Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. února 2024 v 15:08
15:01
Je Ti doufam jasne, dmnk jen sonduje kdo jsi. Ze je to tak akorat podvod
3. února 2024 v 15:04
Dmnk
Mě je 26, jestli to máš v hlavě srovnané což vypadá že ano tak mi napiš na ten e-mail a určitě bych zkusil schůzku a uvidíme :)
3. února 2024 v 15:04
14:39
Koho? No tak treba manzelky, milenky, kamaradky, sousedovu ze u na materske. Zen je vice na svete nez muzu a kdyz se jen lehce chlap snazi do kalhotek se dostane i velmi rychle a bez prace. Vyhoda vaseho byznisu je, ze je to snadne. Pokud to ale delas vsechno jen kvuli tomu, aby jsi za sebe mohla rict adekvatni odmenu, tak si sebe vazis snad jeste mene, nez tlusta Mana v kanclu.
3. února 2024 v 15:01
14:55
A kolik ti je? Mě 35 . Jezdím pracovat různé po ČR, v Praze mám par stálých klientů a třeba bych jednoho navíc ještě vzít mohla, udělali bychom zkušební schůzku někde v hotelu a uvidíme. Jen při osobním setkání nechci diskutovat o tomhle světě, stejne to nikdy ani jedna strana nemůže pochopit .
3. února 2024 v 14:55
Dmnk
A nenabírají nové klienty? Prijdes mi jako dobra společnice podle toho co píšeš
3. února 2024 v 14:50
14.42
Bezpracne to určitě není, viz co jsem psala, jak je náročné udržet se hezká a stihla. Ale rychlý přístup k penězům to je a proto to děláme ?! Tohle si nikde jinde nevydelam ani kdybych měla 5 titulů a par nemovitosti během dejme tomu 10 let ? Si taky jentak nekoupíte . Do normální práce muzu kdykoli, ale nevymenim moje nejlepší roky za sezení v kanclu a pití kávy.
3. února 2024 v 14:45
14.42
Aha a krásky, které si sebe váží a nedělají tuhle práci jsou bud ve zlaté kleci, nebo jiném toxickem vztahu, což o sebeucte také moc nevypovídá. Vážím si sebe a proto nejsem levná, to říkám kvůli cenám, na které vy si pořad stezujete.
3. února 2024 v 14:42
14.25
Ps chodit do normální práce, plus o sebe pečovat jako teď, abych byla krásná pro mého pepika doma na gauci, kterému dávám půlku na nájem, aby mu zbylo na privat??? Haha. Já miluju tuhle práci a svobodu, jen podotýkám, ze ta práce mimo “práci” je náročná a zaslouží si hezkou odměnu. Nestezuju si.
3. února 2024 v 14:42
jasne
kdyby jsi si vazila sama sebe a sveho tela tak tuto praci nedelas,je to jen jednoduchy temer bezpracny zisk penez to si uvedom a priznej
3. února 2024 v 14:39
14.25
A koho byste potom sukali, kdybychom to nedělaly ? Obě strany jsou potřeba, klienti i prostitutky. Kdybych chodila do normální práce, bylo by mi jedno, ze jsem tlustá. Já to dělám proto, abych byla krásná a mohla si říkat adekvatni odměnu.
3. února 2024 v 14:28
Dmnk
Jo ukajinky jsou většinou fajn i když taky se najdou vychcané. Ale já bych radši českou pěknou holku které by se hodil přivydělek
fckitoll@seznam.cz
3. února 2024 v 14:25
14:18
Vzdyt to je v poradku. Delate to hlave pro sebe, pro sve zdravi, pro to, abyste se citili dobre a byly jste pro muze krasne. Nemusite se tim zivit. Muzete jit do normalni prace a byt krasne taky. Proc prodavat svoje telo a dusi. Nikdo vas do toho nenuti, abyste takhle pracovali
3. února 2024 v 14:22
14:10
Tak zkus holky z ukrajiny. Ty maji pristup uplne jiny. Jsou ferove a spolehlive a hlavne od prirody maji jine geny, takze jsou neuveritelne krasne. Kdyz se naucis trochu ukrajinsky nebo rusky, tak mas celkem vyhrano. Ony maji opravdu rady sex a davaji do toho opravdu velke nasazeni.
3. února 2024 v 14:21
Dmnk
Ty bys neměla zájem? :D kolik ti je ?
3. února 2024 v 14:18
13:49
Vy většina z těch fór jste nikdy neviděli cinku, zerete knedliky, těžko si umíte představit tu práci a disciplínu, aby tělo zůstalo štíhlé, pevné a pružné. Čím víc se snažím, tím víc si sebe vážím. A nebudu ten poklad prodávat každému za zmuchlanych par bankovek. Psychicky je to také náročné, ale pokud je za to adekvátní odměna, proč ne. Já třeba jsem “v práci” nonstop, bud přímo pracuju s klientem, nebo sportuju a dělám třeba ještě hezčí zadek, než mám ;D
3. února 2024 v 14:12
Fakt by mě zajímalo, za kolik byste vy prodali svoje otvory a tělo, o které 24/7 pecujete, drete ve fitku, nesmíte si dat k jídlu cokoli vás napadne ;D určitě ne za 1200 ;D ale po nás to chcete, protože žena je něčo min, než by, myslím v te vaši nornicke/svetacke mentalitě
3. února 2024 v 14:10
Dmnk
Ne neplánují si slečnu nějak nárokovat je mi docela jedno co dělá v soukromí.
Měl jsem přes rok takový “vztah” se studentkou, měla ode me byt v Praze (to jsem asi zapomněl zmínit ze by bylo ideální kdyby slečna byla z Prahy nebo neměla problém dojet.) byt úplně zdarma kde celou dobu bydlela jeden čas i s kamarádkou, to měla zdarma a za služby jsem platil, vždy jsme se domluvili. Bohužel tohle mi teď skončilo a zkouším štěstí, rad bych zase něco takového našel i když vím ze je to jako hledat jehlu v kupce sena
3. února 2024 v 14:08
Já si nestezuju, jen jsem psala, ať si to jdeš zkusit a kolik Kč by pro tebe byla dostatečná motivace ;)
3. února 2024 v 13:49
13:30
Tak si pak nestěžuj

3. února 2024 v 13:49
13.27
Tak nehledej tady, ale spis některé luxusní společnice, ty tady nenajdes, mají reklamu a svoje webovky;)