Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
31. ledna 2024 v 19:08
18:56
Jj pamatovak na ksichty to mam taky a na hlasy.. kolikrat se mi stalo, ze mi volal nekdo koho sem odmitla vzit, z jineho cisla a ja to proste poznam.. proto vyzaduju jen tel komunikaci a zadne sms, wapp apod..
31. ledna 2024 v 19:05
18.27
Pred 4 lety jsem jezdila tour pres operatorku chtela 15%, Platila reklamu, a kdyz jsem byla na tour dele jak měsic 15% letenky. Delala vsechno .reklamu, ubytovani, letenky,vlaky. Ted jezdim sama a jsem spokojena.
31. ledna 2024 v 19:03
18:38
Ja taky nic nerikam. Tento si me taky odsledoval,kde bydlim, vedel i kdy chodim do obchodu, kam chodim s mojim ven nebo kam s malym na hriste atd.. zjistil si moje jmeno, no vedel vsechno, co potreboval. To co sem o nem vedela ja, sem predala kamaradovi na pcr, okamzite trestni oznameni. Ale to, ze uz me nahlasil majiteli, to sem zastavit nemohla. Odmitala sem jeho pozvani na vecere a do kina a neopetovala sem mu lasku.
31. ledna 2024 v 18:56
Kamila
S těma stolkerama mám stejnou zkusenost,jsou nekteri psychopati kdyz je nechcete uz brat.Nastesti mam pamatovaka na obliceje,staci mi dotycneho videt jednou a zaryje se mi do pameti kazdy chlap,takze kdyz se mi chlap objedna,ktery dela problemy, prijde na adresu poznam ho pres kameru a nereaguju,aby nevedel ze jsem to ja.Sice clovek prijde o kseft ale za ty prachy mi je diskretnost prednejsi.Kvuli takovym magorum clovek musi potom menit cisla a jelikoz meni cisla i oni neni jina moznost nez to delat takhle pro mě.Opruz někdy,nastesti mam svou stalou klientelu slusnych lidi tak tech novych nemusim brat tolik.
31. ledna 2024 v 18:38
18:33
Taky jsem znala takovou do které se zamiloval klient. Nikdy mu neřekla nic osobního. Bydlela v jednom městě a všem tvrdila že bydlí jiné. No borec jí sledoval když odcházela z privatu. Sledoval jí na vlak, zjistil kam jede kde vystoupila a šel za ní až domů. Pak ho začala potkávat čím dál víc ve městě až se frajer propálil že jí už X měsíců sleduje a ví o ní vše. Twl chudák měla děti takže se okamžitě stěhovala a od té doby se ho bála... Kreten
31. ledna 2024 v 18:33
18:27
Ja sem to resila. Ale manzelka pronajimatele uz me tam nechtela nechat, tak sem dostala mesic na vystehovani. Moje dite je autista, tak si vem, ze zmena prostredi pro neho byl otresny zazitek. A tohle vsechno jen proto, ze se do me jeden zamiloval a ja sem ho odmitla. Tak me vydiral, ze me propali majiteli, aby se to dozvedel muj (pritom ten o tom vedel) ale ten udiot to netusil. Takze mel za to, ze me se rozpadne vztah, nebudu mit kde byt a pujdu za nim, protoze mi nic jinyho nezbyte. Tak se prepocital. Ale zneprijemnil mi zivot.
31. ledna 2024 v 18:27
Operatorka
Kolik si bere vase oper? A co vse plati?pry nektere si beu 20-30%,a plati jenom reklamu ,nektere taky prispivaj na letenky. Jak to mate vy? Jezdim sama, no kdyz jsem hodne busy,op.by byla fajn
Ja shanim op. 10,% , a bude platit reklamu. Vic nedam. !!!!!
31. ledna 2024 v 18:27
18:18
A proc jsi ho nenahlasila na policajty primo, kdyz Te vydiral? Me takhle pomohla majitelka privatu. Jedna holka dala muj fb a telefon takovymu slizounovi, kterej ke me chtel. Ja honnechtela a majitelka to brala v pohode. Ale ta holka mi chtela udelat problem, tak mu dala moje civilni jmeno. Majitelka to pak sama sla nahlasit, sice mela taky problemy trochu, ale postavila se za nas.
31. ledna 2024 v 18:18
18:06
No kdyz se to bude hlasit s tim, ze tam maji uzavrenou skupinu o par lidech a ze tam resi soukromi holek a predavaji si jejich informace, tak se tam pcr dostane. Ja sama muzu pridat vlastne jeste, ze me jeden tak vydiral, ze jsem se musela stehovat.
31. ledna 2024 v 18:06
17:36
Jenze oni si davaji velky pozor, aby to, co je pro ne kompromitujici nebylo verejne. A pokud tam maji uzavrenou sekci, tak jim to nevypnou. Recenze trestne nejsou, protoze fotky davaji z inzerce nebo webu privatu. Ja mam nastesti recky pozitivni a pravda je, ze pak vic chodily. Ale kamoska se kterou jsem byla ja privatu mela same negativni a chtela to resit. Ale radila se i s pravnikem a ten ji rekl, ze nic nedokaze. Jednak by musela dokazat, ze jeb to ona, coz se nelibilo majitelce, kde jsme byli a jednak ze byl nespokojeny neni poskozujici. Spousta holek si chlapum rika o o recenze. Ale zase je pravda, ze kamaradka psala tama adminum, ze ta recka je podraz a oni ji to uznali a smazali, pak ji jeste poslali ip adresu a zjistila, ze ji to psala takova pinda, co tu jen sedela a delala ji peklo. Na norniku to byla prasarna za prasarnou, tam to nikdo nemoderoval. Ale svetaky maji docela ohlidany, aby si neudelali problem. A pravda je, ze kdyz nekdo nebyl spokojeny a napise to tam, tak to neni duvod to vypnout nebo smazat. Ale me jeden klient rikal, ze to muzete dat ofiko na policajty na konkretni osobu, jestli znate jeho jmeno, treba na toho vulcana, jestli vam dela problem. U me nikdy nebyl, ale u kamosky jo, ale nepoznala by ho.
31. ledna 2024 v 17:36
17:32
Spis myslela svetaky. Svetaci.info to je potreba nahlasit 👍
31. ledna 2024 v 17:32
Norník
Norník by neměl fungovat od doby co vzali Andre. Byla to jedna z jeho domén.
31. ledna 2024 v 17:19
Nornik
31. ledna 2024 v 17:10
Kamarádka
Zdravim holky, stale hledam kamaradku, ktera by semnou v dubnu nebo klidne pozdeji vyjela na tour, jela bych poprve a nechci s operatorkou, muzeme spolecne vybrat jakoukoliv zemi. Budu rada kdyz napisete
kateniaki@proton.me dekuji. Hlavne at se vam dari.
31. ledna 2024 v 16:25
16:15
Je to uchyl. Vsechny ty informace co si shromazduje a jak se o nas bavi. Hruza. To normalni chlapi tohle nedelaj. On ma nekde zkopcenyho i celyho nornika. Proste uchylak, stalker…nebezpecnej clovek.
31. ledna 2024 v 16:21
15:45
A muzes mi poslat aspon nejaky info jak to tam chodi? Na mail
krutazlababa92@seznam cz diky.. jela bych poprvy
31. ledna 2024 v 16:15
15:19
Já jsem teda hodně opatrná a i mě ten vurcan propálil, takže mám chuť na pořádnou pomstu
Loni se konečně splnilo to co jsem přála andrejovi a letos dodělám všechny co mě kdysi šikanovali

Tomu se řiká co si zaseješ to si sklidííš
31. ledna 2024 v 15:45
15.20
Ja taky cumim

Andrejka

holky proc jezdite s op?? . Vzdyt to je zbytecne,prichazite o money. Oper sedi na prdeli doma, vsechno musite delat vy. Ja jezdim.sama a mam plus 2tis e kazdou tour.

operatorky stejne hlida policije., za chvili bude kazda holka jezdit sama.

31. ledna 2024 v 15:20
Operatorka
Jak si tu dělá reklamu samotná operátotka fakt nenápádná tvl 🤣
31. ledna 2024 v 15:19
Svetaci
Holky, vite ze ty jejich svetaky muzeme hezky nahlasit. Anonymne pres pcr. Napsat tam to nejdulezitejsi, ze shromazduji fotky, cisla, adresy, uverejnuji to bez naseho souhlasu. Vcetne te jejich VIP skupiny. Zamerit se na par tech, co opravdu maji schovany vsechny fotky co kde jaka mela a cisla i z doby kameny

.. a nahlasit je s tim. Kdyz to posle tak 30-40 z nas, tak to nenechaj ladem skladem. Neni ceho se bat. Je to uplne anonymni. Ja uz sem to odeslala + dalsi dve holciny.