 2023 v 23:37
Nemyslím si. Mám VŠ, randila jsem cca 4 roky a měla práci v oboru. Vracím se k sexu za peníze kvůli tomu, že mě muži nepřesvědčili o své hodnotě. Chování mužů ve vztahu hnus a já jsem za ty roky vztahů v mínusu psychicky i jsem na tom vlastně dost finančně prodělala. Práci mám odbornou, ovšem to nemění nic na tom, že uznávám, že s muži již ztrácet čas zadarmo nebudu