Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
2. ledna 2024 v 04:30
Svetaci
Je to vtipné fórum. Ti “muži” se chovají jako pavlačové drbny, takové ty babky s šátky které musí vědět o každém všechno. Varlata jim dávno vlezla zpátky do břicha, protože aby se dospělý muž denně hodiny věnoval tomu aby byly na fóru správně vypsány recenze v tom správném formátu je tragické. A nevím co je víc k smíchu. Ti kteří tak dělají policii viz Vulcan a Hank nebo ti šulíni co píší recenze. Když to srovnám se svými klienty, které oni nazývají simpové a topiči. Prostě těžce delulu, realisticky budu vždy víc rozmazlovat klienty kteří mi chodí pravidelně každý týden na tři/čtyři hodiny za 12/16 tis než rádoby bosse drbacího fóra za dvojku který mi místo orgasmu spíš rozdrásá frndu. Sorry not sorry ale prostě je jasné proč mí klienti mohou platit takové částky bez mrknutí oka zatímco drbničky pláčou která holka zdražila o dvě kila. Protože můj klient ví že čas jsou peníze a prostě pracuje inteligentně, investuje, buduje pasivní příjmy, vytváří si kontakty a dělá ze sebe důležitou osobu kterou každý bude nadstandartně ohodnocovat. Jako já vážně nehodlám denně hostit třeba čtyři klienty. Bfr 😂. Mám cca 250tis měsíčně, není to nic velkého ale je to dost abych si žila komfortně. A když mi drbna na fóru píše že bych měla snížit ceny protože jeho teta/máma/babicka byla bob the builder která pro muže ve svém životě obětovala sebe sama a ještě musela do práce. To je ten mindfuck, ti “simpové” o ženy ve svých životech pečují a to se jim pak všemi směry vrací. Zatímco drbny na fóru by chtěli být princeznami o které pečuje jejich máma, manželka a ideálně ještě prostitutka za 1200. Pseudomuži kteří vydávají měsíčně méně než co stojí můj outfit by regulérně měli investovat čas, energii a soustředěnost na to, jak se zajistit aby splnili ten nejzákladnější a nejprimitivnejší úkol - zajistili ženy ve svých životech. A ne že si musí hledat partnerky se kterými půjdou 50/50 aby si mohli dovolit půlhoďky na privátech a následně ontom drbat na fóru
1. ledna 2024 v 22:09
Norsko Dansko Svedsko
Děvčata na jakých stránkách v dané zemi inzerujete? Je tu nekdo kdo jezdí i bez operátorky? Chystám se v létě nekam konečně vyjet, zkušenost mam ale pouze s Finskem, švýcarskem a německem zatím
1. ledna 2024 v 22:07
23.16
Ve všech zmiňovaných státech jsem autem jiz byla, jen ne pracovně, mam tedy představu o tom kolik vyjde cesta, jde mi spise o to, abych v dané zemi nebyla vázána na hnromadnou dopravu ci taxiky, ale mohla kdykoli kamkoli prejet a zároveň sebou nemusela tahat x kufru. :)
Co výdělku se týče, dost holek co znám nadává i v ČR, ja ani po pádu reklamy nezaznamenala úbytek prace, stabilně nekolik klientů odmítám protože mam již plno, to nedělám téměř nic navíc a ceny také nemám zrovna nízké. Že tady někdo napíše, ze mu to nejde pro me neni relevantní informace. Podle mě lze vydělat v jakoukoli dobu kdekoli, stačí chtít. :)
1. ledna 2024 v 21:35
Leden
To není pravda absolutně vůbec asi nevíte kam jak tu můžete dát na rady

1. ledna 2024 v 21:33
Leden
Kecy a kecy asi jste ošklivé

1. ledna 2024 v 20:07
18.11
Ne nevyplatí se to.
1. ledna 2024 v 19:55
Norsko
Ne leden a únor je mrtvý a je to ztráta času i peněz. A ne jen Norsko ale všude.
1. ledna 2024 v 18:11
Norsko
Ahoj chystáte se někdo na tour do Norska v Lednu? Oslo, Bergen? Byla jsem v Prosinci a nechodili vůbec.
1. ledna 2024 v 16:33
23.16
Nechci tě odrazovat od tvého plánu ale to se teda najedes kilometrů to mě asi vyjde levněji letecky a tipy tu žádné od nikoho nečekej a nehledě na to že budeš muset lodí absolvovat přejezdy

30. prosince 2023 v 23:16
23:15
Ahoj holky,
hledám k sobě někoho kdo by se mnou únor/březen vyjel do zahraničí, preferuji Evropu a spíš auto než letadlo, kvůli případnym přejezdum v dané zemi, vlastní auto mám a není tudíž problém, pokud ty rp nevlastnís. Nechce se mi jet minimálně na poprvé samotné a z holek které z businessu znám žádnou zahraničí neláká. Uvítám k sobě někoho, kdo neholduje drogám ani příliš alkoholu. Kontakt:
prace.v.zahranici@centrum.cz
Případne tipy od holek které jsou momentálně v Dansku/Finsku/Švédsku ATP. uvitam také, fin. kompenzace za relevantní poznatky ke konkrétním destinacím samozřejmostí.

30. prosince 2023 v 22:08
21:49
Nemuzes napsat nic v recenzi na podnik a sluzbu. Zaloba ceka ten web. Poskytoval sluzby se muze branit. Vy se nebranite proto to delaji. Mne google nezverejnil recenzi na kliniku fota datum uctenka a pry je lziva. Nebyla urazliva. Ale pry lzi. Nesmi psat detaily verejne ani nic co muze identifikovat osobu ani adresu. Je to poruseni toho gdpr tusim. Ten web se jmenuje svetaci? Tak dle paragrafu ten porusuje vsechno a rozhodne stat musi zasahnout a zmazat web. Bohuzel Cr je spatna zem kde muzi znasilnuji zeny a deti a tak tohle neresi. Nejaky web a gdpr. Jedina rada je vysoka cena a zumpa vas nebude navstevovat. Ke mne se snazi zumpa dostat na 10min tem rikam 150€ A je klid
30. prosince 2023 v 22:08
Vulcan
Vulcan je starej slizkej dědek, kterej se snaží manipulovat nezkušenými mladými děvčaty. Vede si záznamy o všech, BIS hadr oproti němu. Dle mýho už to hraničí s nějakou psychickou poruchou. U mě byl jednou a úplně jsem se smála, jak se na mě snažil psychologicky působit. Péro mu pořádně nestálo, ale to bylo určitě proto, že jsem na jeho standardy nebyla dosti GFE a nejela na jeho vlně. Což u toxic lidí dělám schválně, být zrcadlo je boží...
30. prosince 2023 v 21:49
Svetaci
21.32 přesně, oni si mysli, ze pokud máme pracovní jména, tak jsme nějaký imaginární postavy

fakt by mělo platit nějaký omezení na stručnou recenzi jako recenze restaurace, domluva, jestli sedí fotky, celkový dojem : dobrý, špatný. Ty detaily se mi fakt hnusi. Copak c restauraci popisuje kolik měl číšník chlupů na rukou, jestli tetování a jestli s kolikrát se usmál a jestli on to jenom nehrál ;D protože my jsme fyzicky lidi a kdokoli si muže přečíst, ze mám jeden pysk větší, než druhej ?? Nebo ze mám uzounkou díru nebo naopak širokou?? Kdokoli si to muže přečíst a nezáleží, ze mám inzerci bez obličeje a falešný jméno pořad jsem to já. Ale myslím, ze nějaký pro nás příznivý pravidla by byly až tehdy, pokud by tahle práce byla oficiální
30. prosince 2023 v 21:32
Svetaci obrana
Když chtějí psát taková hovna na internet tak by měli mít minimálně svojí fotku, věk, váhu a povolání a ideálně jméno a příjmení aby chudinky manželky věděly koho živí a maminky aby věděly jaký odpad a zmetky porodily. Kdyby se měli identifikovat tak by asi zbrzdili chlapci. Žijou někde ve světě fantasmagorie.

30. prosince 2023 v 19:47
Svetaci
Toho Vulcana bych chtěla snad i vidět .To musí být model a nějaký velemrdač když je každá špatna.
30. prosince 2023 v 19:20
Spolek pro ochranu žen
Tak jenom to ukazuje, jak chlapi myslí. Ale už jsem zažila, že se tomu jeden zákazník divil. Říkal, že to už je moc, co tam někdy píšou. A že prý navíc ani neumějí pořádně česky. To řekl on, ne já.

Každopádně návod už bude brzo, jak se bránit. Jen ho nechceme zveřejňovat po částech, ale komplet. Až budeme mít to info od ministerstva průmyslu.
30. prosince 2023 v 19:12
Svetaci
Ty recenze mě osobně hodně vadí, kdyby o mě někdo psal, ze jsem byla mokrá a měla orgasmus, ze mám citlivé bradavky a kulatou prdel, co je komu do toho? Preci klienti mě vidí, jakou mám prdel ať z fotek nebo osobně a další intimní věci preci na veřejnost vůbec nepatří, i když tam nejsou urážky apod, tak ty detaily jsou nechutný a když napíšou ze jsem měla orgasmus tak to pak bude chtít kazdej. Jako recenze beru, každá firma je má, ale jen hodnotit obecně ne erotickou povídku o tom, jak vypadají moje stydké pysky ;D
30. prosince 2023 v 19:07
Spolek pro ochranu žen
Přesně tak.

Už skoro máme doporučení od dvou ministerstev, jak se těm recenzím bránit. Ještě chybí jedna věc od ministerstva průmyslu a zveřejníme to komplet. Zatím to ale vypadá, že obrana existuje.
30. prosince 2023 v 18:53
Svetaci
Ten Vulcan tam dela generála a všechny sekyruje, aby ženský uráželi správně, se všemi přílohami telefonem a fotkami, vůbec tohle nechápu, ty fora a 5km dlouhý recenze, jako recenze jo, věcný jestli ok nebo ko ale takový sracky do detailu, co tam píšou stejný ty masaze na tapky info fakt oni si neužívaji tu službu, za kterou platí, nýbrž chválu od kokotu na recenzi o 10 odstavcích jak z červený knihovny
30. prosince 2023 v 18:51
Svetaci
No cumela jsem..jednu tam pochválil někdo ze neměla pihy na zádech??? Tvl viděli se někdy oni?