Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. listopadu 2011 v 13:11
...................
TY MALA SPINO PICO ALEXO!!!!!co vubec pises na ceskej web???rozumis stejne pulku....di se radsi umyt a vykourit curaka tomu tvymu pasakovy bulharskymu kokotovy martinovy!!!!!HRAJES SI NA TO ZE SI CESKA??to tvoje AMBIENTE ROSE :LUXOR si strst do pici ,STEJNE VSECHNO JENOM KOPIRUJETE A DI SE RADSI UMYT
8. listopadu 2011 v 11:44
cikánská perla
Všechny jste byli v ambiente:D bože vy jste kurvy zasraný ta debata vco tu je hoklky které jsou kurvy nejsou normáln a vy jste taky špinavý tak nepomlouvejte jiný
7. listopadu 2011 v 20:23
Natka pro Haničku
Ahoj Hani.. jezdíš sama nebo s kamoškou? já jen že by jsme mohly jezdit spolu... :-) napiš mi na email prosím:
adela.adel@centrum.cz
7. listopadu 2011 v 19:42
...................
MARTIN JE BULHARSKEJ ASOCIALNI KOKOT A TA JEHO PICA ALEXA JE SPINAVA SMRADLAVA BULARSKA KURVA A TO JEJICH LUXOR AMBIENTE ROSE SI UDELALI ABY MOHLI HOLKAM KRAST JIDLO JELIKOZ JSOU TO UPLNY ASOCIALNI ZEBRACI!!!
7. listopadu 2011 v 19:42
...................
MARTIN JE BULHARSKEJ ASOCIALNI KOKOT A TA JEHO PICA ALEXA JE SPINAVA SMRADLAVA BULARSKA KURVA A TO JEJICH LUXOR AMBIENTE ROSE SI UDELALI ABY MOHLI HOLKAM KRAST JIDLO JELIKOZ JSOU TO UPLNY ASOCIALNI ZEBRACI!!!
7. listopadu 2011 v 19:36
misa
ja jsem ted jinde ale kamaradka mi o tom vypravela ze byla v ambiente rose u nekych bulharu ALEXA A MARTIN takze jsem se tomu vyvarovala ,prej ta alexa smrdi,krade a prej holkam strkala drogy atd...kamaradka byla teda uplne mimo,vim jen ze MUSELA SUKAT S MARTINEM a ta alexa to vi a nevadoi ji to ,....co na to ric?????jsem rada ze jsem to nemusela zazit
7. listopadu 2011 v 19:33
klara
tak ja jsem u toho martina BULHARSKYHO KOKOTA A JEHO CBULHARSKY PICI TAKY BYLA ;vyzvedly mne na nadrazi,kdyz jsem je vydela otocila jsem se na podpadku a sla pric ,CIKANI V NEMECKU SI UDELAJ BORDEL A VOLAJ TAM CESKY HOLKY???neni to uz trochu moc???na co si hrajou
smrdeli jen jak umne stali socky uplny je to ostuda a nechapu ze to povoli
7. listopadu 2011 v 18:39
Natka
Hanička: Ahojky Hani.. chtěla jsem se zeptat kde ve Finsku jsi? Chtěla bych tě poprosit o nějaké informace.. na emailu nebo skypu.. díky Natka
7. listopadu 2011 v 17:52
lenka
ja varuji take VZADNEM PRIPADE NEJEZDETE DO AMBIENTE ROSE ANI DO LUXORU ;jsou to nafetovany bulhari
7. listopadu 2011 v 17:00
MELINDA
jo tu kurvu slovenskou jsem taky potkala,je totiz kamaradka s cignou smradlavou tou alexou...nehorsi na tom je ze oni jsi neuvedomuji jaka lidska splodina jsou,nemaji zadnou hrdost,nic proste uctu ani sami k sobe
7. listopadu 2011 v 13:16
ADRIANO CEULITIDOVA PRINCEZNA
tak co si ve vlaku tak nepises vid?????jen si uzi hodne srandy a klidu v cechach!!!!!tesime se na tebe az se zase uvidime!!!!!
7. listopadu 2011 v 12:54
neutral
no ono umyt jo ...ale potmne,nemaji doma elektriku takze asi smrdet bude dal .....a nebo tak rve hlady...holky jim utekly a nema komu kradst jidlo
7. listopadu 2011 v 12:51
ivetta
7. listopadu 2011 v 12:49
Alex ambiente rose
vy pici zajebane aby vas pojebalo
kurvy kurevsky cesky
7. listopadu 2011 v 12:41
neutral
Margito mas pravdu ta alexa fakt smrdi a vsimla jsem si i ze holkam krade jidlo ,ale nic jsem nereka bylo mi ji lito,ale umyt by se mohla
no bulharska rasa se nezapre,nechapu jak jsem mohla jit vubec pracovat k nakym cizincum,
7. listopadu 2011 v 12:31
Margita
Ahoj holky,v ambiente rose-luxoru a Alexy jsem taky byla,a s drogami jsem se tedy nesetkala nebo asi si to nikdo nedovolil je mi totiz 35 let,ale co muzu ric je jak to tam vypada ,uz to ze ta alexa smrdi a neustale chodi ve stejnych vecech ktery asi bere s cervenyho krize nebo co ,tak si dovedete predstavit tu spinu tam v tom byte...kondomy se vsude valeli,prach,zbytky jidla a i to by se dalo vydrzet ,ale zadne ksefty za dvy dny jsem jela domu a jeste chtela po mne ta spinava bulharka 150 eur za reklamu!!!!!chapete to???nedala jsem ji to a sla jsem pric,od te doby mi porad nekdo vola a vyhrozuje,takze jedine co muzu poradit VYVARUJTE SE AMBIENTE ROSE A SPINAVYM BULHARUM!!!!!
7. listopadu 2011 v 12:12
adriana
tak co tu pise"neutral"muzu potvrdit byla jsem take v ambiente ale v luxoru coz spada take pod ambiente rose. jen jsem mela strach napsat,jelikoz bulhar mne,prvni nafetoval pak mi dal podepsat nake papiry a pak mne chtel osukat,byla jsem u nej doma a v nadeji ze jsem pro nej jinna nez ty ostatni jsem se stim jeste vyspala a pri svickach...nemel totiz elektriku, druhy den jsem zjistila poradne co jse stalo a samozrejmne sem to chtela vratit...vite co udelal vyhodil mne na ulici a ani mne nevyplatil.....nemam k tomu vice co dodat ,,,jen vas holky prosim VYHNETE SE AMBIENTE ROSE A HLAVNE TOMU CIGANOVY BULHAROVY NEBO CO TO JE RIKAL SI LUXOR ZA TO VAM TO NESTOJI
7. listopadu 2011 v 02:39
Ivetta
7. listopadu 2011 v 01:02
zuza
Jse tam sejdem asi vsechny holky
7. listopadu 2011 v 00:54
Bella
Já se taky přidávám.