Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
4. listopadu 2011 v 12:08
Společnice pro Mischel
Mischel jak mužeš psát o Rudim že je zlýý???Je to chlap co má charizma je uplně normální je lidskej když má hola problém tak velmi rád pokud muže tak z Jitkou pomuže jak mužeš psát take hovadiny???Si asi taky zakoplexovaná a iq na bodě mrazu....
4. listopadu 2011 v 12:05
jana
muj pritel je psycholog ,cetl to a rekl mi ze ta holka ma opravdu poskozenej mozek ,ani za to nemuze chudinka...prej si neuvedomuje sama co dela..,pise tam mas maturitu a td...koho to zajima ...myslim ze by jsme meli udelat sbirku na taru a zaplatit ji pobyt v lecebne,jelikoz muze byt nebezpecna i sama sobe
4. listopadu 2011 v 12:03
Společnice pro Simonu
Ty si asi druhá potrhlá že???
4. listopadu 2011 v 12:01
Společnice
Ahoj Taro....chtěla jsem se zeptat jaké máš iq?Co to tu píšeš prosim tě?Já už jsem pul roku u Jitky a Rudiho nikdy za celou dobu jsem tam neměla problém vydělávam stále a dobré peníze.Z policajtu a registrace nemusí mít nikdo strach protože jsem zkoušela přes známeho co je na hlavní kriminálce jestli něco zjisti že dělám tuhle práci a nic nenašel takže nechápu jak někdo muže napsat takovou hovadinu je mi s toho až do smíchu :-) A ty Taro musíš být fakt zakoplexovaná ale moc jestli bys potřebovala mám dobrej kontakt na psychologa
A upozorní když píšeš o Finsku atd. kolik PÁNSKÝCH PŘIROZENÍ I MUSELA VYKOUŘIT BEZ GUMY A HLAVNĚ FINSKU A DUBAI.....
kolik se ti jich tam muselo vystříkat.... Myslím že si Špina zakoplexovaná co potřebuje psychologa nebo psychiatra....
4. listopadu 2011 v 11:02
Lucka
tak co taro kdy se sejdem a kde????
4. listopadu 2011 v 10:51
Mischel
prominte holky ale ja nedavam info o parizi....mam to od Tary taky jsem ji psala o info napis ji...ja dal info nedavam.
4. listopadu 2011 v 10:16
Z.
Mischel prosím napiš mi svůj mail, nebo napiš na
zuzinka44@seznam.cz, potřebovala bych nutně poradit. Díky
4. listopadu 2011 v 00:05
Vanessa
Mischel a pracuješ pod agenturou?Máš mejla?
3. listopadu 2011 v 21:11
Mischel
Ahojda holky,tak koukám,že je to tady ostré.Já teda taky přispeji svůj názor.Začala jsem taky v moncheri poprvé s touto prací.Všechno bylo krásné.Ale majitel je hrozně zlý člověk.Vydělat se tam dá,ale jsou opravdu místa,kde se vydělává víc,já sice ve Finsku nebyla,jezdím do Paříže a je to něco jiného když máte z hodiny i 300 jen pro sebe.A nemusíte se o to s nikým dělit.Je fakt,že v moncheri se maka půl na půl a nemužu věřit,že jsem to zvládla.Ted když vím za jaké ceny jsem byla schopna se ,,prodat,,je mi ze sebe špatně.a hlavně jsem tam jezdila v době kdy majitel mel problémy s policii ohledne násili na holky.Myslím si,že holky by měli přestat jezdit celkove do nemecka,nemecké stránky na ty naklikne i český chlap.Přeju hodně štěstí
3. listopadu 2011 v 21:00
Tara
Tak ty jsi hustá ,,pí..,,!!zvládneš na schuzku dorazit?ABY TĚ Z TOHO CESTOU NEKLEPLO...napiš kdy a kde....a vsad se,že dorazím:)
3. listopadu 2011 v 18:06
Lucka
tak co sejdem se nekde a vyrikame si to..co ty na to????si opravdu jebla na hlavu a kdyz jsi takova hrdinka tak se stebou rada sejdu
3. listopadu 2011 v 16:11
Tara
Jsem kurva a no a co?mám se dobře....a važ slova...nerada bych ti připominala,že ty jsi taky KURVA:)a hele brouku máš v textech hromadu chyb...tak aspoň piluj český jazyk:)svědčí to o tvé inteligenci puskaaaaa
3. listopadu 2011 v 16:08
Tara
a mimochodem tak hluboko bych neklesla,abych uveřejnila stránky...protože nekteré holky za to nemužou,že naletí....:)a myslím si že oni uškodili dost holkám které na ně mají nervy:Dted je tam hromadu nových holek...ale kdepak jsou ty staré?kterým ubližily?hmmmmm
3. listopadu 2011 v 16:05
Tara
Lucko Lucko...tady je nekdo nasranej:D kdybys umela číst tak jsem jasně psala,že už nemakam..umíš číst??máš vubec maturitu??asi ne když tvrdneš v moncheri dva roky a možná i tuším kdo jsi:)kundička co s nima drží:D a cpe bludy do hlavy holkám jak je vše super...kolik ti za to davají?už víc?:Dnarozdíl od tebe jsem nemusela šlapat dva roky...a to se máš čím chlubit tady jak dlouho to deláš zřejmě to nedeláš pro peníze ale pro to že te to baví:D no tfuj před tebe!jen prcej za 25 eur dal:Da jen tak pro zajímavost...já bych se do moncheri nikdy nevratila za ty prachy....50% pro ne?:D fuck off bejby:) mela bys navštivit doktora aby ti dal prášky na nervy,píchni se at vyfoukneš...zhluboka nádech a výdech...dejchej holka dejchej....:)
3. listopadu 2011 v 14:01
alinka
ahojky holky, ráda bych začala pracovat v zahraničí jako společnice, ví někdo o něčem uajímavém na čem se dá vydělat??? díky moc
3. listopadu 2011 v 08:55
DIANA
chcela ist pracovat do finska .ak ma niekto skusenosti s touto krajinou ,prosim o par info.ako sa tam pracuje ,ci je mozne tam vycestovat a pracovat bez agenturi.dakujem za info.
2. listopadu 2011 v 20:21
Tara
2. listopadu 2011 v 19:54
DIANA
Ahoj hladam nejaky kontakt do finska.vie mi niekto poradit?dakujem.
2. listopadu 2011 v 18:54
Tara
mimochodem už je moncheri provařený v čechách každý zná ty stránky.....někdo to uveřejnil na portály o sexu
2. listopadu 2011 v 16:13
Tara
už jsem ti odepsala mejla...