Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
24. prosince 2023 v 13:51
corteiz
24. prosince 2023 v 13:21
11:20
Mám to stejně. Dobře lízat umí tak jeden z dvaceti. Většinou to bolí, ještě třeba když strništěm na tváři máchají ze strany na stranu mezi mými stehny a myslí si, že to je sexy, když mám podrážděnou kůži
24. prosince 2023 v 12:58
Vanoce
Děkujeme ale jezis s klientem nebo partnerem? To někdo tak má rad takový vanoce? Já jsem teda rada, ze si od nich odpocinu, no make-up a chlupatý nohy, zradlo a gauč
24. prosince 2023 v 11:33
24.12.
tak holky hezké Vánoce, ať už s partnerem nebo s klientem, užijte si je

24. prosince 2023 v 11:20
9.46
Přesně ta poslední věta !!! Haha pokud mi chce udělat dobře, tak ať mi umeje okna ;D ne to bylo mimo, oni kolikrát ani neví, kde je klitoris, nekdy mě tam lize úplně mimo citlivá místa, tak mi to nijak nevadí, nechám ho tam klidně půl hodiny aspoň si dam slofika :D a pak se diví ze jsem se ještě neudělala :))
24. prosince 2023 v 09:46
Lizani
Vam je to prijemne? Me prijde, ze to vetsina chlapu vubec neumi. Necitliva nejsem a naopak me to boli, protoze to vetsina chlapu dela hrozne silne a na blbych mistech a vetsinou se ani neobtezuji s nejakou predehrou, takze ani nejsem vzrusena a uvolnena. Uz to vubec nenabizim a nechavam to delat jen klienty, se kteryma jsem opravdu vzrusena a chci to. Uplne nejvic me irituje, kdyz mi nekdo tvrdi, ze mi chce udelat dobre a pritom uplne ignoruje to, jak to chci a jak se pri tom citim.
24. prosince 2023 v 09:18
yoga teacher
Bhakti means “devotion, worship, attachment” in Sanskrit. In our Yogshala you will find teachers who are extremely devoted to their yoga practice and will fully support and guide you in yours.
VISIT HERE ;-
https://www.bhaktiyogshala.com/
23. prosince 2023 v 23:17
Kvasinky 13:08
Sliznice musí být vlhká, tam vlhkost problém opravdu není. Gel může i pomáhat, když si koupíš lubrikant který pomůže udržovat kyselé prostředí třeba Lactacyd Caring Glide, Durex Intima Protect 2in1 Prebiotics, Dr. Max Femtime Vaginal Gel, Lip Intimate Care Lubrikační gel Prebiotika tak přidáš na sliznici extra vrstvu ochrany.
Jasně dentální hygiena toho kdo tě líže má na tom svůj podíl, to absolutně souhlasím. Taky je dobré pamatovat že voda ani žádný bicí přípravek nepatří do pochvy, jestli chcete pomoct se samočištěním je dobré si koupit třeba prebiotické čípky (takové jako kdyby z vosku) a zavést si ho na noc.
23. prosince 2023 v 21:07
Kvasinky
No průser je, že jakmile chytne ženská jeden problém, tak je to vstupní brána pro všechny další. Zdravá sliznice, potažmo imunita si s většinou věci poradit dokáže... Teda to jsem na sobě vypozorovala já, nechci tu zas hrát chytrou, nemám lékařské vzdělání

23. prosince 2023 v 19:34
Kvasinky
Tak já si kromě kvasinek, odnesla i genitální bradavice, vředy, zánět v těle který se léčil atb…atd atd
23. prosince 2023 v 18:22
register emotional support animal free
23. prosince 2023 v 13:08
Kvasinky
Jinak ona je celkem neškodná v malém množství a při jednorázové expozici, ale třeba na tour se tomu člověk nevyhne, pokud má enormní množství klientů třeba 2-3 týdny vkuse. Hygiena může být na top úrovni, ale stejně tam je neustále vlhko (hlavně gely etc) a sliznice je oslabená neustálým umýváním. Tee tree je dobrá prevence, ale zase ne moc, páč ve větším množství sám o sobě sliznice taky poškozuje...
23. prosince 2023 v 13:02
Kvasinky
Jasně, že jo a jsou poměrně agresivní na vnější část vagíny. Candida albicans se nachází jak v ústech, tak na pohlavních orgánech. Já s kvasinkami nikdy problém neměla, ale zhruba po třech letech v tomto oboru, jsem si začla všímat, že mám problém, když mě lížou starší muži, nedejbože důchodci/ lidi s nějakou zubní náhradou, byť působili velmi čistě a na zbytku těla jsem u nich žádný problém nezaregistrovala. Od té doby mám pravidlo, že žádné lízání pro 50+ a pokud má někdo špatné zuby, viditelně bílý jazyk nebo odér z úst, tak lízání neexistuje.
23. prosince 2023 v 10:06
9.10
Taky nechápu proč zrovna nám chodí dělat dobře, když už máme tělo tak necitlivé a máme hromadu chlapů …
23. prosince 2023 v 09:10
Orál
Holky můžete dostat z lizani kvasinky? Když klient proste musí udělat vám dobre 🙄
22. prosince 2023 v 19:38
Spolek pro ochranu žen
Zdravím,
podle jednoho z policistů si za to Andrej může sám, že "mu" holky píšou zdechni v kriminále. Tím bych to asi shrnula a uvidíme, co bude dál. Přeji klidné vánoční svátky všem!
22. prosince 2023 v 18:19
mrry
22. prosince 2023 v 15:30
local seo services oakville
This is a great article, given such a great amount of information in it, these kind of articles keeps the clients enthusiasm for the site, and continue sharing more ...
https://seoservices.digital/seo-oakville/
22. prosince 2023 v 14:08
Andrej
Kdyby byl normální tak na něj nebude podaných 60 trestních oznámení. A kdyby se holky nebály tak by jich bylo ještě víc.
22. prosince 2023 v 13:31
student visa uk