Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
4. února 2024 v 04:11
19.38
Bože Prahu nemůžeš stovnavat s Norskem?tam 600eur denně je průměr normálně ale v Praze denně 15.000 korun neudelas ani náhodou. Tak možná 1-2krat do týdne.ja to zkusila od pádu Andreje 2 měsíce a hned po vánocích jsem se vrátila zpět k tours Česko je zabite a never těm kecum tady jak někdo některé platí desetitisíce

4. února 2024 v 01:26
…
Co se to tu děje o co jdem přišla ? Konečně tu můžeme klientům napsat jak se chovat ve společnosti žen našeho oboru ? Paráda, tak já začnu.
1.čtěte inzeràty
2.Nežebrejte fotky
3.Pokud nechcete aby jsme předávali vaše čísla dal , tak nedělejte Fejk objednávky .Nestydte se říct že jsme mimo vás budget
4.Redpektujte cenu ! A to vždy nikdo vás nenutí a neznasilnuje vybrat si zrovna nás
5.Budte uctíví a dostane se vám stejného respektu
6.Nedelejte nic bez zeptani
7.Chodte za nami stejně upravení jako když jdete na klasicke rande.Vycistene zuby , u nás ve sprše používejte poradne hygienické potřeby a rozhodne se záměrně na intimní partie
8. Nedoporucuji v žádném případě vyměňovat si tělní tekutiny.Ano syfilis a kspavla se přenáší i oralnim sexem .Zeny co dělají oral bez rozhodne nepatří do neriskantni skupiny .Vase žena vám díky těmto nezodpovednym hrám muže přijít na nevěru .A pokud chcete aby na vás slecna byla milejsi prosimte ledy i blba kytka nebo čokoláda potěší a nebo dysko.Tim si i zajistíte ze vás slecna neodbije.A ne opravdu spolecnice nejsou všechny stejné.Na norniku jsou zoufalci a tady je taky dost zoufalych slečen .Jste na stejné lodi.A pokud chcete krásnou a inteligentní dívku musíte počítat s vyšší cenou.Nebo hold dostanete jednu odsud , ale pak si nestezujte.Tady na tomhle fóru jsou flustrovane holky a tím ze do nich budete tak ryt, jim moc nepomůžete.Tak využijte příležitosti vykomunikovat jak to doopravdy cítíte.Misto toho aby jste tu na sebe útočili
4. února 2024 v 00:44
22:02
Ja mam tyhle stranky moc rad. Musim rict, ze kdykoliv me v inzerci zaujme nejaka holka zajdi sem a hned me to prejde. Prestal jsem chodit po covidu. Nikdy jsem nemel zadny konflikt a mel vzdy hezke zazitky snad az na dva. Cenu jsem nikdy neresil. Drzel jsem si nejakou hladinu a stale holky. Bohuzel po tom covidu se nejen zmenila cela spolecnost k horsimu, ale i vztahy mezi holkama a klientama. Mozna je to tezkou dobou. Ale pamatuju si na moji posledni navstevu v privatu. Holcinu jsem znal leta, slo nam to, rozumeli jsme si a jednou jsme se o tomhle bavili. A ona mi rika: vis, ja jsem opravdu rada, kdyz prijdes, protoze vim, ze prijde nekdo normalni, s kym je to fajn a s kym si to uziju. Ale nenavidim Te uplne stejne, jako ty se kterymi to je spatny. Za zle jsem ji to nemel. Ale uplne presne vystihla podstatu tohoto pokriveneho byznysu. A od te doby jsem uz nikde nebyl. A popravde neznam nic ponizujiciho, nez kdyz holka otevre klientovi pro obe strany. Neni nic spodnejsiho ve spolecnosti nez jit za holkou a dat ji penize za sex a neni pro holku noc horsiho, nez tam pracovat. Kdyby si chlapi davali do caje brom, holky by tohle nedelali a zachranilo by to spouste lidem charakter a dustojnost. Zadna i sebedrazsi a sebehezci prostitutka nebude mit takovou hodnotu jako zena, co dela beznou praci mimo tuhle sferu. A zadny chlap, ktery jde za holkou nebude ani po podrazky sahat chlapovi, ktery tam nikdy nebyl nebo chlapa, ktery ma doma zenu, ktere je verny.
3. února 2024 v 23:14
Hobbyisti/norníci
Nebo "vykouřila mi ho chlapi tak že si ho strčila do krku celý až po koule" Nicolas který má celých 10 cm tvrdého masa

. Proto vždy píšu že muži musí brát mé recenze s nadhledem, že prosttě každý je zvyklý na něco jiného a každý má tam dole něco jiného. Pak mi přijde mušketýr 23cm který je přesvědčen že má úplně normální velikost a diví se že potřebuji pauzu na dýchání

.
3. února 2024 v 23:09
Hobbyisti/norníci
Jako na rovinu nemám přehled o nornících, ale hobbyisty z diskuzních stránek jako TER znám a je vttipné když tam někdo koho znáš píše jak holčině pořádně nandal, a že byl i anál když víš, že má ptáčka tak 8cm a na šířku palce

. Jako to je jedno, když je chlap šikovný tak dokáže divy, ale je pravda že u něktterých recenzí se vážně hlasitě směji

.
3. února 2024 v 22:13
Norsko
Holky je lepsi jezdit Norsko s operat. Nebo sama????? Klienti tam volaj nebo jenom pisou????? Kdyz budu budy, jestli to sama vubev zvladnu??. Budu rada kdyz mi nejaka holka poradi, ktera tam jezdi, nebo jezdi jinam. Dekuju. Budu se tesit.

3. února 2024 v 22:13
Jasně
A on se ti jako představil jako Hank a nebo máš místo koštěte i křišťálovou kouli nebuď zaujatá a směšná tak hlavně že jsi se vypracovala :)))))
3. února 2024 v 22:08
Tour 19.38
Hele znam holky co v Praze maji vic nez 500e za den., myslim ze to jde. A pocitej nemusis utracet za letenky, vlaky/,busy drahe jidlo. Hodne holek si myslimze na tour vydela miliony, no to bylo mozna pred 10ti lety. Ted jsou ok dny, a dny/bez vydelku. Mam kam, ktera dela v cz tantra masaze, a je spokojena. Pry lepsi jak jezdit dansko, svedsko nebo finsko. Ja bych chtela zkusit Norsko, pry to je ,,the best,, zeme na vydelky.....tak nevim jestli to jsou jenom kecy.....nebo opravdu se tam da vydelat.
3. února 2024 v 22:02
Tělo
Na světě není snad žádný jiný obor, kde by bylo tolik nenávisti a breceni kvůli cenám. Možná si lidi stěžují, ze je drahy máslo, ale nic s tím neudělaji, tak si ho nekoupí no. Díky bohu moji klienti nejsou nornici, vy mate svůj svět, který vidíte skrze forum, kde píšou 3 maximální zoufalci, třeba hank36 to je malý skrcek s míni pindikem a píše a tváři se jako alfa samec. Takový vám cpou rozumy, ale kdybyste je viděli na vlastní oči plus jak neumí ani normální soulozici pohyb, maximálně umí lámat kyčle a prdelni kosti když Suka zezadu, jako kdyby to nikdy nedělal, byli u mě snad všichni z fora, když jsem začínala. Díky bohu jsem se vypracovala k normálním lidem !
3. února 2024 v 21:55
Tělo
Zkus se ke kurvam chovat lépe a třeba te nebudou tolik stvat ;) stačí si pečlivě vybírat a chovat se normálně. A nepohrdat naši profesi myslím, ne ženami obecně. Pokud námi pohrdas a vadí ti, ze máme hodně penez, tak za nama nelez!
3. února 2024 v 21:05
Ok
Já ženami nepohrdam jsou leckteré ženy kterých si velmi vážím!!!! ano musím vymrdat co neuteče na strom máme to geneticky zakódované a vy z toho těžiite a slušně žijete to nerozporuji,jen mně prostě některé chování kurev vadí,ale to tu nevyřešíme že? Takže slovy básníka Christian Morgensterna mějte se mějte dívčiny nevíte dne ani hodiny ;)
3. února 2024 v 21:03
Tělo
A ano, někdo obcas cvičí a celkove se věnuje tělu, od každé profese, ale jen obcas někdo, určitě ne většina populace a ze by to bylo logicky úplně normální pro každého normálního jedince, jak tu někdo psal. Podívej se kolem sebe a uvidíš normální populaci .
3. února 2024 v 20:23
19.37
A navíc, my “kurvy”a vy klienti jsme na stejný lodi. Nikdo není víc ani min. Na stejný úrovni. Já prodavam tělo, ty si ho kupujes. Ať už je důvod jakýkoli, včetně toho, ze mužská duše musí osukat cokoli má díru. Ty mi nosis peníze, já ti přináším fyzickou rozkos a společnost. Často jsou moji potenciální klienti líní si poradne přečíst můj inzerát a musí se na vše ptát do tekefonu. Na moji neochotu mu to recitovat reaguje tím, ze přece on mi donese peníze. No ale já ti dam moje tělo. Co je víc ? Takže námi přestante pohrdat. Jsme na úplně stejný úrovni, ve světě bez lásky, prostituce.
3. února 2024 v 20:06
Klienti
To je ironie, že... Namísto toho, aby tu ženu na rukou nosili za to, že jim dala dítě/děti a postarali se o ni tak, aby kvetla... Ne nadarmo se říká, že každá žena je odrazem svého muže.
3. února 2024 v 19:57
19.37
Možná ty osobně, ale 99% mých klientů jsou chlapi, kteří by si zadarmo neskrtli. Povahove jsou super, ale fyzicky ne. Bud mají malyho pindu, jsou hubený, nebo tlustý. A většina z nich je bud single, nebo mají doma ženu, která má “zkažené tělo po dětech”. Takže mluv za sebe a svou mužskou duši, zajímavý, ze 90% z vás nezná ženské tělo a my proste musíme hrát, ze jste borci ;))
3. února 2024 v 19:38
Tour
Ahoj holky je tu někdo, kdo dříve jezdil tour a vyměnil to za Česko? Je vůbec reálné vydělat alespoň polovinu toho co na tour, třeba 15 tisíc korun za den? Nebo jsem moc naivní. Nečekám zázraky. Na tours jsem vždy vydělávala hodně ale nedávám to psychicky ani fyzicky. Nedokážu brát za den tolik klientů. Zkoušel někdo vzít airbnb třeba v Praze a jak to je srovnatelné s Norskem například.
3. února 2024 v 19:37
...
Vůbec ne za Vámi chodíme protože je to forma sportu zas si tak nefandi vím že nemůžu mít všechny ženy světa ale proč to alespoň nezkusit neznáš vůbec mužskou duši, samozřejmě to co jsi napsala a myslíš si se lépe prostituce poslouchá
3. února 2024 v 19:32
Hele
3. února 2024 v 19:23
Tělo
No vždyť prave kvůli tomu chodíte za nama, protože doma mate ženu, který je jedno jak vypadá, nebo nemá čas ani prostor se o to starat, pac se vám stará o fakany a zradlo a chodí do práce aby zaplatila půlku najmu
3. února 2024 v 19:20
Tělo
A samozřejmě znám holky kolegyně, co se o sebe vůbec nestaraji, myslím kondice, v ČR znám osobně asi 3? Jinak to žere KFC, má cary prodloužených vlasů, starý přerostly umělý nehty od Vietnamců a kabelku gucci. Proste každý žije jak umí, já osobně bych se styděla prodávat byt jako např Stella. Stejne tak bych se vyprdla na zdravý životní styl, pokud bych měla dělat obyč práci a neměla bohatého muže . Ano jsou páry, které spolu lyžují a sportuji, ani nejsou bohati, ale to je jiný svět který privaty vůbec nezná