Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. února 2024 v 18:53
Blokovač Praha
773 067 069 Má hromadu čísel, jde poznat podle hlasu a protahuje slovaaa
1. února 2024 v 18:29
Norsko, dansko,belg, franc.
Holky ktere hledaji operatorku, jsem tu pro vas.Beru si 10%, vsechno si platis, nebo 15% a platim reklamu. Shanim holky ktere mluvi ang.,maji zkusenosti s tour. Dekuju. Poslu email,kdyz se nejaka holka ozve. A muzeme si domluvit schuzku, a promluvit si.
1. února 2024 v 17:54
Irsko
Holky jak vam to jde?
1. února 2024 v 17:26
13.25
Tak ono řešit jestli muže prcat - pokud to dostane / špiní uprostřed tour, nejlíp když má v sobě pero, tak to asi potřeba řešit/ předcházet potřeba je. Já taky nekdy dostanu krámy bez varování, týden dřív, žádný signály , nic, vytáhne gumu od krve. Co mám asi dělat, nějak to zakamufluju aby si nevšiml a letim dat houbu. To mám jako jet domu ? Spineni mimo Menses je potřeba řešit u MUDr to jo
1. února 2024 v 13:25
.
Pokud spinis proto, že máš rozházené hormony a ne proto, že máš nějaký zánět, tak si je tou ha akorát rozhazis ještě víc. Mám dlouhodobě 12-15% tuku v těle a cyklus mám pravidelný 26 denní. Zkus se spíš zaměřit na to, proč to tak máš a co můžeš udělat pro své tělo, aby fungovalo v rovnováze. Dneska je relevantního infa všude dost. Samozřejmě konzultovat s gynekologem, zda je to spíš kolem ovulace, nebo random, jestli nemáš třeba mykoplasmata, změny na čípku, problémy se štítnou žlázou, nízký progesteron atd. Není na škodu si sem tam nechat udělat hormonální panel, když mám nějaký problém. Až na posledním místě bych řešila, že nemůžu prcat

. Takže má odpověď zní vyřešit problém. A co se týče houbiček, tak nejméně narušují prostředí ty mořské. Měli je kdysi v rosmannu, ale objednat se dají kdekoliv.
1. února 2024 v 11:39
10:21
Pokud špiníš i mimo, tak bych zašla za lékařem. A jinak máš v době MS možnost následující - nepracovat, vzít si houbičku nebo používat zmíněnou HA. Jiné rady asi nejsou
1. února 2024 v 11:08
9.46
Úplný souhlas. IROVE SVEDI nejhorší. Francouzi jak kde.treba v Monaku nebo v Cannes byly dost fajn ale jinak je Francie hrůza.
1. února 2024 v 10:21
Menstruace
Jak řešíte? Mám to někdy nepravidelně a občas i spinim mimo, je to dost omezující když se tomu musíte podřizovat a proste na praci vám zbyde par dnů. Houbicky nějaké používat nechci. Zvažuji i po letech zacit zase brat ha a mít klid..
1. února 2024 v 10:17
Nornici
Jako ze nornici mají víc než dvoumístné IQ ? Kdyby měli, tak vydělávají peníze a užívají si života a nepisou zhrzene články o divkach co je odmítají :-D Tyhle věci umí zjistit člověk co umí zapnout mozkové závity ne nornik :-D Kdyby blbost kvetla , tak je tahle stránka mnohem veselejší a barevnější .Tady je totiž stáž chytráku every day :-D
1. února 2024 v 09:46
Svedsko,irsko, franc.
Nejhorsi klienti.

1. února 2024 v 08:58
Švédsko
Jo je pravda že šlo Švédsko od loňska do prdele hlavně s tím kurzem. Ale já měnila Sek v prosinci v Brně úplně v pohodě sice 1.50 kurz ale byla jsem tam naposledy.ted jsem byla v lednu v Dánsku a o hodně lepší.jak klienti tak kurz.
1. února 2024 v 08:42
Operatorky
Operatorky nech zvednu prdel a jdou makat do lidlu. Nechapu holky co snimi jezdi.

1. února 2024 v 08:38
4.11
Operatorka do Svedska? Pozor, svedske koruny nejde menit. A kdyz tak je to hrozny kurz.Nevim jak ti to vymeni operatorka. Budes na ni makat tam , a zjistis ze v praze by jsi vydelala vic. Svedsko uz dlouho holky nejezdi. A kdyz jenom same, pres operat.se to nevyplati.
1. února 2024 v 07:27
4.11
Email jsem ti sem psala včera ve 14.53.tak až budeš mít čas.
1. února 2024 v 07:24
4.11
Hele vůbec je tady neres. To víš tady je každá hrozně chytré a samostatná.ja prostě operátorku chci a budu ráda když pošleš kontakt na tu tvoji až budeš mít čas.
1. února 2024 v 04:11
Operatorka 23:09
Hele , nikdo tady nic nenabízí ! Někdo tady hledal op. Tak jsem jen chtěla pomoct ! Tvl ne každy jen na telefonu jak ty a tva kamoška ! Bych napsala az bych na to měla čas! Tak přestaň tady urážet , že nekdo lže!
1. února 2024 v 01:08
00:38
Tak at dojde. Muj manzel ho privita hned mezi dverma. Okoli naseho baraku mame obehnany kamerama. Za ne se moc neschova xD
1. února 2024 v 00:38
23:47
Ja nechapu, jak muzete byt tak duverivy. I student prvniho rocniku na itaka, kdyz zna email, tak jak se do nej prihlasite, zjisti vasi ip adresu a polohu. A trochu schopnejsi i telefon, kdyz se hlasite do toho z mobilu. Kdo vi kdo to je. Nebudte naivni v dnesni dobe
31. ledna 2024 v 23:47
23:09
Ani mi nic ohledně Vulcana nepřišlo. Tak doufám že mi namísto toho začne chodit spam

31. ledna 2024 v 23:09
20.14
Hele to je jak ta co tady nabízí Island a Švédsko. Kámoška ji sem dala email a zatím žádná odpověď takže další co kecá.